- Poruka
- 50.213
Ja naleteo sa tvog linka na neki video "In bathroom vol. 2", mislim da to nije trazena knjiga.Ti našla audio verziju?
Brisem odma, necu ni da pogledam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja naleteo sa tvog linka na neki video "In bathroom vol. 2", mislim da to nije trazena knjiga.Ti našla audio verziju?
zaista, zapitajmo se kad smo poslednji put čitali nekog afričkog pisca
Ja čitam Mahfuza rado i ponovo, stalno i uvijek, ebemliga Egipat je u Africi?zaista, zapitajmo se kad smo poslednji put čitali nekog afričkog pisca
baš se ložim
Trenutno ne mogu da se setim nijednog Senegalca, ili uopšte Afrikanca kog sam čitala, osim ako Aleksanda Mekol Smita, koji jeste rođen u Zimbabveu, i pisao mnogo laganih romana čija je radnja u Africi, ne smatramo AfrikancemJa čitam Mahfuza rado i ponovo, stalno i uvijek, ebemliga Egipat je u Africi?![]()
Meći, štob reko moj konobar: neš se zajebat!Trenutno ne mogu da se setim nijednog Senegalca, ili uopšte Afrikanca kog sam čitala, osim ako Aleksanda Mekol Smita, koji jeste rođen u Zimbabveu, i pisao mnogo laganih romana čija je radnja u Africi, ne smatramo Afrikancem
Mahfuza mećem u blokče![]()
mmm moj konobar to tako dobro zvučiMeći, štob reko moj konobar: neš se zajebat!![]()
desi breJa sam čitao neki afrički roman
Iz Rodezije valjda
Neka detektivka je glavni lik i rešava neki slučaj (mozda cak nije ni ubistvo)
Sad se setih
Zaboravio sam ime pisca ili spisateljice
Bilo pre 16 godina ili 17
Simpatična knjiga
da nije Bocvana i knjiga Prva damska detektivska agencija (A.M. Smit) ?Ja sam čitao neki afrički roman
Iz Rodezije valjda
Neka detektivka je glavni lik i rešava neki slučaj (mozda cak nije ni ubistvo)
Sad se setih
Zaboravio sam ime pisca ili spisateljice
Bilo pre 16 godina ili 17
Simpatična knjiga
Eeeeeeda nije Bocvana i knjiga Prva damska detektivska agencija (A.M. Smit) ?![]()
Ja sam naletela na ovu, bas juce skinula, videcu kakve suzaista, zapitajmo se kad smo poslednji put čitali nekog afričkog pisca
baš se ložim
ha, neki talas naleteo
Dobar je Mahfuz, probaj da nađeš Priče iz našeg kvarta.Mahfuza mećem u blokče![]()
Čitao sam Činua Ačebe, nigerijskog pisca.zaista, zapitajmo se kad smo poslednji put čitali nekog afričkog pisca
baš se ložim
Izgleda...a možda i algoritmiha, neki talas naleteo
Jel to mene palamoodite da krenem da čitam?Pocetak mi jedaj seksa sto vise u prvih 20 strana
Čitaj .Jel to mene palamoodite da krenem da čitam?![]()
Stižem vas posle , mada realno ne pipam knjigu i mogla sam da je pročitam. ŠtaćešČitamo "Buda iz predgrađa" do....15, 20 juna?? Dovoljno?
Nisam ni ja počela još...nisam poslušna kad se nešto moraStižem vas posle , mada realno ne pipam knjigu i mogla sam da je pročitam. Štaćeš