Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Недавно сам у јутарњем програму слушао излагање госта,ако сам добро упамтио из Републичког завода за контролу намирница (или друге установе сличне делатности) на тему генетски мофификоване хране у Србији.То је била трагикомедија.Након десетоминутног излагања ни самој водитељки није било јасно да ли је генетски модификована храна заступљена на српском тржишту упркос забрани њене производње и увоза.Свакоме ко је слушао излагање госта емисије чије име нисам запамтио јасно је да је генетскимодификована храна у сасвим солидним количинама заступљена на тржишту.Чим он није способан да на најпростије питање одговори са да или не,него покушава да користећи се стрикно стручним терминима ескивира директан одговор,све је јасно као дан.Боље је да не знамо шта једемо.

Pa normalno da je zastupljena.
Prvi (ozvaničeni) uvoz gmo soje bio je 2007. godine.
Koliko li je bilo "nezvaničnih" pre i posle toga.

Upravo se vratih iz Maxija na cvetnom trgu i ostao sam preneražen. Išao sam da kupim hleb i jos ponesto a na moje zaprepaštenje predamnom je šef smene sa dva raida protiv insekata, svaki u jednoj ruci prskao svo povrće i voće! Kako je pored odmah HLEB a tako je i on dobio dozu raida protiv insekata! Na zahtev, dobio sam drugi hleb iz zadnje prostorije gde im stoji. Tražio sam odmah šefa noćne smene i posle nekog snebivanja... Pojavljuje se ONA! Ja sam bio zaprepašten. Koju inspekciju grada Beograda da kontaktiram u vezi ovog svesnog trovanja građana? Bez problema ce analizom naci raid na površini svakog proizvoda. Da ironija bude veća, samo par koraka dalje cede prirodne sokove iz pomorandzi, sa dodatkom raida :lol:
Pobesneo sam.
prijavi sanitarnoj inspekciji!!!..plus bih dala ovo sto si napisao i u medije

Ludaci ..jbteeeee, ne mogu da verujem sta im pada na pamet

Објашњење за оне који не знају шта су Кемтрејлси.

Да ли сте некада видели млазни авион? Оставља траг, јел тако.

Е па:hahaha: ови генији су убеђени да их то у ствари запрашују отровом. :rotf:

Трују им усеве, пуштају им хемијске агенсе за контролу ума итд.

То је прави разлог белијех трагова по небу.

Аха...хајде сад мало обрати пажњу на неке детаље овде :

chemtrails2.jpg

Razlika izmedju CONTRAILSA koje ispustaju mlazni avioni i CHEMTRAILSA je velika, contrailsi nestaju posle 30-ak sekundi dok chemtrailsi ostaju na nebu po vise sati...
p.s.
ne mogu da verujem koliko neko moze da bude glup :roll:

Dok je takvih kao sto si ti, oni ce uspeti u svom planu.

Evo sta je na pocetnoj strani krstarice posle niza mojih postova!

• Kako su Bosnjaci postali Muslimani -Muhamed Filipovic - Politika
• Sta kuvamo DANAS 2.deo - Žene
• Reklame - Žene
• Cuti kad te varam - Ljubav i seks (18+)
• Potvrđeno: 1.siječnja 2013 HRVATSKA postaje 28. članica EU ! - Politika
• Rupa - Žene
• Neredi počeli u Gruziji - Politika

Evo sta je na pocetnoj strani krstarice posle niza mojih postova!

• Kako su Bosnjaci postali Muslimani -Muhamed Filipovic - Politika
• Sta kuvamo DANAS 2.deo - Žene
• Reklame - Žene
• Cuti kad te varam - Ljubav i seks (18+)
• Potvrđeno: 1.siječnja 2013 HRVATSKA postaje 28. članica EU ! - Politika
• Rupa - Žene
• Neredi počeli u Gruziji - Politika
Ove teme su verovatno vaznije od trovanja covecanstva???

Iskren da budem skeptik sam sto se tice protesta,plan u vezi ove nacije je da se u bliskoj buducnosti potpuno istrebi,i za sada ide sve po planu.Dovoljno je pogledati odnos broja umrlih i rodjenih na godisnjem nivou.Chemtrailsi su udarna snaga farmaceutske industrije i predstavljaju samo mali deo arsenala koja je uperena protiv ljudi.

Nadam se da ce nasi politicari dati neko logicnije objasnjenje nego Jadranka Kosor kada je bila upitana o ovom fenomenu.

Naime, SDP-ova saborska zastupnica Mirela Holly obratila se pismenim putem marioneti Jadranki Kosor u vezi gore spomenutih hemijskih tragova. Premijerkin odgovor otprilike daje na znanje da to još nije dokazano te da bi se o tome trebali naći konkretni i dobro dokumentirani dokazi, ali da bi vlada već znala da je postojao ikakav neprijavljeni vazdusni saobracaj nad Hrvatskom.

U Hrvatskoj su se "chemtrail"-ovi počeli pojavljivati od dana kada je Hrvatska stupila u NATO.

Poslednja izmena:
Iskren da budem skeptik sam sto se tice protesta,plan u vezi ove nacije je da se u bliskoj buducnosti potpuno istrebi,i za sada ide sve po planu.Dovoljno je pogledati odnos broja umrlih i rodjenih na godisnjem nivou.Chemtrailsi su udarna snaga farmaceutske industrije i predstavljaju samo mali deo arsenala koja je uperena protiv ljudi.

Nadam se da ce nasi politicari dati neko logicnije objasnjenje nego Jadranka Kosor kada je bila upitana o ovom fenomenu.

Naime, SDP-ova saborska zastupnica Mirela Holly obratila se pismenim putem marioneti Jadranki Kosor u vezi gore spomenutih hemijskih tragova. Premijerkin odgovor otprilike daje na znanje da to još nije dokazano te da bi se o tome trebali naći konkretni i dobro dokumentirani dokazi, ali da bi vlada već znala da je postojao ikakav neprijavljeni vazdusni saobracaj nad Hrvatskom.

U Hrvatskoj su se "chemtrail"-ovi počeli pojavljivati od dana kada je Hrvatska stupila u NATO.
Kod nas su se pojavili od kada smo usli u partnerstvo za mir.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back