Čišćenje veš mašine

pa tako vecina radi, marke nece da uloze...ja sam uvijek zivio u novijim stanovima, a sad kad sam se razveo u starijim pa ne bude bas sjajno, uvijek dam sve na pranje, i tepijh ako ima i sve. nema kulture stanovanja..
Ne znam brate mene bi bilo blam prljavo da izdajem
Ja sam uvek sve ribala, namestaj, svu sanitariju, sve dezinfikujem, okrecim, cistim....ne pustam oglas dok par dana ne oribam sve kad izadje jedna tura
Jer vecina ljudi koja iznajmi ponasa se kao stoka prema tudjem i ne ciste bas sve.... cast izuzecima....

To je dobro uredjeno napolju, tamo moras ostaviti sve cakum pakum cisto iza sebe, inace placas velike panele.... i onda gazde stanova ne moraju da ribaju tudja g....ali to u srb ne moze, mi smo stoka....

Ne znam brate mene bi bilo blam prljavo da izdajem
Ja sam uvek sve ribala, namestaj, svu sanitariju, sve dezinfikujem, okrecim, cistim....ne pustam oglas dok par dana ne oribam sve kad izadje jedna tura
Jer vecina ljudi koja iznajmi ponasa se kao stoka prema tudjem i ne ciste bas sve.... cast izuzecima....

To je dobro uredjeno napolju, tamo moras ostaviti sve cakum pakum cisto iza sebe, inace placas velike panele.... i onda gazde stanova ne moraju da ribaju tudja g....ali to u srb ne moze, mi smo stoka....
Da, na to sam mislila.

Ovo je budj pomesana sa gipsom kojih ima u losim deterdzentima..ako je na posudji, sigurno je ima I u masini..sundjerom obrisi I unutrasnjost zida u kojme posuda stoji, narocirto dei iznad posude.. posledica je vlage koja je u masini ostajala..kad zavrsi sa pranjem izvuci malo ovu posudu I drzi obavezno vrata od masine otvorena..ovo nemozes mehanickim trljanjem da skines, mora hemijski da se rastvori..

Back