Evo svi moji omiljeni citati.

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.
Od snova rastemo. Svi su veliki ljudi sanjari. Oni vide stvari u mekoj sumaglici prolecnog dana ili u crvenoj vatri dugih zimskih večeri. Neki od nas dopuštaju da takvi snovi umru, ali drugi se brinu o njima i štite ih, neguju u lošim danima, sve dok ih ne dovedu na sunce i svetlo koje uvek dolazi onima koji se iskreno nadaju da će se njihovi snovi ostvariti.
I do not know anyone who has got to the top without hard work. That is the recipe. It will not always get you to the top, but should get you pretty near.
Ni ljubav, ni prijateljstvo, ni poštovanje ne mogu toliko da zbliže ljude koliko zajednička mržnja.
Kad se čovek rodi, ceo svet se raduje, a samo on plače. Ali treba da živi tako da, kad umre, ceo svet plače, a samo on se raduje.
Uvek može bolje.
Pesimista vidi problem u svakoj prilici,optimista vidi priliku u svakom problemu.
Sasvim je svejedno da li žmurite ili ne žmurite, jer - čuda se već događaju.
Nemoguće je samo velika reč koju koriste mali ljudi kako bi lakše živeli u svetu koji im je dan umesto da potraže snagu da bi ga promenili. Nemoguće nije činjenica, to je mišljenje. Nemoguće nije izjava, to je izazov. Nemoguće je mogućnost. Nemoguće je privremeno. Nemoguće je ništa.
I kada vas gađaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koračajte, istrpite svaku nedaću i uspeh je neminovan. Onda ćete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas će veličati, govoreći da su oni zaslužni za vaš uspeh. Oprostite i sažalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Zlo se samo snagom dokazuje, sve ostalo pameću.
Snovi postaju neostvarljivi samo zbog jedne stvari: straha od neuspeha.
Nemojte se boriti previše, najbolje stvari se dese kad se ne nadate.
Sta vredi sto vas zadrzavaju na vasem putu? Ko zadrzava reku, sprema poplavu.
Rat se sastoji u tome, da se ljudi, mada jedni druge ne poznaju, međusobno ubijaju na zapovest ljudi koji se vrlo dobro poznaju, a uzajamno se ne ubijaju
Ako moram da padnem, potrudiću se da padnem na odskočnu dasku.
Kada bi na zemlji sve bilo razumno, ništa se ne bi dogodilo.
Ono što nas ne ubije - to nas jača.
Posle poraza čovek poznaje svoje prave prijatelje.
Najveći čovek uvek ostaje dete.
Moje greške su moj život.
Kada čovek dotakne dno, obično se preda, zastaje, i tako pasivan, ukočen od svoje ogorčenosti i poraza, ostane na dnu. To se zove pesimizam. Retki su ljudi koji to dno, taj poraz i tu ogorčenost razumeju na pravi način, pa ponovo, nepredano kreću, sa mnogo više sigurnosti, svesni da od dna ne mogu dalje i da svaki pokušaj, bez obzira koliko loš bio, vodi ka uzvišenju. Skoro uvek, ljudi tog tipa, pronađu svoje mesto na piramidi uspeha, pa tako bezbrižni i iskusni, gledaju dno kao najobičniju odskočnu dasku. To je za mene optimizam.
Budala ima veliku prednost pred pametnim čovekom,
uvek je zadovoljan samim sobom.