Coton de Tulear

• Začetnik teme Začetnik teme Žozi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iris, nemamo srece! Nigde kuce za nas..Zvala sam,trazila i nista.Neke su se parile,pa se nisu uparile (Ljubisa), neke se nisu ni parile(Subotica). Zatisje kao sto vidis i sama niko nece ni da prica sa nama na tu temu:( Pozdrav:!:

Pa ljudi nije ovo nista novo, ovo je Emilija iz Sente. A kod nje do zime nec biti novih stenaca. Kao ni u Senti. Ostaje nam samo da skupljamo pare i cekamo.

Ja to i radim. Moje sam vec ubedila, sad ostaje najbolniji deo, zaraditi celu sumu i docekati.

Hej drugari, jeste medju zivima?
Daj ne dajmo da umre topic.

Ja sam otktila super vest. Devojka mog brata ima Cotona. Uzela ga pre 3 meseca. Tako da cu videti da se raspitam o svemu o cemu uspem. Jaoj, sva sam uzbudjena :D

Zdravo...
Ja se evo vratila sa mora.
Bila sam dve nedelje u Herceg Novom i bas sam se lepo odmorila a i moja bebica...
Iris, obavezno javi ako nešto saznaš.
I ja sam naišla na neku ženu iz Češke koja prodaje Cotone za 559e. Negde u Hranice živi. AKo je neko zainteresovan...nek javi. Nešto su mi jeftini, ali treba videti.
Šaljem Elline slike sa odmora i jednu sa našeg Dunava ;)...
Pozdrav

Greška...prodaje za 550e.
Ovo je možda pitanje za temu-nega pasa- ali možda i ovde neko zna šta da koristim za lakše rasčešljavanje dlake. Ovo je haos sa njenim dlakom. Svaki put kad je češljam dosta joj iskidam dlaku po šaku dlaka joj isčupam,jer ne mogu da je lepo pročešljam..stvaraju se čvorčići, a stvarno je često češljam. Svaki drugi dan, i dva puta nedeljno baš generalno. Ali žao mi je, jer ne voli to baš, a moram šta je tu je.
Šta da radim??? Dlaka joj nije svilena pa se teže češlja..ne znam kako da objasnim.
Imam nercovo ulje..ali to ona mrzi jer ima neki miris (mislim da je parfemisano), što u principu ne bi trebalo da bude.
Ima li neki regenerator? Mislim da sam čula da to postoji.

@Zozi - jao slicice su preslatke, malena je secer pravi!!
Imas li neki kontakt te zene? Ne bih se zaletala, al sto ti kazes treba proveriti :)

@Ivana - Jos uvek nisam nabavila nikakav info, posto sam do gushe u ispitima, pa nemam ni kad pored posla i ucenja, ali cim saznam podelicu info s vama :)

Žozi, jel ja to dobro vidim, tvoja cottonka se zove Ella , zar ne ? Moja isto tako Ella !!! dali je tako upisana u pedigre (rodovnik) Ella rodjena 10 decembra 2007. Ja sam moju kupio 03.februara, a ti svoju ako se ne varam 14 februara !!! Pri kupovini moje Elle ja nisam uzeo pedigre (papire, osim pasoša) sa sobom, pustio sam ga Emiliji da mi ga prevede na exportni pedigre. Taj pedigre je nestao, ja ga nikada nisam dobio nazad i imao sam ozbiljne probleme i strah oko ovoga, na kraju sam ovaj problem jedva rješio. A sada vidim da je tvoja cottonka iz istog legla isto tako ELLA , kako je moguće da su 2 psice iz istoga legla sa istim imenom - NEMOGUĆE JE !!! Moj pedigre je nestao bez traga i glasa pod izgovorom da pošta u Srbiji radi slabo i moja pošta sa mojim pedegrejom se je izgubila - nestala kao ono to kod vas sasvim normalno - tješili su me, mnogo puta pošta nestane !!! Ja kupim 03.02 Ellu, ne uzmem pedigre zbog prevoda na novog vlasnika i izvoza. Ti je kupiš 11 dana poslije 14.02 naravno isto tako Ellu, i pored dobiješ pedigre. Ja moj pedigre ne dobijem više nazad ... samo kopiju, i to još jedva !
Šta misliš o svemu ovome ??? Ako je tvoj cotton zaista Ella iz legla 10.12.07 , od Emilije - Senta , onda tu nešto jako jako smrdi !!! Od kuda je došla tvoja Ella ako sam ja Ellu već kupio 3 februara ???

