Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
"Za ženu treba biti, ne samo muž, već i otac i majka i brat , jer ona napušta svoju porodicu da bi bila sa vama i pratila vas na vašem putu.Zato joj dajte da vidi u vama milost oca, nježnost majke i prijateljstvo brata."
*Carica Aleksandra Romanov
Teško je biti iskren, reći stvari koje te guše. Ljudi su promjenjivi kao vjetar. Šutiš da ne povrijediš nikoga. A onda, neko povrijedi tebe. Postaviš granice. Pa, prevariš sebe.
"I sebi i drugima kažem: mene može da ponižava ko god hoće, al ‘da me ponizi nema čoveka na ovom svetu, sem jednog, a to sam ja. Kad to zna čovek ima stabilnost." Patrijarh Pavle
'Svi smo mi bića za jedan dan - i onaj koji pamti i onaj koga pamte. Sve je kratkog veka - i sećanje i ono čega se sećamo. Blizu je trenutak kada ćeš sve zaboraviti i blizu je trenutak kada će svi zaboraviti tebe. Uvek imaj na umu da uskoro nećeš biti niko i neće te biti nigde.'