Književnost Čitalački klub

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uzeo knjigu ebala vas knjiga. Ako se nekom ne žuri a želi je mogu da pošaljem čim pročitam, recimo nakon sledećeg vikenda, mslm posle mi neće trebati, nemam nameru da kupujem i nove police
Mislim da smo se zaebali..Eno je u kesi još uvek. Tražiću refundaciju troškova praćenja ove teme i goniću krivično za svaki predlog koji je sranye

Moj prvi utisak je da je pitka za čitanje, meni barem ok i zanimljiva.
Nego ja pronalazim stalno mane ali to nije samo kod ove knjige. Sve to može kraće. Kraće bude efektnije.
@Baudrillard mi je preporučio Pustinjsku lisicu , ne zove se tako , jer ja ne znam kako se zove . On čovek nije pisao suvišno , piše jako jako lepo , ali dok dođeš do poente ( koja je fenomenalna ) treba biti lud. Ja jesam bila. Skratiš na pola , e onda je drugaćije.

Moj prvi utisak je da je pitka za čitanje, meni barem ok i zanimljiva.
Nego ja pronalazim stalno mane ali to nije samo kod ove knjige. Sve to može kraće. Kraće bude efektnije.
@Baudrillard mi je preporučio Pustinjsku lisicu , ne zove se tako , jer ja ne znam kako se zove . On čovek nije pisao suvišno , piše jako jako lepo , ali dok dođeš do poente ( koja je fenomenalna ) treba biti lud. Ja jesam bila. Skratiš na pola , e onda je drugaćije.
posle ce jos vise da je use.re nepotrebnim opisima :roll:

Back