Žozi - tvoje kuče se zove Ella ? Ako je to istina onda je stvar jako jako loša !!! Moje kuče se zove isto tako Ella !!! Obe su iz istog legla - i obe su Ella, što je praktično nemoguće ! Ja sam kupio Ellu 03.02.08 kao zadnje kuče iz tog legla, a ti si je izgleda ponovo kupila 11 dana poslije 14.02.08. Između toga moj pedigre (rodovnik) od moje Elle je otišao na EXPORT in od tada se mu gubi svaki trag - papiri su nestali. Žozi ovdje nešto jako jako smrdi ! Molim da se mi javiš na: pc.install@gmail.com ! Ako je tvoje kuče zaista Ella onda mislim da imamo ti i ja mnogo toga da pričamo !!!

Cak iako je doslo do neke greske ili zabune, mislim da ste oboje obmanuti... bas mi je uzasno da cujem tako nesto.

Inace kontaktirala sam ove iz Ceske. Imaju stence, kostaju 600e, kako zena kaze. Ali ne salju ih,, tj mora da se ode po njih.

Žozi - tvoje kuče se zove Ella ? Ako je to istina onda je stvar jako jako loša !!! Moje kuče se zove isto tako Ella !!! Obe su iz istog legla - i obe su Ella, što je praktično nemoguće ! Ja sam kupio Ellu 03.02.08 kao zadnje kuče iz tog legla, a ti si je izgleda ponovo kupila 11 dana poslije 14.02.08. Između toga moj pedigre (rodovnik) od moje Elle je otišao na EXPORT in od tada se mu gubi svaki trag - papiri su nestali. Žozi ovdje nešto jako jako smrdi ! Molim da se mi javiš na: pc.install@gmail.com ! Ako je tvoje kuče zaista Ella onda mislim da imamo ti i ja mnogo toga da pričamo !!!

Ne mogu da verujem! Javite nam, ljudi, do kakvog zakljucka ste dosli.

Znaci poludela sam!!!
Taman sam mislila da je sve ok. Totanka Yatanka poslala sam ti mail na adresu koju si mi dao/dala. Molim te javi se sto pre.
A sto se tice Ceske, meni je rekla da su 550eura. Ma ne znam vise mi je muka od svega.
Ella je sada ok. Imala je problema sa zubicima, rasli su joj donji ispred gornjih, ali kad je promenila mlecne zubice to se ispravilo. Inace mi i lici na Cotona. Ne znam. Sad se vec tripujem da ta Emilija uvozi neke kerove pa ih preprodaje kao svoje.
A da falsifikuje papire.
Jooojjjj jjj jjj.....

Mozda ce zvucati ludo,ali takve stvari su,na zalost,ovde normalne.
Ja sam odgaivac i mogu vam reci da u KSS-u niko ne proverava leglo. Moje misljenje je da bi neko morao da dodje kod odgaivaca i proveri koliko stenaca u leglu ima i na osnovu toga izda rodovnike.

Sasvimsam sigurna da ta zena svercuje pse!!!

Ma hoću da je prijavim. Garant nešto muti, tj.ima kuju Cotona, koja se sigruno nekad pari i to je sve legala. A uvozi i iz Mađarske, što joj ne pada teško jer je i ona Mađarica pa ima papire, tj.vizu. A neko joj samo onda odradi papire.
Ja bi joj banula, al ako joj banem onda odma sa inspekcijom.
Icu cim stignem ovde u kinološko društvo. Ja nisam proveravala papire. Ali kontam da je ima u kompjuteru, nego imam osećaj da postoje bar 3 Elle u stvarnosti...ako me razumete šta hoću da kažem.
Sad čekam da mi se totanka javi, ali ona živi negde van Srbije koliko sam ja shvatila, i ne znam da li je ona za to da se potrudimo i da nešto preduzmemo.

Back