Clooney ..What else!

• Začetnik teme Začetnik teme cucla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Spoj pesme koja je vrlo sexy i tipa koji je...takodje sexy :mrgreen:. Ko voli - nek' izvoli da gleda... Ko ne voli - nek' cita il' gleda Sekspira ;) :D.

Uz spot pozdravljam sve rodjake, prijatelje i one koji me znaju, a posebno @mini_me koja ume da ceni meso, uz duzno postovanje biljaka :per:.

Moram da priznam da meni Kluni uopste nije privlacan. Sta znam, mozda mi deluje matoro, ne znam... Nije on ruzan covek, daleko od toga, ali bas me ne "radi" u tom smislu. Lici mi na nekog tipicnog srednjevecnog coveka, kao neciji cale koji ide na roditeljski, tako neko. Bas ne kapiram oko cega se podigla tol'ka fama.

Moram da priznam da meni Kluni uopste nije privlacan. Sta znam, mozda mi deluje matoro, ne znam... Nije on ruzan covek, daleko od toga, ali bas me ne "radi" u tom smislu. Lici mi na nekog tipicnog srednjevecnog coveka, kao neciji cale koji ide na roditeljski, tako neko. Bas ne kapiram oko cega se podigla tol'ka fama.

Matorima ne smatram ni neke druge glumce koji su stariji od njega (mozda glumacki kvalitetniji) :). Ne mora sve da bude u necijoj lepoti vec i u onom necem sto nosi i "isijava" iz sebe. Deluje mi da ima neki unutrasnji sjaj (lazan ili pravi - ne mogu znati) koji moze da osvoji i privuce.

Znam, ne bas zgodne i lepe tipove koji imaju licnost koja pleni, kao i izuzetno lepe tipove koji nemaju cime da Vas privuku. Isto vazi i za zene.

Da li je GC - bogat i spoljnom i unutrasnjom lepotom ili ne - tesko mozemo presuditi ako ga ne znamo licno :think:. Ostaje samo utisak/ misljenje koje stvaramo na osnovu onog sto vidimo, cujemo, procitamo :).

Ne bih rekla da je oko njega neka fama, bar je tako ne dozivljavam. Mogla bih da izdvojim neke potpuno drugacije likove i da ih predstavim kao idole ovog ili onog tipa:D. GC je interesantan, ali ne i jedini koji moze privuci paznju :cool:.

A i (ne)ukusi su prica za sebe :D.

sad tedo reći al su mu ga dali po kluniju i na b92 i pinku kluni :p

mimo slaganja sa drugim postom na ovoj temi, ono, covek se stoicajem ili nesticajem okolnosti nasao u nekom kliseu koji odredjuje privlačnog i poželjnog muškarca... mimimo toga što je, jelte, pp prirodi lep čovek, gratis je nabacio fazon - dobro(odlicno)držeći u srednjim godinama, fin, kulturan, umeren, otvoren, ne kurči se, šato na nivou običnog sveta, skockan, ima stila (ima ga ima neko drugi za njega), itd. dakle ta neka šminkerska priča, ideal majki i ćerki šoirom plannete... a sad ko zna (a i koga zanima) kakv je on možda džiber ovako... i da. živeli mediji!

Spoj pesme koja je vrlo sexy i tipa koji je...takodje sexy :mrgreen:. Ko voli - nek' izvoli da gleda... Ko ne voli - nek' cita il' gleda Sekspira ;) :D.

Uz spot pozdravljam sve rodjake, prijatelje i one koji me znaju, a posebno @mini_me koja ume da ceni meso, uz duzno postovanje biljaka :per:.

Hahaa, jao cico pa hvala ti za ovo :cmok2: Ne da sam uzivala nego opisati se ne moze... Morala bih da odem negde da se 'ladim :rumenko:

Back