Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Hoces da kazes da je normalno to sto u XXI veku firme stavljaju otrove u hranu i prave degenerisane biljne i zivotinjske mutante a mi to treba da jedemo i prihvatimo tek tako???
Ono što je neprihvatljivo, su vaše teorije zavere o vanzemaljcima. Svaki bednik od 17 godina koji ode na Infowars sajt, misliš da treba da ga shvatamo ozbiljno ?

Ili neki ludi deda koji je bio u KPJ 1967, pa na Gazimestanu 1989, a sada 2011. priča o Codexu Alimentarijusu sa J.

Ono što je neprihvatljivo, su vaše teorije zavere o vanzemaljcima. Svaki bednik od 17 godina koji ode na Infowars sajt, misliš da treba da ga shvatamo ozbiljno ?

Ili neki ludi deda koji je bio u KPJ 1967, pa na Gazimestanu 1989, a sada 2011. priča o Codexu Alimentarijusu sa J.

Ti podrzavas GMO hranu u Srbiji, sve mi je jasno.

Gledam juče kad sam pošla na pos'o, papir koji sam prethodnog dana zalepila, pocepan i bačen. 90% stanara u zgradi ima i unučiće... Ako njih nije briga za to, što mene da bude.
Gledam komentare pojedinaca ovde i onda se prosto upitam
"Koji se moj ti i pored svih svojih muka, opterećuješ i stvarima koje se tiču drugih a njih zabolje stojko za to?"
Ja sam poslednje koleno u mojoj porodici i znam da nemam nizakoga (svog barem) da se borim... Nemam koga da izgubim. Niko ne ostaje iza mene. Moima je ionako rok trajanja još malo istek'o, za mene me boli boolja, moja sestra ima poprilično isti stav po pitanju ovoga kao većina "...."(da ne preciziram) ovde.
I šta me zabole? Nemam šta da izgubim...
Sebe? Ko me Yebe.

I treba da pocrkamo svi. Takvi smo kakvi smo, za bolje i nismo.
Toliko (nadam se ) od mene na temama vezanim za ovo :hvala:
:bye:

Gledam juče kad sam pošla na pos'o, papir koji sam prethodnog dana zalepila, pocepan i bačen. 90% stanara u zgradi ima i unučiće... Ako njih nije briga za to, što mene da bude.
Gledam komentare pojedinaca ovde i onda se prosto upitam
"Koji se moj ti i pored svih svojih muka, opterećuješ i stvarima koje se tiču drugih a njih zabolje stojko za to?"
Ja sam poslednje koleno u mojoj porodici i znam da nemam nizakoga (svog barem) da se borim... Nemam koga da izgubim. Niko ne ostaje iza mene. Moima je ionako rok trajanja još malo istek'o, za mene me boli boolja, moja sestra ima poprilično isti stav po pitanju ovoga kao većina "...."(da ne preciziram) ovde.
I šta me zabole? Nemam šta da izgubim...
Sebe? Ko me Yebe.

I treba da pocrkamo svi. Takvi smo kakvi smo, za bolje i nismo.
Toliko (nadam se ) od mene na temama vezanim za ovo :hvala:
:bye:
Без разочаравања!
Људи су необразовани и нема ко ни да их упути.
Уосталом погледај на шта су се изметнули богати и образовани(да ли?:think:) Амери.А ако ћемо ово посматрати у ,,црној" варијанти...па то је само вид природног одабирања.
Еволуција на делу!

U Srbiji je na snazi zakon o zabrani uzgajanja genetski izmenjenog semena u komercijalne svrhe i njegovog prometa. Pod uticajem interesnih grupa priprema se izmena ovog zakona, čime bi se ova zabrana ukinula. Ukoliko to dozvolimo, naša budućnost i budućnost naše dece biće ugrožena.
Zato vam se obraćamo sa ovom uznemirujućom informacijom i molbom da nam pružite podršku svojim potpisom na peticiji građana Srbije kojom se traži zadržavanje zabrane uzgajanja i prometa genetski izmenjenog semena, zabranu uvoza i preradu takvih proizvoda.

