Ja nekad imam problem da mi 36 veliko![]()

Blago vama ja i moje sanke 40-41 uzas svaka lepa cipela kod mene izgleda ocajno,a cipele inace obozavam,jedina povoljnost sto u vecini slucajeva prodjem povoljno jer ti brojevi su uglavnom na snizenjuDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nekad imam problem da mi 36 veliko![]()

Blago vama ja i moje sanke 40-41 uzas svaka lepa cipela kod mene izgleda ocajno,a cipele inace obozavam,jedina povoljnost sto u vecini slucajeva prodjem povoljno jer ti brojevi su uglavnom na snizenjuMoram neshto ozbiljno da vas pitam....
ooopasno sam zagrizla na Irregular choice...
I zanima me da li neko ima iskustva od vas sa poruchivanjem obuce preko neta?...
Nema shanse da idem u Dubrovnik po cipele,pa bih ih pre naruchila...Dakle,od chega zavisi kolika ce im cena biti kada konachno doputuju do mene?

Kod Kineza u 70tom bloku u starom delu postiji radnja sa cipelama u kojoj sam letos videla nekoliko modela IC cipela i baletanki.Cena bila 1500 din...Tu radnju treba obilaziti...

.ali ako i ti mislis na Kineze iz sedamdesetog bloka,onda je to to...
)

mooolim vas,ako mozhete da proverite koji modeli su tamo pa da mi dojavite,da ne idem za dzaba u Bg. Ako mi se neki podel dopadne,da odmah sedam u kola i letim u Blok 70.)
O Bozhe,mojoj radosti nema kraja.[/QUOTE
ako budem isla obraticu paznju samo to se nikada ne zna...ni dal ih ima, ni kojih ima, ni kojih brojeva...
Ali mislicu na tebe...![]()
Ja oćem ove! (kad me sestra pita : Šta da ti kupim, ja ću da joj dam i adresu u Zurich-u...da ne luta bezveze...)
Patton bracer...[/B Ž|menske, naraFski!
http://www.gstarraw.com/flash/content.html
Ovo za muza je bitno jer to znaci da su one bile tako blizu a opet tako daleko mene
I ja sama provedem tamo po par sati mesecno , gubeci vreme i kukajuci sto cu da smrdim na kinesku hranu iz lokala pored kancelarije![]()
Umesto da sam protegla noge da snjufnem sta tamo ima.
Al ko je mogao da sanja da ce naci tako nesto u trznom centru u bloku 70![]()
Dakle čudima nikad kraja !
ženo, daj neke savete o cirihu, gde, šta, kako, koliko, sutra putujem![]()

Banhofstrasse mila,spremi plastiku i provod zagarantovan.
Inace Zurich je toliko cist i organizovan da je prosto ne prijatno![]()
samo pikavci i Jugosi!!!