Citati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Like an unchecked cancer,hate corodes the personality,and eats away it's vital unity....
hate destroys a man's sense of values and objectivity
it causes him to deskribe the beautiful as ugly and the ugly as beautiful
and to confuse the tru with false,and false with tru...

Martin Lutter King Jr

Imate li vi momci para za ovo planinarenje ?
Imamo.
Neka,neka bolan samo pitam.
Kako se zoveš ti mali ?
Halil.
'Ajde Halile, ti ga prvi zalilaj !
Ali tetka Đana, mi smo samo hteli da vidimo onu stvar.....

''Nema ničeg uvredljivijeg i neizdržljivijeg, nego kada čovek
strada zbog slučaja koji je mogao i da bude i da ne bude.
Zbog nesrećnog sticaja okolnosti koji su mogli da prođu
mimo čoveka kao oblaci.''

-Dostojevski-

Peppersi imaju mnoooooooooogo citata...

Anthony Kiedis:
:"What doesn't kill you only makes your book longer!" (BTW, on je napisao autobiografiju "Scar Tissue" na koju se ova recenica odnosi...") :D

"Every day is a gay day in every way!" :D

Imaju oni mnoooooooooooooooogo izjava... He, he... :D

Ljiljana Habjanović Đurović

Zameni očaj verom.Kletvu nadom.Gorčinu ljubavlju.

Ljudi vole da pobeđuju jedni druge ali ne znaju da je najveća pobeda ona nad samim sobom.

Samo se u ogledalu možeš sa nekim potpuno pogledati.Levim u levo, desnim u desno oko.Kroz svet idemo gledajući se obrnutim očima. Zato ne vidimo suštinu.

Istina je jedna. Različiti su načini gledanja na nju.

Patnja može imati različita imena ali uvek isto lice.

- Razumevanje - namrshti se Ivan Dmitrich - spoljno, unutrashnje... Oprostite, ali ja to ne shvatam. Znam samo - reche on ustajuci i gledajuci ljutito u doktora - znam da me je bog stvorio od vrele krvi i nerava, dabome! A organska materija, ako je samo sposobna za zivot, mora da reaguje na svaki nadrazaj, Pa, i ja reagujem. Na bolove odgovaram vikom i suzama, na nevaljstva - negodovanjem, na pakost - gadjenjem. Po mome mishljenju, to, u stvari, i jeste zivot. Ukoliko je organizam nizi, utoliko manje oseca i manje odgovara na nadrazaj, a ukoliko je vishi, utoliko je osetljiviji i energichnije reaguje na stvarnost. Zar vam to nije poznato? Gle, doktor, a ne zna ovakve sitnice! Da bi chovek mogao prezirati patnje, da bude uvek zadovoljan i da se nichemu ne chudi, treba da se nadje u ovakvom stanju - i Ivan Dmitrich ovde pokaza prstom u gojaznog, u salo zaraslog seljaka - ili da se, pak, nauchi na patnje toliko da izgubi svaku osetljivost prema njima, to jest, drugim rechima, da raskrsti sa zivotom. Oprostite, nisam mudrac niti filozof - nastavi razdrazeni Ivan Dmitrich - pa se u tome bash nishta ne razumem. Ja nisam kadar da rezonujem.
-Naprotiv, vi bash lepo rezonujete.
-Stoici koje vi parodirate, bili su divni ljudi, ali se njihova teorija zamrzla josh pre dve hiljade godina i ni za dlaku nije krenula unapred, a nece ni krenuti, jer nije praktichna i ne odgovara zivotu. Ona je imala uspeha samo kod manjine, koja provodi zivot u studiranju i uzivajuci u raznim teorijama, a vecina je nije ni shvatila. Teorija koja propoveda ravnodushnost prema bogatstvu i zadovoljstvu u zivotu, preziranje patnje i smrti, odavno je nepojamna ogromnoj vecini ljudi, jer oni nikad nisu ni znali shta je to bogatstvo ili zadovoljstvo u zivotu, dok prezirati patnje znachilo bi za njih prezirati sam zivot, jer se celo ljudsko bice sastoji od osecanja gladi, hladnoce, uvreda, gubitaka i hamletovskog straha od smrti. U tim osecanjima je ceo zivot: on moze biti nesnosan, mozete ga mrzeti, a nikako prezirati. Da, tako je, ponavljam, teorija stoicizma ne moze imati nikada buducnost, a napreduje, kao shto i sami vidite, i to od postanka sveta do danas, samo borba, osetljivost prema bolu, i sposobnost reagovanja na nadrazaj...

