CIVILNA VOJSKA

Slazem se da fakultet nije merilo znanja ali inteligencije jeste.

Fakultet merilo inteligencije?
Ovo je totalna glupost. Fakultet nema nikakve veze sa inteligencijom. Fakultet zavrsava uporan.

Definicija inteligencije je da je to mentalna karakteristika koja se sastoji od sposobnosti za ucenje iz iskustva, prilagodjavanja na nove situacije, koriscenja znanja za snalazenje u okolini.

Fakultet merilo inteligencije?
Ovo je totalna glupost. Fakultet nema nikakve veze sa inteligencijom. Fakultet zavrsava uporan.

Definicija inteligencije je da je to mentalna karakteristika koja se sastoji od sposobnosti za ucenje iz iskustva, prilagodjavanja na nove situacije, koriscenja znanja za snalazenje u okolini.

Izvini, ali ljudi sa manjkom inteligencije nikako ne mogu upisati fakultet, fakultet je prilagodjen za prosecno inteligentne ljude.

Lupas gluposti! To sto ti zavrsavas faks ne znaci da si najpametniji! Mozda bi se iznenadio kada bi znao koliko je vojnih lica zavrsilo specijalisticke ili postdiplomske studije. Gledajuci procentualno, vojska je po broju visoko obrazovanih lica medju vodecim ustanovama. Prema tome, tvoja ocena je data krajnje pausalno i nekorektno. Sto bi narod rekao, jos ti treba da pijes mleka da bi shvatio neke stvari. A sa tim tvojim stavom ces imati problema gde god da radis jer ocigledno da nema pametnijih od tebe!

Nisam rekao da sam najpametniji!!! Gde si to procitao? Neki fakulteti su mnogo tezi od mog ekonmskog. Ali, opet smatram se pametnijim od nekih ljudI, sto nikako ne znaci da nema pametnijih od mene.

Izvini, ali ljudi sa manjkom inteligencije nikako ne mogu upisati fakultet, fakultet je prilagodjen za prosecno inteligentne ljude.

naravno da ne moze neko ko ima iq 70.ali ovo sto si ti rekao je notorna glupost da je bolje da odes sa ovog foruma poklopljen usima.

inace,ja sam za civilnu vojsku,nemam vremena za gubljenje u redovnoj,mada imam jos 3 godine faksa pa ko zna sta ce da se izdesava

Civilna vojska? Zašto li se to uopšte zove vojska?
Mada dobro, ko neće da trči, puzi i puca, čistiće lišće po ulici ili ribati wc-e. :lol: :mrgreen:

Inače, profi vojska je prava stvar (pogotovu u slučaju manjih zemalja kao što je naša).

Ako neko zna slucajno za jednu info
Sluzim civilnu vojksu, jos par meseci mi je ostalo. Prica se da sa vojnom knjizicom moze da se ode na vma i uz odredjen uput da se recimo stavi prodeza ili laserski "ociste" oci od dioptrije potpuno besplatno. Da li je moguce tako nesto? :) Iskoristio bi ovako nesto odma' :)
Pozz

Back