Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehe znaci nisam jedina :) jos se dvoumim jer sam videla i jedne lepe cizmice i jos jedne cipelice pa ne znam sta cu pre mada su mi te karirane najlepse...nikad mi nije jasno kad mi neko kaze da ne moze da nadje cipele ja imam drugi problem uvek ima vise pari koje mi se svidjaju u isto vreme :roll:

U što mrzim to, kad se ja nameracim a onda mi ruzno stoje il nesto ne valja :evil:

Jel? A Pussycat dok nađe 36 koji je stvarno 36 i koji je pravljen za normalno stopalo a ne palačinku od stopala... ja prvo pitam koji imate najmanji broj pa onda počinjem da vašarim po prodavnici :roll:
P.S. Jedino što bi od estetske hirurgije uradila je - produžavanje stopala... ako postoji :mrgreen:

Ništa sladje od cipelica br 36 , ja se UVek uhvatim za taj br.
Kad iste vidim u 38 vec su izgubile šarm:)

Zato uzivaj .

Treba da vidisš kako je jadnoj maloj meni sa nogom izmedju 37 i 38.
Pa mi često 37 malo a 38 bi izgubila negde u hosu , a cipelice slatkeeeee :(

Muke su to moja draga, tantalove :lol:

Ništa sladje od cipelica br 36 , ja se UVek uhvatim za taj br.
Kad iste vidim u 38 vec su izgubile šarm:)

Zato uzivaj .

Treba da vidisš kako je jadnoj maloj meni sa nogom izmedju 37 i 38.
Pa mi često 37 malo a 38 bi izgubila negde u hosu , a cipelice slatkeeeee :(

Muke su to moja draga, tantalove :lol:

Niš ti ne verujem! Pa meni se smeju u prodavnici! Em malo stopalo, em usko... a sa cip. na štiklu i štiklu obavezno imam problem, ko da mi se sroza u onaj špic... :roll: a ako su lepo zaobljene ondak mi odozgo izgledaju ko kopito... :sad2:
Zato ćuti ti i uživaj... a ja ću da maštam o big footu :hahaha:

Da stvarno ništa gore nego kad je stopalo između dve veličine...ili kad kod jednog
proizvođača nosiš 37, drugog 38, a nekog trećeg čak 38 ipo....e stvarno je sada
teško naleteti na neki standard.....zato obično kad me pitaju koji broj nosite odgovor
je ne znam......i onda obično kažem 38 pa šta bude.....:mrgreen:

Ajd da se ne hvalim al ja imam jedne Feragamo baletanke koje osim broja imaju i sirinu oznacenu..Pritom kako su kupljene kod sanera:rumenko: ni oni a ni ja to nismo znali..ja probala i bile mi taman..Posle mi sestra ,svetska zena rekla...a jesu uzane majku mu kad ih gledas onako same..Al meni ko salivene...:D

Ja imam jedne Hobbs-ove 37 i 2/3...Ručni rad. Udobne ko duša, skupe ko đavo...:eek: Pa, i mora- ko se još pati da pravi cipele na trećinu broja??!

Pa ne može i jare i pare....:heart:ko to sebi može da priušti što da ne...:think:

Kad sam bila devojčica sećam se imali smo u komšiluku obućara pravio obuću
po meri...dolazile beogradske dame, em bio onako lep što bi srati ljudi rekli naočit,
em majstor svetski...imao samo "jednu manu" dok napravi 2-3 para jednoj od..on
se jadničak zaljubi pa ne ume da naplati......sve mu žao...sećam se sve ga grdili
prijatelji, komšiluk....uzalud:(.....ne znam kako je završio....ali takvih majstora je
sada malo ili ih uopšte nema kod nas...šteta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back