Coca Cola

MmmMmm to samo preko leta xD..

Ja sam inace dnevno za kompom po 7-8h xD Sto je mnogo.. Preko leta ceo dan outside.. Dodjem kuci istusiram se, jedem nesto pa ponovo komp.. Po nekad i celu noc komp.
Odradim ja ponekad po neki sklekcic i tako to ali neam nista.. skoro sam razmisljao da kupim sipku da vezbam malo ali nisam nasao.. Tj. nisu imali.. Pa idem ponovo za nedelju dve..

Ko nie imo sipku aj ne zaebaj samo te mrzi:lol:imas de oces u svakoj maltene sportskoj radnji..trend..ima i u metrou

Ne ne ne nemoj pogresno da me shvatis.. OHohoh nemam ja nista protiv fizickih aktivnosti ja sam za, trenirao sam ja i basket jedno 2-3god odavno.. Ali ne znam, zadnje 2 god. Totalno sam se promenio ama bas sve me mrzi ucim povremeno cisto da prodjem, sedim za kompom ceo dan, gojim se xD Msm sta da kazem, lol nista me ne motivise, svi gledaju smesne klipove svi se smeju a ja blenem ko budala, ne znam nista mi nije smesno.. Ustanem krenem u skolu ko zombi da sam nista ama bas nista me ne motivise lol.. Igra sam WoW-world of warcraft levelovao kao nenormalan po ceo dan doso do lvla 80 i pobriso sve karaktere dosadilo mi..(hvala bogu vise ne igram to sranje)..
I tako svakog bozijeg dana xD

Pa to je zato što nisi zadovoljan sa sobom. Upao si u neku letargiju, a uzrok je ishrana sa previše šećera i uspavanost organizma. Aktiviraj se SAD!. Koga briga šta je bilo pre 2 godine. Pa čuo si majku mu sto puta, "ne živi se od prošlosti"!. Uz fizičku ide psiho aktivnost, tako da ćeš i bolje učiti (ne više, nego bolje). Rekoh ti, bazen, trčanje (ili brzo hodanje), može i teretana, na kraju krajeva upiši neki borilački sport. Pokreni se! Samo se ništa neće desiti. I batali comp, idi juri devojke :ok:

Ne ne ne nemoj pogresno da me shvatis.. OHohoh nemam ja nista protiv fizickih aktivnosti ja sam za, trenirao sam ja i basket jedno 2-3god odavno.. Ali ne znam, zadnje 2 god. Totalno sam se promenio ama bas sve me mrzi ucim povremeno cisto da prodjem, sedim za kompom ceo dan, gojim se xD Msm sta da kazem, lol nista me ne motivise, svi gledaju smesne klipove svi se smeju a ja blenem ko budala, ne znam nista mi nije smesno.. Ustanem krenem u skolu ko zombi da sam nista ama bas nista me ne motivise lol.. Igra sam WoW-world of warcraft levelovao kao nenormalan po ceo dan doso do lvla 80 i pobriso sve karaktere dosadilo mi..(hvala bogu vise ne igram to sranje)..
I tako svakog bozijeg dana xD

ubio te prosti secer, brza hrana i internet u pojam..
ne salim se uopste..
lepo ti kaze Ursus, menjaj navike pod hitno!!! i sto se aktivnosti tice i sto se ishrane tice..
ne nabavljaj sipku da bi vezbao, bezi napolje..treba se naterati prvih par puta, a videces koliko ce ti sve u zivotu dobiti smisao - od najobicnijh sala do planova za sopstvenu buducnost samo kad udjes u kondiciju (ne mislim samo na fizicku, ali ona je osnov svake druge)!!!

78 lvl u World of Warcraftu, kad vidis prc 8 dana bez interneta OMG to je omg ne znam tad sam poludeo Znacio pojeo sam sam sebe.. Mada secer-internet-hrana.
gledas prijatelje ili jim-a ili joeya sve to ne mozes da gledas a da ne gricnes nesto.. Preko letnje raspusta sam pojeo pa ne znam barem 10 kila kokica pored toga coca cola. Ne znam.. Nisam znao da hrana i secer moze tolko da skodi coveku..

