Counter-Strike

3d-smiley.php

e smiri se vise inace cu da prelogujem i ima da te banujem

WoW igram dugo ali nije mi najbolja,najbolja igra mi je Halo 3,igram je neko vreme,onda dodje neka nova,tu novu igram malo pa se opet vratim na Halo,mogao bih je igrati dan i noc,takodje obozavam Forzamotorsport,igra o automobilima.

Pa dobro,igram solidno,ali ipak mi treba nisan.Alo bre ljudi stvarno neznate kako da resim ovaj problem?!
Ako neko zna de mogu da skinem C.S. 1.6 moze i to,jer mi se ovo nedesava prvi put..............

da covece stvarno sto ne skines pirat da placas bzv a isto ti u sustini :D

Igrao sam non-steam ,i onda su poceli sa nasih servera da me kickuju kad dodjem do 13:1 kd :hahaha:najozbiljnije,mada glavni razlog je statistika na FBG,klan u koji sam usao(a imam ponudu klana koji je pobedio oxid klan 36 u Eu),ratovi...Mnogo je bolje sa legalnim,ako zelite ozbiljnije da se igrate.Verovatno ste culi za turnire,esl...Btw nasao sam poslednji cd u novom merkatoru 2600din.

http://sumgaming.forumotion.net/forum.htm

84.243.214.190:27015 non-steam evropski server
ovde sam co-admin pod nickom |sG| DεvΛstΛtoR |T|,citeri su retkost.Dodjite da se igramo i bar sto se tice css Legalno!

Rapid Community Pub 91.150.72.229:27020

Rapid Community e[X]treme 91.150.72.229:27015 - nesvakidasnje mape, ako su vas smorile dd2, inf i nuke, dodjite

Rapid Community CW 91.150.72.229:27021

www.rapid-cs.com

pub i cw podignuti pocetkom 2009 a e[X]treme danas...dodjite da se zez, drustvo je ekstra, uvek ima admina tako da jer fer i korektna igra bez citera!

ako su vas smorile klasicne mape dd2, inf, nuke itd, dodjite na e[X]treme da igramo najludje mape!

:super:

Back