Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram neshto ozbiljno da vas pitam....
ooopasno sam zagrizla na Irregular choice...
I zanima me da li neko ima iskustva od vas sa poruchivanjem obuce preko neta?...
Nema shanse da idem u Dubrovnik po cipele,pa bih ih pre naruchila...Dakle,od chega zavisi kolika ce im cena biti kada konachno doputuju do mene?

Moram neshto ozbiljno da vas pitam....
ooopasno sam zagrizla na Irregular choice...
I zanima me da li neko ima iskustva od vas sa poruchivanjem obuce preko neta?...
Nema shanse da idem u Dubrovnik po cipele,pa bih ih pre naruchila...Dakle,od chega zavisi kolika ce im cena biti kada konachno doputuju do mene?

Nisam naručivala...ali sam se raspitivala...znači cena + poštarina + carina...pa
vidi isplati li ti se:think:

Ne, draga nije fake..:cool:
Bar se u to razumem.Brend obuce koji prodajem je proistekao od IC,koji sam na sajmovima obuce sirom Evrope licno fotkala a i kupovala bez namere da ih nosim.
Nego,zadesilo se..Jer kao i sve i IC se ne proizvodi na Carnaby Streetu na Westminsteru u Londonu...To i vrapci znaju;)

Mirce zlato, nisam ti uhodila muza,mada je ovo zanimljiv podatak.:).ali ako i ti mislis na Kineze iz sedamdesetog bloka,onda je to to...
U starom delu,u prizemlju,iduci ka novom TC belom sa desne strane,pri izlazu...
Samo su cipele u toj radnji..ima svega,i fusha i IC...Sad uz malo srece...

Ovo za muza je bitno jer to znaci da su one bile tako blizu a opet tako daleko mene :(

I ja sama provedem tamo po par sati mesecno , gubeci vreme i kukajuci sto cu da smrdim na kinesku hranu iz lokala pored kancelarije :evil:
Umesto da sam protegla noge da snjufnem sta tamo ima.

Al ko je mogao da sanja da ce naci tako nesto u trznom centru u bloku 70 :dash:
Dakle čudima nikad kraja !

mooolim vas,ako mozhete da proverite koji modeli su tamo pa da mi dojavite,da ne idem za dzaba u Bg. Ako mi se neki podel dopadne,da odmah sedam u kola i letim u Blok 70. :))
O Bozhe,mojoj radosti nema kraja. :)

Ovo za muza je bitno jer to znaci da su one bile tako blizu a opet tako daleko mene :(

I ja sama provedem tamo po par sati mesecno , gubeci vreme i kukajuci sto cu da smrdim na kinesku hranu iz lokala pored kancelarije :evil:
Umesto da sam protegla noge da snjufnem sta tamo ima.

Al ko je mogao da sanja da ce naci tako nesto u trznom centru u bloku 70 :dash:
Dakle čudima nikad kraja !

nikad tamo ne svracam ali cu bas da idem da vidim;)

Ako mene dobro sluzi secanje a nisam skleroticna ne daj Boze jos,u pomenutoj ulici sam pazarila DKNY sako da se smrznes,gomilu krpa za klinku u H&M,a bilo je tu i nekog Cartiera samo nisam bila raspolozena za plemenite metale tog dana..:roll:
pikavaca i jugovica se ama bas ne secam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back