E ovako..
Coca Cola moje svakodnevno pice vec nekoliko godina.. Ovako svakog dana kupim po jedno coca colu od 2l znaci svakog svakog svakog dana i za nekih 2-3 sata onda nestane msm popijemo je ( ima i slicaja kad imamo i vise od jedne flase pa popojemo i to).. Znam da to nije normalno ali sta ja mogu tu da uradim.. Vodu pijem jako jako jako slabo, znaci prakticno zivim na coca coli, znaci vodu popijem mozda jednom nedeljno ako nije voda onda je ice tea ili pepsi, ili kisela voda, tako to..
Sad moje pitanje je kolko to steti mom organizmu?
Kakva oboljenja mogu da dobijem?
Da li postoje neki znaci da imam to oboljenje? (msm da mogu da predpostavim a da ne idem kod doktora)
Saveti za prekid coca cole?
Kolko vi pijete cocu?
Coca Cola moje svakodnevno pice vec nekoliko godina.. Ovako svakog dana kupim po jedno coca colu od 2l znaci svakog svakog svakog dana i za nekih 2-3 sata onda nestane msm popijemo je ( ima i slicaja kad imamo i vise od jedne flase pa popojemo i to).. Znam da to nije normalno ali sta ja mogu tu da uradim.. Vodu pijem jako jako jako slabo, znaci prakticno zivim na coca coli, znaci vodu popijem mozda jednom nedeljno ako nije voda onda je ice tea ili pepsi, ili kisela voda, tako to..
Sad moje pitanje je kolko to steti mom organizmu?
Kakva oboljenja mogu da dobijem?
Da li postoje neki znaci da imam to oboljenje? (msm da mogu da predpostavim a da ne idem kod doktora)
Saveti za prekid coca cole?
Kolko vi pijete cocu?
Tako da kad god joj se pije voda ona je uzimala Guaranu. Zvrsila je u bolnici.
) popicu dve case najvise + pola litra vode
Brza hrana je mnogo losa,nisi ni svestan koliko jer to smeta prvenstveno debelom crevu,pa i slezini. Nije strasno toliko ako se kuci hranis normalno (kuvano i prirodna hrana bez kremova,pasteta,pljeskavica,rostilja i sl gluposti). Mom drugaru su izvadili slezinu u 23 godini,jer se isto tako lose hranio. Lako je dok si mlad,dok ne predjes 18 telo ti se onda manje vise sve regenerise,ali cim te godine odmaknu kreces da propadas. I posle sta sjebes to ti ostaje do tvoje smrti. ja do 18 sam bio kostur,sad sam se nagojio za dve godine 20 kila. Ogromna transformacija. Redko ko sada oko mog godista nema da nema malo sala. Pazi sta radis,sve je lako kad imas zdravlje,kad to ode onda ti je sve dzaba i pare i ljubav i skola ...