Code Geass

Stupid, ovo mozda i jeste Lulu samo su mu sada dali ime Julius. Voice actor je isti, lici na njega 10/10 pa zasto ne bi bio?
Ne secam se da ima brata blizanca -.-
A CC i Suzaku ce se pojaviti u filmu so calm yo tits

Stupid, ovo mozda i jeste Lulu samo su mu sada dali ime Julius. Voice actor je isti, lici na njega 10/10 pa zasto ne bi bio?
Ne secam se da ima brata blizanca -.-
A CC i Suzaku ce se pojaviti u filmu so calm yo tits

Cek, cek... Ja sam se sad pogubio... Nisam u toku... U kom filmu se pojavljuju? :O Neki cija je radnja nakon animea? :v Onda je Julius 100% Lelouch i to ce se otkriti... Don't keep me waiting...

Cek, cek... Ja sam se sad pogubio... Nisam u toku... U kom filmu se pojavljuju? :O Neki cija je radnja nakon animea? :v Onda je Julius 100% Lelouch i to ce se otkriti... Don't keep me waiting...

Ti filmovi "uopste nemaju veze sa originalom" tj.pojavljuje se neki lik Akito i... nemam pojma, odgledala sam prvi jos odavno.
A skoro je izasao i drugi film, nastavak prvog ali u Japanu. Tu ce se pojaviti Suzaku i CC a mozda i taj Julius, nemam pojma :/

A znam za to :/ Nisam znao da ce se u drugom delu pojaviti ovo dvoje... Ali cak i da se pojave, to je u vreme desavanja originalne radnje, samo u Evropi... Tako da bi tu trebalo da bude ziv Lelouch

Meni nije jasno, sta se zapeli da ga ozivljavate?
Svako dalje eksploatisanje tog lika umanju njegovu vrednost u prethodnom serijalu.

Po meni, Lulu je mrtav i kraj! To bi bio najlogicniji kraj animea a sad to sto ubacuju, sto rece Nenad, "recikliraju" likove to je drugo :/
Bilo bi uzasno glupo da se sada pojavi i kao ziv je! omg! -.-

LELOUCH IS DEAD, BITCHES!

Meni nije jasno, sta se zapeli da ga ozivljavate?
Svako dalje eksploatisanje tog lika umanju njegovu vrednost u prethodnom serijalu.

Ovo niko ne cita... Brate, radnja ovog filmica odvija se u isto vreme kada je Lelouch bio ziv.... Tako da se pojavi to je sasvim normalno... Nzm koji vam je djavo svima...

he story occurs between seasons one and two of Code Geass.

And nein, nije mrtav :v Sakupio sam sve moguce dokaze i cak pronasao i svoj, a to je pesma koja se pusta od kada umire pa do zadnje scene.... Zove se Continued story i peva o njihovom nerazdvajanju (cijem ne pise, ali je logicno)... So **** you, he is alive, alive...

hahahahaaaa

photo.jpg

"Obey Me World!"

Јипикајејејејеејашчлдћчађпс кјокшнвшриноисм

Одгледао сам. Фантастична анима. Има веома дубоко значење, за онога ко може да схвати . . .

Свиђа ми се баш . . . ееенд мувинг оннннн!!! Хмм . . . шта гледати следеће . . . ?:think:

Gledao sam Akito:the Exiled 2.Super je,i uklapa se teorija da je Lelouch u stvari Kingsley(obrnuto u stvari).Sad jel neko ima teoriju zašto Akito nemože umrijeti?Mislim kako je Geass imao suprotan efekat na njega?

Back