Citati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
58-3.jpg

"Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi."
Oscar Wilde

- - - - - - - - - -

"Poljubac je slatka obmana koju je priroda smislila da bi prekinula govor kad riječi postanu suvišne."
Ingrid Bergman

- - - - - - - - - -

"Volio bih da me voliš, da budem cvijet u tvojoj kosi.
Ako si noć, ja ću bit zora i bljesak svjetlosti u rosi.
Volio bih da me voliš, i da svi dani budu pjesma.
Ako si izvor, i ja ću biti u živoj stijeni bistra česma."

:cmok:

Tvoje vrijeme je ograničeno i nemoj ga trošiti na tuđ život.
Nemoj biti zarobljen dogmama,kao što je živjeti onako kako drugi misle.
Ne dozvoli da buka tuđeg mišljenja utiša tvoj unutarnji glas,i najvažnije;

Imaj hrabrosti da slijediš svoje srce i intuiciju,oni već nekako znaju šta želiš.

Stiv Džobs

Možda zamišljaš da si bezbedan i smatraš sebe jakim.
Međutim, neočekivana nijansa boje u sobi ili na jutarnjem nebu, neki naročiti miris koji si nekad zavoleo i koji budi divna sećanja, stih iz zaboravljene pesme na koji si nekad naišao, akord iz muzičkog dela koje si prestao da sviraš – kažem ti, Dorijane, od takvih stvari zavisi naš život.

Oskar Vajld

I kada vas gađaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koračajte, istrpite svaku nedaću i uspeh je neminovan.
Onda ćete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas će veličati, govoreći da su oni
zaslužni za vaš uspeh. Oprostite i sažalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.

Slaviša Pavlović

Samo plitkim ljudima treba po nekoliko godina da prebole neki osjećaj. Čovjek koji gospodari sobom, može isto tako brzo učiniti kraj svojoj patnji, kao što može pronaći neko novo uživanje. Ja se neću na milost i nemilost predati svojim čuvstvima. Ja se hoću njima služiti. Pomoći njih uživati i njima gospodariti.
Oscar Wilde

"Zivot nije sirok, ravan tunel bez prepreka kroz koji putujemo neometano,
vec lavirint prepun staza,kroz koji se moramo probijati, izgubljeni i
zbunjeni, svaki cas suoceni sa corsokakom.
Ali, ako imamo vere, vrata ce se uvek otvarati pred
nama,mozda ne ona koja smo zamislili, nego
ona koja ce na kraju biti najbolja za nas."

Kronin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back