Clooney ..What else!

• Začetnik teme Začetnik teme cucla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
george-clooney-photo-2b.jpg

Jos jedna od fotki u nizu interesantnih.

Pa i ja se nadam..:D. Razocaralo bi me da nekoj zenici padne na rame da se zali i place kako ga sve boli...:lol:. A ne... Dzordzi mora da je bolji od toga, mada ga mozda nije lose ni tesiti, ako zatreba...:lol:.

Ako ti poželiš da ga tešiš, namerno će izgubiti fajt, pustiće da ga Rasel izlema, samo da bi ti pao na ramena. Stari je to lisac, ne bi me čudilo da se toga seti. ;) :D

:eek: pet strana o Kluniju... a svaki treći tip kod nas na ulici izgleda kao on, ili bolje... i verovatno jednako dobro glumi :)

Meni Kluni uopšte ne izgleda uglađeno, samo ga tako prodaju, kao kopiju Kerija Granta... samo što nit je lep ko Keri, nit je talentovan kao on ... običan čovek u skupom odelu, i to je sve... a Rasel je divan glumac, ume da bude opasan (Romper Stomper), velik i hrabar (Gladijator), pametan (Američki gangster, State of Play), dirljiv (Blistav um) a ume da zasladi i kičericu (ono kad nasledi vinograd)... a ume i sve odjednom (L.A. Confidential) ... ma, divota :)

Poslednja izmena:
Ovde malo lici na onog naseg glumca koji je nabacio brcice u reklami za banku koja pri svakoj transakciji (navodno) odvaja kintu za fond kojem je cilj borba protiv kancera.Znaci, ovde lici na coveka koji bi 'ladno mogao da se pridruzi pinkovskim farmerima :lol:. Izvini, Dzordzi, al' tako izgledas....:rumenko: :lol:.

george-stache.jpg

P.S. Ne znam sta mi se desilo sa fotkom iznad. Nista se ne vidi :eek:. Inace, ovo je ta gornja nevidljiva slika. E, tu je vec bolji look od ljakse look iznad :lol:.
george_clooney_01.jpg

Poslednja izmena:

Back