mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Goxijevog
(Kluni mi je out of reach
) Pa cu se zadovoljim ovako...
) Pa cu se zadovoljim ovako...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) Pa cu se zadovoljim ovako...Da li neko zna koji je to film sa Klunijem i Dz.Roberts?Ima nekoliko scena u ovom spotu...Nije Ocean's 11![]()
Trazim podatak al' mi ne uspeva.
... A ono je neka komedija kanda, s njih dvoje u glavnim ulogama, koliko mogu da skontam iz spota...Goxijevog(Kluni mi je out of reach
) Pa cu se zadovoljim ovako...
. Kad je vec reklamirao caleta bio bi red da postavi fotke. Moze i svoje i tatine
. Al' pristojne. Na provokacije i budjenje niski strasti ne padamo...

. Moze i u boji
. Pojma nemam valja li ili ne.
dOTIČNI me uopšte ne interesuje nakon filma Mirotvorac...
eto kako uloga utiče...

Dzordzi C kao Frenk Sinatra ? Biti ili ne biti...![]()
Od tri glumca u uzem izboru, zna se za kojeg glasam.
Bio je film pre par dana ali sam ga prespavala. Ne secam se cak ni onog dela koji sam otpratila u budnom stanju. Pojma nemam valja li ili ne.
..da pokusam da se nadovezem na prethodni komentar. FS, Womanizer koji je ipak voleo samo jednu zenu: AG. ..[/url]
jer je i za moj pojam pomenuta glumica ostavljala poseban utisak. Ne vidim neku mladju koju bih mogla uporediti sa njom. Uvek volim da pogledam neki njen film
.Film je skroz bezveze i potpuno šablonski američki akcioni film! Ne kažem to zbog toga što je Srbin najveći negativac, nego su i Kluni i Kidmanova nekako bledi u tom filmu. Film je baš da se zaspi na kauču uz njega.
.
), a u svetu biljaka - topola (videti pdf na Krsti).
Da je ostao ovakav, verovatno bi imao manje obozavateljki
. Srecom nije, te ovih dana pisemo o njemu ...

..eee ovako, mislim da je ovo idealno mesto za ovu temu.. zagrizeni sam Georgeov fan i na pocetku odmah "ne!", nemam nekih "prisno-intimnih" misli prema doticnome (Boze sacuvaj!)..
Ali ne mogu da sakrijem da me frajer uvek iznova odusevi.. Nadam se da me mozda shvatate..
Mozda vam izgleda dovoljno zanimljivo da jedan tip postavlja ovakav topic!
Dakle, What about George??!
Voleo bih da uz vasu pomoc po mogucnosti "raskrinkamo"personalnost GCa.. Mozda pomalo glupo izgleda postavka stvari, ali hteo bih da pokusamo da otkrijemo deo vela onog sta nosi u sebi..
Naravno mogao bih vec nesto o doticnom odmah da kazem na pocetku ali mislim da bih ipak prvo ostavio vama da kazete da li ima smisla, odobravate li ovu temu i da li imate nesto da kazete vec o njemu?
Nadam se da samo nece proci uz ultra-kratke odgovore tipa: "moj tip", "i love him.." itd. ali ne iskljucujem vam..Ipak je na voim stranicama prosao pubertet ili jos ne..
Pozdrav svim pripadnicama lepseg pola na ovom forumu i fanovima GCa!
meni on ima malo tupavu facu, šta znam...![]()

.
.