sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.213
Jel bi trebali da lepe na pomorandze neku oznaku ako je u pitanju GMO ?
![]()
Treba da lepe na sve, ali nije obavezno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bi trebali da lepe na pomorandze neku oznaku ako je u pitanju GMO ?
![]()
vidi SUSEDE,da Bog da uvek imao ovakve hrane koliko god hoces,da pijes i da jedes koliko ti dusa prohte!
da Bog da svaki dan nemao nista drugo da jedes osim hrane sa zapada!!!
taman da se otarasimo takvih SUSEDA...bio bi lepsi svet!![]()
Voce bez semenki (pomorandze) u kakve biljke spadaju ?
To su sorte nastale ukrštanjem... Recimo agronom sedi i ukršta sorte kako bi napravio neku koja može da raste u pesku. To ti je preteča Gmo![]()
Inače, te semenke ne vrede nista jer su te sve pomorandze uglavnom kalemljene na divlje sorte... Priča za sebe.
Исто тако маргарин и маслац су разлика као небо и земља. Маргарин је пластика. Маслац је закон.![]()
Da bre!!! Nema "Imlek" -ovog (plavog - najboljeg) putera barem 2 meseca nigde.E zato i nema maslaca po prodavnicama, hoce miskovic da nam objasni kako treba da kupujemo margarin sapunjaru za iste pare![]()
Stoka se navikava na odredjenu ishranu, vremenom...
Ja sam ga nekom pukom srećom, taj imlekov plavi puter našao u 3 ujutro kada sam se vraćao iz noćnog života - u onom maxiju na cvetnom trgu![]()
I više nikada![]()
A ja se čudim što mi litar somborskog kratkotrajnog mleka koje koritim za nes kafu traje 20 dana da se ne ukvari? Kaki trovači![]()
A prelazim na ono u prahu![]()
Zasto se i dalje dozvoljavaju toliko sitna slova da bi trebao mikroskop da bi se lagodno citalo ? Ko bi trebao da trazi da se takvi proizvodjaci nalepnica kazne ?
Zasto se ne objavi i vise puta ponovi u sredstvima informisanja sta je GMO i kako se obelezava, pa i u svakoj prodavnici u kojoj se prodaje zakonski obaveze da za GMO mora na vidnom mestu u radnji da stoji oznaka krupna i lako uocljiva koju mora da nosi takva hrana, da bi svi zanali sta kupuju i samim tim sta jedu?
A ako takva obaveza postoji, ko je zaobilazi i sto ne snosi posledice za to ?
A koga briga u ovoj zemlji haosa za tako nesto?
Najbanalnija stvar : Hleb od belog brasna koji se boji raznim dodacima (kakao i sl.) da bi simulirao CRNI hleb..pa koja je to prevara ( i to zaebana vrlo, mnogi ljudi iz zdravstvenih razloga ne mogu da jedu beli hleb), za to svi znaju i nikom nista...nisam cula da je ijedan proizvodjac ovakvog hleba snosio posledice zbog toga sto dovodi u zabludu potrosaca i jos mu ugrozava i zdravlje.
Država je najveći neprijatelj pojedinca tj naroda, upamtite to![]()
Pa taj PKB/Imlek je smeće, Meggle GMO puter je daleko boljiDa bre!!! Nema "Imlek" -ovog (plavog - najboljeg) putera barem 2 meseca nigde.