Counter-Strike

Ne mogu da se odlucim izmedju Diablo II i WoW.
Zasto su mi najbolje? Zato sto ih jos uvek igram :). Ostale igre koje sam probala su me "drzale" par sati/dana/nedelja... zavisi koliko me "animiraju". Diablo II i WoW su igre koje igram dugo, intenzivno i ne dosade mi.

Mogao si u naslovu da objasnis taacno na sta mislis. Prvo sto sam pomislio je CS paket Adobe-a. Kad sam procitao samukapirao o cemu se radi, mada se i Ja igram sa Photoshop-om i ostalim programima CS-a :) bolje igice a imaju efekat

Ne bix hteo da otwaram novu temu,prema tome slushajte..... :D
Imam problema sa fps-om.Ne mogu da ga povecam na 100.....zakowan je na 60 :@
Znam da treba da iskljuchim vsync ali ne znam gde je...ne mogu da ga nadjem :S
Plz HELLLLPPP!!!!! Svaka pomotj je dobrodoshla (>.<)
E da....ako ce vam pomoci graficka mi je "NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X"

PLZZZZZ HELP ME!!! :worth::besna::dontunderstand:

Mani se corava posla !! koju konekciju imash ?? Ako nemash 1 / 1 mbps nemorash ni da se trudish poshto je sve manje od ovog premalo i imacete velike pingove.... jel imash javnu statichku IP adresu ?? pretpostavljam da nemash....

To shto si ti podigao server to je u mrezi ( LAN ) poshto adrese 192.168.***.*** su privatne i sluze za mreze lol !!!!!!!

A zar se josh igra ovo djubre od igre ??

I ja gledam ip i smejem se... :rotf:

Tezhak izbor ...
HoMM III je najbolja igra po meni , singleplayer , multiplayer ( hot-seat pogotovu ) , mnogo dotatnog sadrzhaja , jednostavno legenda nad legendama.
A odma ispod Dominions III ( ko je igrao znace ) , samo shto je malo online multipayer mehh , Hearts of Iron II , jednostavno legendarno ( jedva chekam trojku ) and last but not least TF2 , igra ima sve shto treba .

Shta cesh nisam chovek za jednu igru :mrgreen:

3d-smiley.php

sta ce radis jado ?

Back