Da tek kod spavanje evo prosle nedelje, ponedeljak, utorak, sreda i cetvrtak.. Znaci ako sam spavao ukupno 10 sati ja ne znam znaci u 3-4 ujutr probudim se i ne mogu ponovo da zaspim znaci nema teorije a svake nedelje idem pre podne u skolu.. Odem u skolu i ajde jedva cekam da dodjem kuci da legnem ko covek, dodjem kuci pojedem nesto i ne spavam mi se i ajde msm sta reci.. I sve tako..

Dobro ae polako prestajem videcemo.

Poslednja izmena:
Pokusaj ovako...
Kad ti se jede slatko, kuvaj 3 minuta (uz stalno mesanje), 3 supene kasike ovsenih pahuljica (onih iz prodavnice zdrave hrane, a ne sa dodacima) u 1 dl obranog mleka, neka odstoji 15 minuta, dodaj kafenu kasicicu kakaa i jednu narendanu slatku jabuku.
Imas na na Krsti (Zene - Podrska za dijetu), razne varijante ovsene kase. Moze sa jabukom i cimetom ili kiselim mlekom i smrznutim visnjama ili onim miksom crvenog voca iz Maxija. Moze sa izmiksanim susenim kajsijama, orasima ili dodas bananu.......ma svasta... Sam kombinujes.
Covece, 2 l KK dnevno. Otrov. U 1 l KK imas 24 kocke secera. Pogledaj samo Amere na sta lice.

http://www.coolinarika.com/tag/zobena-kasa/

Poslednja izmena:
Pokusaj ovako...
Kad ti se jede slatko, kuvaj 3 minuta (uz stalno mesanje), 3 supene kasike ovsenih pahuljica (onih iz prodavnice zdrave hrane, a ne sa dodacima) u 1 dl obranog mleka, neka odstoji 15 minuta, dodaj kafenu kasicicu kakaa i jednu narendanu slatku jabuku.
Imas na na Krsti (Zene - Podrska za dijetu), razne varijante ovsene kase. Moze sa jabukom i cimetom ili kiselim mlekom i smrznutim visnjama ili onim miksom crvenog voca iz Maxija. Moze sa izmiksanim susenim kajsijama, orasima ili dodas bananu.......ma svasta... Sam kombinujes.
Covece, 2 l KK dnevno. Otrov.U 1 l KK imas 24 kocke secera. Pogledaj samo Amere na sta lice.

http://www.coolinarika.com/tag/zobena-kasa/

Omg znaci za 2l 48 kockica OMG to stvarno nisam znao.....
Ma kakva dijeta.. Msm hvala za predlog, ali moja majka jede neko suseno voce kao pa sve to iseckano pa pomesano sa mlekom i cepas, keze ona meni da je puno vitamina ali msm ne znam.. ( pa i ja pojedem ponekad)
Suseno voce fora banane, pomorandza, jabuka i sva ta cudo, zitarica..
Ali u svakom slucaju hvala :D

Omg znaci za 2l 48 kockica OMG to stvarno nisam znao.....
Ma kakva dijeta.. Msm hvala za predlog, ali moja majka jede neko suseno voce kao pa sve to iseckano pa pomesano sa mlekom i cepas, keze ona meni da je puno vitamina ali msm ne znam.. ( pa i ja pojedem ponekad)
Suseno voce fora banane, pomorandza, jabuka i sva ta cudo, zitarica..
Ali u svakom slucaju hvala :D

Ama, ne govorim ti to zbog dijete, nego da se toliko ne prejedas cokoladica i slatkisa, posebno ne KK. Ako si se navukao na slatko, a jesi, napravi tu kasu. Evo, bas sam se sad osladila. Super je, a zdravo i ne goji.
P.S. To za secer sam negde procitala, ali ni djus ne zaostaje.
Pusti KK da ishlapi, videces da je bljutava, zasecerena vodica.

