- Poruka
- 76.930
i čemu uopšte služi?
aj bar uvodni post da se ispoštuje.
NI TO se više ne poštuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nek se menja pravilnik, nek bude u duhu vremenaSasvim tačno zapažanje a kada opomenemo na uvodni post autore, onda se još i naljutemislim da se ljudi navikavaju na kraće forme, nalik ostalim društvenim mrežama gde je dovoljno staviti dve reči za temu
![]()
Nekad bude jako dobar uvodni post, a dva odgovora na temi. A nekad se pokrenei čemu uopšte služi?
pa do skoro sam bio modulatorNekad bude jako dobar uvodni post, a dva odgovora na temi. A nekad se pokrene
dobar razgovor na temi gde je uvodni post katastrofa. Pa malo pustim da vidim
stranu dve šta će da se desi, pa odlučim ondak. Ako nije uvreda li provokacija
pa da se po tom osnovu briše.
Pokušavamo da balansiramo između pravilnika i modernizacijepa do skoro sam bio modulator
brzo vreme brze promene a pravilnik ko biblija
vid ovo (uvodni post)Malopre videh temu sa jednom prostom recenicom kao pitanje. Strasno.
Na tu sam temu i mislio. Samo sto sam u glavi pomesao misleci da ipak postoji smislena recenica. Doticni otvara mnogo tema tog tipa.
zato je haos, svaki mod može da pusti ili da briše temu. i u oba slučaja je u pravu?Pokušavamo da balansiramo između pravilnika i modernizacije![]()
Moderator je uvek u pravu.zato je haos, svaki mod može da pusti ili da briše temu. i u oba slučaja je u pravu?
Sluzi za polaganje ispita za moderatorei čemu uopšte služi?
sem kad nijeModerator je uvek u pravu.
Pokušavamo da balansiramo između pravilnika i modernizacije![]()
za sve je kriv vucic...ako on ne postuje ustav, sto bi pak administracija krstarice svoj najvazniji dokument koji im sluzi kao otirac.i čemu uopšte služi?
jok..nisi ti...tab je, a balansero je zato sto za mene postoji poseban pravilnike ta sam
Tema naslova ' dve reči' ponekada daje više inspiracije od pedugačkih c/p tekstova za koje nemam živaca za čitanje.mislim da se ljudi navikavaju na kraće forme, nalik ostalim društvenim mrežama gde je dovoljno staviti dve reči za temu
Što se Pravilnika tiče ne znam ko ga poštuje kod otvaranja tema; kilometarski naslovi, u postu upotreba uvećanih boldovanih slova često obojenih, a odgovori na uvodni post, često niđe vezei čemu uopšte služi?
ma niko free landTema naslova ' dve reči' ponekada daje više inspiracije od pedugačkih c/p tekstova za koje nemam živaca za čitanje.
Bile bi interesantne i te c/p teme da ih autor teme redukuje, izvuče iz teksta najbitnije i rastereti nas opširnog teksta.
Što se Pravilnika tiče ne znam ko ga poštuje kod otvaranja tema; kilometarski naslovi, u postu upotreba uvećanih boldovanih slova često obojenih, a odgovori na uvodni post, često niđe veze![]()
Kad si ČOVEK, nema pravilnika koji treba da čitaš-osim Biblije/Kur'ana, šta god.i čemu uopšte služi?
pa nek se menja pravilnik, nek bude u duhu vremena
imamPročitala sam Pravilnik i čitam ga, s vremena na vreme kao i Pravilnik za moderatore.
Da li imaš neki savet za modernizaciju Pravilnika?
smislu ne može moderacija da zna.Секта (лат. secta и лат. sequi и под утицајем лат. secare) је издвојена или затворена група људи која чврсто следи своја начела. Најчешће се секта формира насупрот основној групи из које је потекла, развијајући учење, које је по уверењу чланова секте, исправније у односу на учење основне групе. За све чланове секте карактеристично је да имају чврсту организацију и јединствене обавезне ритуале.