Цлио
Zainteresovan član
- Poruka
- 278
Ja sam knjigu citala na brzinu, osim toga pozajmila sam je iz iz knjizare i sve vreme cuvala da je ne uflekam, cim sam je procitala vratila sam je.
Sad vidim da sam trebala da vodim beleske, zapisala sam samo imena glavnih junaka, zaista ima mnogo muzike, knjiga, hrane pica, mirisa, ukusa. Sve je vrlo detaljno opisano, od tradicionalnih jela Japana do hamburgera.
Zasto je pisac izabaro bas ovu pesmu Bitlsa za naslov ? Mozda nam to otkrije njen tekst.
Sto se tice drugih koji su procitali knjigu - mrka kapa, Bi2 se nije pojavila na forumu 10 dana (nema smisla da joj pisem PP, kad dodje na forum sigurno ce procitati ovo), a Beth se javila i rekla da nam se prikljucuje 25. 2.
Ovo treba da bude diskusija, a ne dijalog izmedju nas dvoje :rolleyes:, zato bih sacekla
Bi2 ili Beth ili nekoga ko je procitao knjigu.
"Rubber Soul" (1965)
Norwegian Wood (This Bird Has Flown)
(Lennon/McCartney)
I once had a girl, or should I say, she once had me
She showed me her room, isn't it good, norwegian wood?
She asked me to stay and she told me to sit anywhere
So I looked around and I noticed there wasn't a chair
I sat on the rug, biding my time, drinking her wine
We talked until two and then she said, "It's time for bed"
She told me she worked in the morning and started to laugh
I told her I didn't and crawled off to sleep in the bath
And when I awoke I was alone, this bird had flown
So I lit a fire, isn't it good, norwegian wood?
Sad vidim da sam trebala da vodim beleske, zapisala sam samo imena glavnih junaka, zaista ima mnogo muzike, knjiga, hrane pica, mirisa, ukusa. Sve je vrlo detaljno opisano, od tradicionalnih jela Japana do hamburgera.
Zasto je pisac izabaro bas ovu pesmu Bitlsa za naslov ? Mozda nam to otkrije njen tekst.
Sto se tice drugih koji su procitali knjigu - mrka kapa, Bi2 se nije pojavila na forumu 10 dana (nema smisla da joj pisem PP, kad dodje na forum sigurno ce procitati ovo), a Beth se javila i rekla da nam se prikljucuje 25. 2.
Ovo treba da bude diskusija, a ne dijalog izmedju nas dvoje :rolleyes:, zato bih sacekla
Bi2 ili Beth ili nekoga ko je procitao knjigu.
"Rubber Soul" (1965)
Norwegian Wood (This Bird Has Flown)
(Lennon/McCartney)
I once had a girl, or should I say, she once had me
She showed me her room, isn't it good, norwegian wood?
She asked me to stay and she told me to sit anywhere
So I looked around and I noticed there wasn't a chair
I sat on the rug, biding my time, drinking her wine
We talked until two and then she said, "It's time for bed"
She told me she worked in the morning and started to laugh
I told her I didn't and crawled off to sleep in the bath
And when I awoke I was alone, this bird had flown
So I lit a fire, isn't it good, norwegian wood?