Counter-Strike

Moželi piratski Counter Strike Source igrati online?

Imas 2,3 public servera iz Hrvatske mislim, svejedno sa balkana su. Ping sa sbb-a i adsl-a je pristojan (35-55). A uhvati se i neki nemacki usput. Samo gledaj da li skidas Source nonsteam ili Source orange box, znam da je bila neka fora da sa jednim ne mozes na nekim non serverima.

DAJ LJUDI POMOZITE NIGDE NISAM NASAO RESENJE :((((((

igrao sam na jednom deathrun serveru i pisalo je ako zelim da mi server bude u game menu (tada nisam znao sta je to) da kucam /gamemenu i ukucao sam! :'( (sada kada upalim cs tamo gde mi pise Find servers,Options i to sada mi pise i taj server ! :'( )
KAKO TO DA IZBRISEM????? Hitan odgovorrr :(

Server sa starom IP je startovao pre 5 godina, kao Serbian Public CS 1.6, jedan je od prvih CS Servera kod nas, pre nekoliko meseci head admini Speed i Avet nisu platili server 20 dana i server se prodaju zajecar-hostingu. Speed i Avet su odlucili da otvore pre 2 meseca novi server (takodje buxna public) koji se nalazi na IP: 91.150.72.230:27036 , dodjite, nudimo vam vrhunsku zabavu sa high skilled igracima koji CS Igraju od kada je izasao, dodjite i pomozite nam da se vratimo na stari put slave!

Buxna Public admin tim

mislio sam sve postignute poene ubistava ali ne i brisanje botova

A samo ako moze jedno pitanje?trazim jedan jako dobar server dali ga mogu skinuti sa interneta zove se Rats tako nesta kao nesto u kuhinji ali si ti skroz mali

Da, ta mapa se zove de_rats.

cs_map_-_de_rats-224921-1237972671.jpeg

Samo unesi ime mape u Google i naći ćeš neki link za skidanje.

1st Community (Prva Zajednica) je nov dom za kanteraše otvoren 31.12.2010. godine sa namerom da okupi staru i novu ekipu i vrati staru slavu koju je imala sa prethodnim imenom (Ultimate Extreme). Pozovite vaše drugare da igraju i zabave se na našem serveru, a više informacija možete naći na našem forumu.

www.1st-cs.info
1st Alpha Server 217.26.75.26:27067

E ovako posto sam admin na jednom serveru i banovao sam druga zato sto je smarao.. To sam radio i drugima ali nikako ne mogu da ga unban a ne znam sto? O.o znc sto puta sam nekog unban ali njega ne mogu pise da vise nije banovan medjutim kod njega pise da je banovan... :@ Koristi beotel adsl... Svaka pomoc dobrodosla! :D

Back