...O, zashto chovek nije besmrtan? - mislio je on. Zashto postoje mozdani centri i vijuge, zashto vid, govor, osecanje, genije, kad je svemu tome sudjeno da se pretvori u prah i, na kraju krajeva, da se ohladi zajedno sa zemljinom korom, a zatim milionima godina da se okrece, bez ikakva smisla i cilja, sa zemljom oko Sunca? Da bi se samo ohladio, a zatim okretao, nije uopshte potrebno izvlachiti iz nepostojanja choveka sa njegovim uzvishenim, gotovo bozanskim razumom, pa da se, zatim, kao od shale, opet pretvori u ilovachu....

Paviljon br. 6 [Chehov]

Jackie Brown: Max, how do you feel about getting old?

Max Cherry: You're not old, you look great.

Jackie Brown: No, I'm asking you, how do you feel about it?

Max Cherry: Oh, I guess I got a little sensitive about my hair a few years ago, it started falling out so I did something about it.

Jackie Brown: And How do you feel about that?

Max Cherry: I feel fine about it, you know, I look in the mrror I see me.

Jackie Brown: Yeah, but it's different for men.

Max Cherry: You know, I really can't feel to bad for you in this department. I'll bet besides maybe an afro you look exactly like you did at 29.

Jackie Brown: Well, my ass is different.

Max Cherry: Bigger?

Jackie Brown: Yeah.

Max Cherry: Aint nothin' wrong with that!

(Jackie Brown)
:-) 8-)

John Frusciante: What would you do if the end of the world was in 30 mins?
Anthony Kiedis: Fuc.k everything that moves, you?
John Frusciante: Stand very still. :lol: :lol: :lol:

Imaju oni mnoooooooogo otkacenih citata (u pozitivnom smislu)... :lol:

nepismenog marka miljanova su pitali u cemu je razlika izmedju cojstva i junastva a on im kaze: junastvo je sacuvati sebe od neprijatelja, a cojstvo neprijatelja od sebe

osecam se podlo i mrzim ovaj svet :x (c) lucija-lusi iz snupija.

a kako da znam koja je bila, necete valjda da listam sve

stara dobra svashtara. a je l mogu da citiram sebe ponekad, nesto sto mi se dopalo?

divlja u srcu, a je l max onaj dobri frajer s kojim se muva. ako je to iz filma. mada malo je promashen film. neko ga voli. ali nemam ovde nishta bombasto.... evo vam njegosh.

"a ja shto cu, ali sa kime cu, malo rukah malena i snaga, jedna slamka medj vihorove, sirak tuzni bez nigdje nikoga. moje pleme snom mrtvijem spava, suza moja nema roditelja, nadamnom se nebo zatvorilo, ne prima mi placa ni molitve" dalje se ne secam :?

On je bio polovina nečega. Snažna, lepa i darovita polovina nečega, što je možda bilo još lepše i snažnije od njega. Bio je, dakle, čarobna polovina nečega veličanstvenog i nedokučivog. A ona, ona je bila potpuna celina. Mala.dezorijentisana, ne mnogo snažna ni skladna celina, ali celina.
---Pavic---

Out on the balcony, when Reginald kissed Diana's lips, her knees went weak. Slowly, he pulled her top down, exposing her soft, unyielding breasts.

Just the sight of those breasts made Reginald's penis very hard.

His penis was of considerable size, and now beads of sweat slowly ran down his penis, making it glisten like a strong swimmer fresh from out of the pool. It was a fantastic penis, that seemed as strong as a horse's leg, yet as delicate as a flower wrapped in silk. What a grand, grand penis...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back