Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sinoc ja bejah u Aldu...htedoh neki kes da pretvorim u cipele i nije mi uspelo.Jednostavno ne znam kuda bih sa onolikim stiklama.:confused:
Imam par takvih,vise stoje nego sto ih nosim...
I dalje nista nisam nasla u toj radnji..:(

ja sam jos na sajtu snimila jedan model cizmi
ravne su a gore imaju ranflu
cizme su extra (za mene naravno, svako ima svoj ukus)
samo nema broja :(

ja sam popizdela trazeci odgovarajuce patike, cipele, baletanke i cizme=jeste sve mi fali, za odgovarajucu cenu i resila sam da mi ne pada napamet da kupujem bilo sta dok ne dodju snizenja, znaci camper nije normalan, iz principa necu, potrosicu te pare za nesto bolje nematerijalno ;) a trajno... i nasla sam nesto od ovih "jahacih" koje nisu moj fazon, ali ajde mogu da prodju u aldu, ali i za to cekam snizenja...

nego mirka kad ce snizenja :lol: jel za novu godinu???? ili jos kasnije?

:think: veze nemam , ja sam trenutno u pločicama i tuš kabinama, šperti, mašine, frižideli :mad: i samo me zanima kad će za to popust :lol: tako da ne stizem da mislim o drugim stvarima , al mislim da ne treba očekivati da ce oko nove godine nego tek februar ako se dobro sećam.

Trebaju mi za moju šmizlu braon čizmice da bih kompletirala sa braon haljinom i braon bermudama. Da li ste negde videli neke šik varijante (za proslave, goste i sl. svečane prilike)? Bila sam u Imagu ali je slab izbor. Unapred zahvaljujem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back