CoaSamuraj
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
Kako najčešće čistite veš mašinu i da li neko zna koja smesa je potrebna da se očisti ovo čudo! Hvala.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo cesce da peres,bilo kojim sanitarom i cetkicom,i guli.Kako najčešće čistite veš mašinu i da li neko zna koja smesa je potrebna da se očisti ovo čudo! Hvala. Pogledajte prilog 811668
Omeksivac i tvrda voda,mozda i prljava voda u vodovodu.Nista neobicno,samo cesce da se cisti.Што је тако засран део за детерџент???
Mixao je sa uljem da podmaze ujedno unutraМа иди бре, то као са отпада да је сликано. Какав омекшивач, то је преграда за детерџент.
Prethodni stanar nije vodio računa i zbog toga izgleda ovakoHlor, sve na bazi hlora i ribaj
To inace treba cesce da ribas i onda nemas taj problem
Hvala ti punoVidim da je posudica izvađena iz mašine. Verovatno ti je mašina stara.
Dobro je oribaj abrazivnim sredstvima.
Pomešaj sodu bikarbonu i sirće i dobro istrljaj.
Inače, ponekada uz prašak za veš ubaci kašiku dve sode bikarbone prilikom pranja.
ne znam , kada sam prodala moju staru masinu bila je kao nova
a ovde na slici mislim da i lavabo i odvod treba da se ocisti
svaki put posle pranja obrisem masinu i ostavim je otvorenu da se prosusi..
Pre mene baba Živana srala tu...Што је тако засран део за детерџент???
sirce i soda bikarbonaKako najčešće čistite veš mašinu i da li neko zna koja smesa je potrebna da se očisti ovo čudo! Hvala. Pogledajte prilog 811668
Aa sad mi je jasnoPrethodni stanar nije vodio računa i zbog toga izgleda ovako
Nacestitaj se gazdi koji ti je to tako izdao a da prethidno nije ocistioJa sam se skoro uselio u ovaj stan i tako sam dočekao mašinu tako da nije do mene
Pa kriv je gazda koji ne cisti stan izmedju tura stanaraKad sam doselila, ribala sam ceo stan domestosom, varikinom i nema čime nisam. U rukavicama do ramena, s krpom zavezanom za usta, i po odeće posle sam bacila. Nikad ne znaš gde dospeš, ko je pre tebe tu živeo, a nismo Švedska i stanari pre tebe neće platiti par iljada eura kazne ako stan ostave ko svinjac. Nisi ti kriv jer si takav stan zatekao, nemamo svi slobodu da biramo samo extra lux apartmane da u njima živimo.
Ono što možeš, to je da se potrudiš da ti se to ne dešava. Održavaj mašinu, uvek ostavi vrata otovorena posle pranja itd. Najlakše je redovno to raditi, da posle ne bi opet imao slične muke
To je neka skroz druga priča, i naravno da si u pravu, ali naše "gazde" često o tome ne mare.Pa kriv je gazda koji ne cisti stan izmedju tura stanara
pa tako vecina radi, marke nece da uloze...ja sam uvijek zivio u novijim stanovima, a sad kad sam se razveo u starijim pa ne bude bas sjajno, uvijek dam sve na pranje, i tepijh ako ima i sve. nema kulture stanovanja..Nacestitaj se gazdi koji ti je to tako izdao a da prethidno nije ocistio
Stoka