Genetski izmenjeni organizmi ne postoje u prirodi. Nastali su u laboratoriji nasilnim mešanjem gena životinja i biljaka, ili u prirodi nespojivih vrsta biljaka koje izazivaju ili mogu da izazovu najteže alergijske reakcije i druge teške bolesti kod ljudi. Mešanjem gena svinje i čoveka da bi ubrzali rast svinje, postajemo kanibali. Pored toga, ovakve kombinacije kod ljudi izazivaju pored teških alergija i maligna oboljenja, impotenciju, sterilnost, atrofiju (smanjenje zapremine) mozga, prevremenu senilnost, rađanje mentalno zaostale dece, šećernu bolest, oboljenja jetre, gušterače, bubrega i drugih teških bolesti.
Kada se jednom poseje ovakvo genetski izmenjeno seme bilo koje biljke, ono se više ne može kontrolisati, niti sprečiti njeno širenje i negativni uticaj na prirodu u celini.

Navedeni zakon se menja da bi se obezbedio interes međunarodnih kompanija koje proizvode takvo seme koje proizvođač mora kupovati za svaku novu setvu, jer je takvo seme sterilno, čime se obezbeđuje veliki profit ovim kompanijama koje se igraju Boga. Proizvođači genetski izmenjenog semena znaju za posledice upotrebe semena i mesa životinja hranjenih ovim proizvodima, ali u pohlepnoj trci za profitom, njima ništa nije sveto i spremni su da unište pola čovečanstva radi profita i apsolutne kontrole nad ostatkom čovečanstva.

Radi opstanka našeg naroda, pozivamo vas da se svojim potpisom na ovoj peticiji suprotstavimo suludoj nameri Vlade Republike Srbije da izmenom zakona omogući ugrožavanje zdravlja i naše budućnosti. Svako od nas ima u svom okruženju svoje bližnje, prijatelje i poznanike, ponudite im da se i oni pridruže ovoj peticiji potpisom.

http://www.gopetition.com/petition/42073.html

kako se ostavlja taj potpis na tom sajtu za peticiju? nisam nasla opciju!

Ово подебљано није тачно. Увек се може живети потпуно здраво и природно, без обзира који је век. Само је питање да ли се хоће или не.

Јел` неко тера људску стоку да буде стока? Ко тера човека да иде у Њујорк и зависи од туђих отрова?
"Модеран живот" је онај који човек изабере у свом времену. За мене је најмодерније оно што је апсолутно најчистије и најздравије. Све остало је назадовање и рад на самодеструкцији. Ако људи бирају самодеструкцију и кажу да је то за њих "модерно", па ја само могу да се сложим са њиховим жељама и пожелим им што мање патње и муке(коју сигурно не могу избећи).

Никада у историји људи нису били болеснији(сем можда у оно време "црне куге" која је харала Европом).
Ми смо добар пример. У 1950.г. само је Финска имала здравије становништво од Србије. А, данас? Срби су један од најболеснијих народа у Европи. Али, ко тера Србе да живе нездраво? Нико. То је последица нездравих навика и научених нездравих жеља.

До доласка Турака Срби су били номадски народ. Ваљда у инат Турцима почели смо да кркамо свињетину ( и набијамо дијабетес и холестерол).

Zoroastar kaze:

Juče je na Studio B gostovao ministar (eliminisanja) poljoprivrede, S. Dragin.
Kad se voditeljka ipak "usudila" da ga pita i za Codex Alimentarius i sprovođenje ovog u Srbiji, ministar je "bez grča na licu" ispričao da se to što se događa, ustvari, ne događa.
Zato su političari dobri, ali ne narodu, nego Svetskoj Imperiji Kapitala, koja ne preza ni od čega da bi služila svom vrhovnom bogu Profitu.

Poslednja izmena:
Džaba nama sva upozorenja.
Dok mu vidljivo ne naude naš čovek se uglavnom šegači sa problemima (ako ovo može da se svrsta pod "problem". Ovo je ZLO koje samo monstrumi mogu pomisliti da urade. Ljudi nisu. Liče na ljude ali...???...)

A da mi ipak sačekamo da se to sve još malo zauka pa da vidimo šta će biti?
Ako nešto krene po zlu (slučajno!) to će sve NEKO ZA NAS srediti i sve super. Pa da.

Eeeeeee...

Džaba nama sva upozorenja.
Dok mu vidljivo ne naude naš čovek se uglavnom šegači sa problemima (ako ovo može da se svrsta pod "problem". Ovo je ZLO koje samo monstrumi mogu pomisliti da urade. Ljudi nisu. Liče na ljude ali...???...)

A da mi ipak sačekamo da se to sve još malo zauka pa da vidimo šta će biti?
Ako nešto krene po zlu (slučajno!) to će sve NEKO ZA NAS srediti i sve super. Pa da.

Eeeeeee...

