goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ma meni je Russel Crowe ono ultimativan baja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma meni je Russel Crowe ono ultimativan baja...![]()
U menzu nogom! Gazi ga!
. Rasel mi deluje krvolocnije, a Dzordzi - nekako kulturnije, sofisticiranije. Ne deluje mi kao tip za tabacinu
.
. A ne... Dzordzi mora da je bolji od toga, mada ga mozda nije lose ni tesiti, ako zatreba...
.Pa i ja se nadam... Razocaralo bi me da nekoj zenici padne na rame da se zali i place kako ga sve boli...
. A ne... Dzordzi mora da je bolji od toga, mada ga mozda nije lose ni tesiti, ako zatreba...
.
on je fini gospodinUvek za plavokosog i plavokoogKad bi se pošibali Rasel i Džordž zna se za koga bi se navijalo. Drmni ga po njonji Džordž! Zavali Rasela u vušuglu!U menzu nogom! Gazi ga!

Ako ti poželiš da ga tešiš, namerno će izgubiti fajt, pustiće da ga Rasel izlema, samo da bi ti pao na ramena. Stari je to lisac, ne bi me čudilo da se toga seti.![]()
![]()
Scenario ne zvuci lose, ali oboje znamo koliko je to daleko od realnosti
.
pet strana o Kluniju... a svaki treći tip kod nas na ulici izgleda kao on, ili bolje... i verovatno jednako dobro glumi 

Uvek za plavokosog i plavokoog![]()
Scenario ne zvuci lose, ali oboje znamo koliko je to daleko od realnosti
.

Ček da ih vidimo u borbi pod jednakim uslovima..
Pa liče bre![]()
. Mozda su i braca, kao iz neke spanske serije, a da mi to jos nismo provalili jer nismo stigli do te epizode....

.
. Izvini, Dzordzi, al' tako izgledas....
.
. Inace, ovo je ta gornja nevidljiva slika. E, tu je vec bolji look od ljakse look iznad
.

. Umesto kosarkaske lopte - burence sa rakijom. Dzordzi Srbine...
.