MetalBoy94
Iskusan
- Poruka
- 6.351
Hahaha. Nije dosta, davaj, davaj !![]()
Ok , ok

Valjda dovoljno xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha. Nije dosta, davaj, davaj !![]()
To ti je dosta glupa teorija, jer B92 je pro-Soros medijum, a Soros je neprijatelj Buša, i ljuti protivnik okupacije Iraka.Znaci na B92 nisu zeleli da obaveste da su americko predsednicko smece gadjali cipelom
Pazi, 80% Iračana podržava Krstaše. To su dokazali kada su u tom broju izašli na politeističke izbore.alli su nas obavestili da je intervencija genocidne USA bila neophodna i da je Bush prijatelj irackog naroda.
To ti je dosta glupa teorija, jer B92 je pro-Soros medijum, a Soros je neprijatelj Buša, i ljuti protivnik okupacije Iraka.
Pazi, 80% Iračana podržava Krstaše. To su dokazali kada su u tom broju izašli na politeističke izbore.
Mi ćemo naravno nastojati da ih istrebimo, mislim da je oko 2% tih genija već ubijeno
No, hoću reći da Buš zaista jeste prijatelj velikog broja Iračana.
Evo vidiš recimo ovaj irački bolid kako celiva njegovu ikonu
![]()
ovo što piše ispod "Batal as-salam" znači "heroj mira."
A i na ovom snimku vidiš da zgroženi Juri nil-Maliki pokušava da zaštiti Buša od cipele broj 2. To ti ilustruje odnos Iračana prema njemu
Zapravo, izvinio se sam taj bednik koji je i gađao:i par novinarčića u sali koji su se ulizno izvinili Bušu posle gađanja.
Sajed Muktada Sadr jeste protiv Buša, ali je i podržavalac obaranja prethodnog režima.Ali ne možeš da kažeš da ga Iračani vole jer ga mrze iz dna duše !!!
Zapravo, izvinio se sam taj bednik koji je i gađao:
Па нисам ти ја овде Мунтадар аз-Зејди да се извињавам апостатској багри као што је Малики.Šarane,da im odeš ti u ćeliju na masažu izvinio bi se što si se rodio.
Selektivna vest na B92
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=12&dd=14&nav_category=78&nav_id=334211
Puna vest
http://www.huffingtonpost.com/2008/12/14/man-throws-shoes-at-bush_n_150882.html
Znaci na B92 nisu zeleli da obaveste da su americko predsednicko smece gadjali cipelom na konferenciji za stampu alli su nas obavestili da je intervencija genocidne USA bila neophodna i da je Bush prijatelj irackog naroda.
Ali zar iko misli, sa i bez B92, da iracki narod VOLI Busa?![]()