Coldplay

Volim ih, najvise one stare, prve singlove.....
Mada sam se prilicno razocarala kad sam cula da je Viva la vida plagijat. Cak sam cula i original i nisam mogla da verujem da je istina.:(:(

Poslusajte pesmu Chinese Sleep Chant....
Na albumu Viva la Vida ona ide posle pesme Yes,ali u okviru nje,nastavlja se ne na nju,pocinje tamo negde od 4:10

Predivno umetnicko delo...

Volim ih, najvise one stare, prve singlove.....
Mada sam se prilicno razocarala kad sam cula da je Viva la vida plagijat. Cak sam cula i original i nisam mogla da verujem da je istina.:(:(

da, uzeli deo pesme od satriani-ja, a pre neki dan na vh1 videh i ovaj spot

malko su maznuli enjoy the silence :lol:

kao i obicno, oba originala su bolja

edit: sad sam videla na youtube-u da je spot tribute Anton Corbijn-u
ali, na vh1 to nije pisalo ;-)

Poslednja izmena:
da li je neko preslusao Prospekt's March? Kako vam se cini... meni je vlv mnogo bolji .. doduse glass of water je dobra pesma.
Sa vlv su mi definitivno najbolje Strawberry Swing i Death and all his friends pa onda mozda chinese sleep chant i life i technicolor ! poz

Hm,moram da priznam da lici,melodija ide na slicnu foru,al' sumnjam da bi oni to uradili...

Ne znam,sha ti mislis? :D

Kris Martin je jednom izjavio da je vecina njihovih pesama nastala tako sto bi pokusali da iskopiraju neku od tudjih i na kraju zavrsili sa sasvim drugacijom pesmom. :D

E sad, moguce je i da je obicna slucajnost.

Ali svejedno, Satriani ih je tuzio. Mada mislim da je to vise zbog novca i paznje.

Poslednja izmena:
Satriani ih je tuzio zbog novca i zbog paznje???? Pokrij se ushima!!.....Satriani je doktor chovece,pa covek je jedan od najboljih gitarista na svetu....nema ko ne zna za njega...a i para ima dosta tako da....lupio si glupost nevidjenu.

Ma koliko ja i ti to ne zeleli da verujemo, Satriani ima daleko manji prihod i daleko manji broj fanova. :)

Coldplay nisu prvi sa numerom koja lici na jednu od Satrijanijevih, ali su prvi koje je tuzio.

Back