Poslednja izmena:
ja sam skoro se bio navukao na kolu,morao sam uvece da trcim do prodavnice da kupim kad mi ponestane ili sam krao od cala kola,jeben osecaj. Uspeo sam da se odviknem. Preskaci po jedan dan za pocetak,jedan pijes,jedan ne i zameni kolu sprajtom ili fantom,ali ja sada sam sad povecao sa jedne soljice kafe na 3 pijem dnevno i 100 grama cokolade. Jesam se odvikao od kole,ali zato zderem slatko i pijem kafu toliko jaku i slatku da je drugi ne mogu okusiti. Navlaci te u koli kofein i zasladjivac. Zdravije je ovako zderati cokoladu i piti kafu nego kolu jer ono gazirano ti sredi jetru i sistem organa za varenje. Za koju godinu ces primetiti promene ako nastavis da tako pijes,to ce te pretvoriti u invalida. Znaci kao sto je za heroin lek metadon tako i ti kreni sa kafom i obicnim secerom,pa es se lakse skinuti sa kafe jer mozes da je pijes jednom dnevno,a mozes i da je preskocis. Licno primecujem da kada pijem kafu tj vise komada imam vise energije,ali pojavljuje se ponekad jaka narvoza i nemir koji nema nikakvo pokrice. Umesto kole bi mozda mogao da predjes na ne gazirane slatke sokove.

od toliko kofeina možeš infarkt vrlo rano da dobiješ. jel znate možda narode da su ranije ljudi pili kafu iz onih minijaturnih šoljica,
takodje i džezve za kafu su bile vrlo male. tako da otprilike popiješ gutljaj-dva kafe. a sad imamo velike džezve, velike šolje.. ubiće nas to samo tako..

1.Nista od gaziranih pica vise ne pijem.
2.Promenjen nacin ishrane
3.Fizicka aktivnost na nivou (trcanje 3 put nedeljno)

Smrsao 9Kga, Sredio se potpuno.. Nastavljam sa mrsavljenjem i sve tako..

Eto cisto da javim!

Probudio sam se iz mrtvih.

Neka si ostavio :)
Evo ja,imam 15 god. i odlucim prije 2 mjeseca da ostavim coca colu,a pio sam 4-5 puta nedeljno po 2-3 case...i tako mi nesto iz cista mira dodje jedan dan i odlucim da vise necu da se trujem sa tim.A cesto kupe coca colu i svi mi piju u kuci,ja je samo pogledam jos ako je ladna,ali mi ne pada napamet da popijem.Samo zaobidjem i podjem napijem se vode :D...vise nikad u zivot necu popiti Coca colu! :)

Coca-Cola ima isto secera kao i 90% drugih sokova koje kupujes u radnji. Npr ons Ice tea Nes ( ili kako vec ) ima skoto identicnu kolicinu secera, ja sam ga pio pre par godina svaki dan ( 0.5-1L ) i upropastio stomak, dok sa Coca-Colom to nije slucaj. ISto tako vecina sokova se pravi od bundeve pa se dodaju razni ukusi i ko zna sta, ako tako posmatras onda je daleko bolje da ne pijes nikakav sok ( kupovni ) vec da sam pravis ( pitas babu ili nadjes neki stari recept i uzivas )....

Coca-Cola ima isto secera kao i 90% drugih sokova koje kupujes u radnji. Npr ons Ice tea Nes ( ili kako vec ) ima skoto identicnu kolicinu secera, ja sam ga pio pre par godina svaki dan ( 0.5-1L ) i upropastio stomak, dok sa Coca-Colom to nije slucaj. ISto tako vecina sokova se pravi od bundeve pa se dodaju razni ukusi i ko zna sta, ako tako posmatras onda je daleko bolje da ne pijes nikakav sok ( kupovni ) vec da sam pravis ( pitas babu ili nadjes neki stari recept i uzivas )....

Epic odgovor sve sto si rekao je istina... Istina je da se vecina sokova pravi od bundeve pa se dodaju razni ukusi, citao sa sve i svasta kako se prave razni sokovi tako da si totalno u pravu.. Najbolje je uzeti i napraviti sam...

Stos se tice kole mislim da niko iole obrazovan i ko vodi racuna o svom zdravlju ne bi trebao da konzumira taj otrov .Skuvajte caj, sami napravite sok i ne unistavajte svoje zdravlje sa tim hemikalijama.

Тако је.

Back