E DA ti kazem draga moja gde je tu problem. problem je u tome sto bi 40 posto naroda da promeni nesto, i kad krene na to nesto, ostalih 60 posto Srba to ne dozvoljava tj.onemogucije jer se mnogi protive kako to nije nista, i samim time gubimo ALI SVE. i to korak po korak. eto vidis, daj boZE da i ova peticija uspe pored Srba, JER....
SLOGA je ono sto SVE RUSI, pa i SAMU VLAST. A TOGA KOD NAS NEMA

Kakvu hranu jedemo?

Najava Miodraga Kostića da će me tužiti zbog mojih navodnih izjava da on
uvozi genetski modifikovanu hranu, nije zastrašivanje mene, već
zastrašivanje naroda da će ako podigne glas, proći kao ja. Mene ne mogu
zastrašiti, jer sam se uvek borio za svoja uverenja. Nisu me uspeli ni
ubiti, iako su devedesetih godina nekoliko puta pokušavali. Obarali me
kolima, pucali u moj auto, bacali bombu dok sam pecao... Nikada neću
odustati od ove borbe, Srbija ne sme da počne da uvozi, distribuira niti
prodaje GMO, jer će pola naroda od toga pomreti - kaže za "Vesti" Nikola
Aleksić, predsednik Ekopokreta iz Novog Sada.

Kako komentarišete optužbe MK grupe?

- Mi smo okupirana zemlja! Okupirali su nas Monsanto i ostali koji se
bave bioinženjeringom. Oni vrše pritisak na Vladu Srbije da promeni
zakon o upotrebi genetski modifikovanih organizama, a sve po nalogu
Amerike koja lobira za Monsanto. Kriju od naroda, a već su napravili
nacrt novog zakona kojim će se odobriti uzgoj, uvoz i distribucija GMO.
Ja im smetam u tome, jer optužujem predsednika i Vladu Srbije da izdaju
nacionalni interes građana ove zemlje.

Pet puta izbegao likvidaciju

Na koji način su pokušavali da vam stanu na put?

- Život mi je bio ozbiljno ugrožen 90-ih godina su pokušali da me ubiju
nekoliko puta. Letos su kod mene bila dvojica bezbednjaka. Jedan od njih
mi je rekao da sam do sada pet puta izbegao planiranu likvidaciju.

Šta to znači za ljudsko zdravlje?

- Više od 200 akademika i profesora naših fakulteta stoji iza toga da će
ako počnemo da koristimo GMO pola Srbije pomreti od raznih boleština.
Ovaj sistem nameće obavezu korišćenja antibiotika i rekombinovanog
goveđeg hormona rasta. Upotreba ovog hormona u ishrani dovešće do toga
da će devojčice u osmoj godini ulaziti u pubertet, a već u 18. dobiti
kancer materice, dok će dečaci u tom dobu dobijati rak prostate.

Kažete da će vas Kostić tužiti zbog vaših navodnih izjava?

- Upravo tako, navodnih izjava. Nikada, ni u jednim medijima, nisam
rekao da on uvozi genetski modifikovanu hranu. Govorio sam samo da je
vlasnik MK komerca Miodrag Kostić, na poljoprivrednom sajmu 16. maja
2007. godine, potpisao ugovor sa Monsantom i tako postao njihov
predstavnik i distributer.

Šta to znači?

- Monsanto je američka kompanija i najveći svetski proizvođač genetski
modifikovanih organizama. Preko MK komerca u Srbiju uvoze genetski
modifikovanu soju i kukuruz, iako je važećim Ustavom ova hrana
zabranjena u Srbiji. Oni priznaju da uvoze soju, ali ne i kukuruz.

Kako ćete se braniti ukoliko do tužbe dođe?

- Ne treba stvari tako postaviti. On prvo treba da dokaže da sam ja
negde rekao da on uvozi GMO, pa tek onda može da pokrene tužbu protiv
mene. Ne plašim se, još sam živ iako sam se boreći za svoja uverenja
nekoliko puta našao na ivici smrti.

Uništili kukuruz

Odakle vam dokazi da MK komerc uvozi GM kukuruz?

- Da uvoze i kukuruz govore njihovi izveštaji koji su dostupni svakom ko
ume da rukuje računarom i uđe na njihovu internet stranicu. Izveštaji MK
komerca kažu da su uspeli da udvostruče prinos kukuruza. Ej udvostručiti
prinos, pa to se može jedino upotrebom GM semena. E upravo to ne govore
narodu, da ovaj kukuruz ima samo tri odsto belančevina, a naš domaći
više od 10 odsto. Ovaj novi kukuruz nije dobar ni za stoku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back