Pa taj PKB/Imlek je smeće, Meggle GMO puter je daleko bolji
Nek svak jede ono sto voli.
Odkud znas da je Meggle GMO ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако обележе видно и да је ГМО како би продали произод?Zasto se ne objavi i vise puta ponovi u sredstvima informisanja sta je GMO i kako se obelezava, pa i u svakoj prodavnici u kojoj se prodaje zakonski obaveze da za GMO mora na vidnom mestu
Атакуалпа, моје мишљење је да су у питању заштитна средства пестициди, хербициди.. којим се накнадно прскају културе. Наравно то је само моје мишљење које не мора бити тачно. Све је више штеточина које временом постају резистентни.
Претвараће нас у зомбије.
Читао сам у неком часопису да зрачења од мобилних телефона и сви ти њихови предајници штетно делују на пчеле.![]()
Ако обележе видно и да је ГМО како би продали произод?Овако увале ти ГМО и да не знаш, нажалост.
Pa da ,obicno to ima po ovim novim supermarketima , ono sto prodaju natopljeno u neku marinadu ,a kazu da tu obicno trpaju to matoro meso .старо кварљиво месо натопе зачинима и буде деликатес![]()
Путер се увек може набавити на пијаци од приватних млекара, а и у њиховим продавницама, бар у НС-у.
Иначе несташица млека решена је увозом млека у праху, које помешају са водом и ...то вам је то.
Мсм само по себи није то нека трагедија, али га онда опет стерилишу на 100 степени и такво млеко нам продају као свеже, без обавештења о пореклу, што је ипак крмећи!
ovo liči pre na pastu za cilepe![]()
Mislim da ne postoji takav spisak..ne znam ni ko moze da ga napraviima li neko spisak genetski modifikovanih proizvoda u srbiji? koliko da znam sta da ne kupujem
Mislim da ne postoji takav spisak..ne znam ni ko moze da ga napravi
A kako mozes da znas je li neko strpao GM soju npr u mesnu preradjevinu ?
To niko nece napisati u deklaraciji
a uvoz GM soje kod nas je dozvoljen
I sve uvezene i jeftine namirnice su mi vrlo sumnjive.
Ima neki zeka, soja mleko. Kakav je zeka da li neko zna ? On se uvozi .
"Zajic"...sojino mleko.
Uvoz je mislim iz Ceske..ja sam ga kupovala kao alternativu redovnom mleku jer moj suprug ne podnosi laktozu.
Ukus mu je ok u odnosu na ono sto proizvodi Sojaprotein ono je bljak-fuj