Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam cuo o kodeksu i gledao dosta klipova i zelim da se ukljucim u pracenje i otkrivanje ovoga u srbiji i sire.A imam i sire objasnjenje za to trenutno ga realizujem.Postoji i grupa na FB-u koja se zove POKRET OTPORA ZA OPSTANAK LJUDI posto se bavi o svima zbivanjima koje prete ljudima i koji su opsnost ali je novoformirana tako da sve to treba tek da objavljujem.Ako neko bude bio zainteresovan moze da se uzlani i slobodno pise sve sta misli i zna. Imam dokaz da je zakon vec donesen u srbiji i koga zanima nek mi se obrati u grupi i na fb i poslacu mu.

Ja sam upucen oko teme kodeks alimentarius ali mislim da vec zante svi koliko i ja.pozivam vas da se uclanite u novofromiranu grupu na FB-u POKRET OTPORA ZA OPSTANAK LJUDI .Ja imam neke dokaze da se da je vec uveden zakon o GMO i ko hoce da vidi i procita zakon koji je stupio na snagu jos letos neka se uclani u grupu i neka se javi. SVI ZAJEDNO PROTIV PROPASTI ! ! !

Ja sam upucen oko teme kodeks alimentarius ali mislim da vec zante svi koliko i ja.pozivam vas da se uclanite u novofromiranu grupu na FB-u POKRET OTPORA ZA OPSTANAK LJUDI .Ja imam neke dokaze da se da je vec uveden zakon o GMO i ko hoce da vidi i procita zakon koji je stupio na snagu jos letos neka se uclani u grupu i neka se javi. SVI ZAJEDNO PROTIV PROPASTI ! ! !
Па, постави овде да видимо о каквим доказима је реч.

Želim da pitam ljude, da li su sigurni da ove krave što čekaju na carini nisu genetski modifikovane? Da nije bio cilj da se istrebi kod nas kvalitetno i zdravo i da uđe neprirodno?

Pozz!

Може бити. Тако је и са пшеницом, која је засејана у Србији најмање од 1945. године, како Тихи каже. Јешћемо ГМ лебац од увозне пшенице. :(

Amerika gleda na svoje građane kao na govedinu, u tome je problem. Kao kod nas sto demokrate i mišković smatraju građane stokom koja će da jede i govn@ upakovano u Premija brend!

Premia = uzas. Pazi kad prave sve, od hrane do kucne hemije. Da li Miskovic stoji iza toga? Gde se to pravi? To je verovatno neki strani otpad koji ovaj samo prepakuje i prodaje nama!

Ma ne, kad ste vi pričali gluposti u poslednjih 20 godina.

Recimo ono kad ste se kleli da se operacija zvala "Milosrdni anđeo," pa se posle ispostavilo da nije

Kada ste tako dobro informisani, onda vam ja sve iz prve verujem
šta god kopirate iz časopisa "Treće oko" o otrovnoj Gmo hrani iz Vatikana.

To su pricali Milosevicevi mediji, i to jeste zavera, poput svake lazi koja se servira narodu.

Премиа је нешто као национални српски Кодекс алиментариус?

I gore od toga, to su neki hangari izvan beograda u kojima radi armija ljudi na prepakivanju robe sa isteklim rokom trajanja, sumnjivim poreklom kupljeno na nevidjeno u inostranstvu... Sve u svemu, najgori škart i užas na planeti! Mačja i kereća hrana rekao bih da je bolja čim je naši gastarbajteri jedu preko!
Zasto je GMo hrana izmisljena?Zbog profita.

Ne vidim ni ja sto ce spisak emulgatora i tlapnje tipa "mešanjem gena svinje i čoveka da bi ubrzali rast svinje postajemo kanibali" na politici, da i ne govorim o tome da je svakome jasno da svinja i inace raste mnogo brze od covjeka.

Da ima smeca u radnjama - ima, ali da treba biti paranoik - ne treba. Naoruzaj se zdravim razumom i lagano u kupovinu.

vidi SUSEDE,da Bog da uvek imao ovakve hrane koliko god hoces,da pijes i da jedes koliko ti dusa prohte!
da Bog da svaki dan nemao nista drugo da jedes osim hrane sa zapada!!!
taman da se otarasimo takvih SUSEDA...bio bi lepsi svet!:worth:

:(

Krajem 80-tih svim trudnicama je prepisivan "fluorogal" tbl..( u obe trudnoce sam ga uzimala)
Kasnije je preporucivan deci..(davala i ja mojoj, rekose mi da ce im to zastiti zube od kariesa)
U skorije vreme deca po vrticima sistematski su izlozena fluorisanju zuba :rtfm:(doduse ispiranje zuba sa tecnoscu Fluorogal, dakle ne gutaju) u okviru preventivnih programa koje sprovode stomatolozi.
Inace jedne godine se valjda neko pobunio kada su deci trebale da se dele tablete fluorogala , pa su se skupljala odobrenja i morala sam da potpisem da mi dete dobije tableticu
posle sam ukapirala da bas mnogi lekari i stomatolozi to svojoj deci nisu dali :dash:

I ne znam..:roll: posle se ja informisala o fluoru..blokira sve enzime :eek:, tako da "bogapitaj" sta se u nasim organizmima izdesavalo i koji biohemijski procesi nisu dovrseni kako treba..
mozda je vreme vec pocelo da to pokazuje, sa ekspanzijom maligniteta i ostalih bolestina..:(

Poslednja izmena:
:(

Krajem 80-tih svim trudnicama je prepisivan "fluorogal" tbl..( u obe trudnoce sam ga uzimala)
Kasnije je preporucivan deci..(davala i ja mojoj, rekose mi da ce im to zastiti zube od kariesa)
U skorije vreme deca po vrticima sistematski su izlozena fluorisanju zuba :rtfm:(doduse ispiranje zuba sa tecnoscu Fluorogal, dakle ne gutaju) u okviru preventivnih programa koje sprovode stomatolozi.
Inace jedne godine se valjda neko pobunio kada su deci trebale da se dele tablete fluorogala , pa su se skupljala odobrenja i morala sam da potpisem da mi dete dobije tableticu
posle sam ukapirala da bas mnogi lekari i stomatolozi to svojoj deci nisu dali :dash:

I ne znam..:roll: posle se ja informisala o fluoru..blokira sve enzime :eek:, tako da "bogapitaj" sta se u nasim organizmima izdesavalo i koji biohemijski procesi nisu dovrseni kako treba..
mozda je vreme vec pocelo da to pokazuje, sa ekspanzijom maligniteta i ostalih bolestina..:(

Nama je učiteljica u osnovnoj školi svakog dana do IV razreda davala po 1.

MK grupa podnela prijavu protiv Aleksića

Protiv Nikole Aleksića će biti pokrenuta parnica zbog njegovih izjava da ta kompanija uvozi genetski modifikovano seme.

BEOGRAD, 25. januara 2011. (Beta-Ecotopija) – MK grupa (MK Group) saopštila je danas da je protiv predsednika Ekološkog pokreta Novog Sada Nikole Aleksića podnela krivičnu prijavu zbog narušavanje poslovnog ugleda i kreditne sposobnosti.

MK grupa je u saopštenju najavila da će protiv Nikole Aleksića zbog njegovih izjava da ta kompanija uvozi genetski modifikovano seme pokrenuti i parnicu za naknadu štete sa višemilionskim odštetnim zahtevom.

MK grupa je ponovo demantovala tvrdnje da uvoze genetski modifikovano seme.

“Kompanija će i u budućnosti koristiti sve raspoložive pravne mere i postupke protiv svih lica koja u javnost iznose neistinite i zlonamerne informacije o našem poslovanju i to bez obzira da li ta lica to čine iz nemoralnih razloga da bi postigla svoje ili tudje ciljeve ili iz drugih neopravdanih razloga”, navodi se u saopštenju.

Neopravdani razlozi koji su u koliziji sa interesima Kompanije? Svaki, i najmanji proizvodjac kao svoj interes prepoznaje profit, pa se ni pomenutoj Kompaniji, kao jednom od velikih igraca na trzistu, ne bi moglo zameriti sto pokusava da neutralise antireklamu kojoj su izlozeni njeni poslovni poduhvati.
Zabrinjavajuce je to sto zainteresovana javnost koju u svom saopstenju pominju nije dobila uverljive argumente, nisu se potrudili cak ni da ubedljivo nastupe u medijima. Moguce je da im je procena stanja nemastinom umrtvljenog naroda tacna, ili su ga, ipak, sudeci po reakciji, potcenili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back