Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alal kako ti se svidjaju ove , meni se nesto prilepile za srce ali....... ima jos dva tri para pa nemogu da se odlucim a moram u naredna dva dana inace nece stici na vreme :otkacio:

pa glupo zvuci ali-idu mi uz tebe, tj. moju sliku o tebi... to mi je prvo palo napamet. deluju bas dobro uradjene, i pogled odozgo je :ok: sto je meni npr jako vazno, jer ako su lepe iz svih uglova a ja kad ih odozgo pogledam ne svidjaju mi se... odmah se smorim...

Ove mačkine cipelice me podsetiše na nešto... dolaze li kod vas u obzir čarape + cipelice sa otvorenim prstima (ili prstom)? Ja moje u septembru upakujem u kutiju i čekaju bosu nogu... lično mi je malo neukusno kad se vidi šav od čarape...

Postoje i carape bez onog sava na prstima a postoje i carape bez prstiju..Ja recimo te bas volim.Namazes lepo noktice,carapa pocinje negde oko risa i milina.Nije bas za strapaciranje okolo al za prilike..why not!?:)

Oprosti mi Boze na jos jednom grehu..dala sam..huh..12.999 din., danas za sportske Baldininijeve cipele -patike..nema ovome leka :(

i meni jedne takve trebaju......:(

Nek si ti nama Anja živa i zdrava.
I da ...nema Bog ništa sa tim :)
On i ne nosi cipele.

slažem se :heart: ma ja kad preračunam koliko novca uvalim u frižider i dok se
okrenem on prazan...onda za dobre cipele, čizme..nekako mi nije mnogo....:think:

Ja mora da sam skrenula. :mad:
Juce sam dobrovoljno pristala da drugarica kupi cipele koje zelim, jer je bila samo jedna 37-ica.
Jutros kad sam ustala , i prosao me napad dobr volje i to privremeno ludilo, pomislih :" Si luda ***?"

Danas odem opet da vidim u drugu radnju i nemaaaaaaaaaaaa.
:mad:

a znate sta je najgore
kad me pukne ludilo pa kupim gomilu stvari
koje kad dodjem kuci shvatim da bas i nemam uz sta da nosim
ili su mi kratki rukavi..posle prvog pranja
(imam taj problem:))))
i onda kada se saberem..dodje mi da se oduzmem
i u pravu je mm kad kaze da bacam pare
ali ovo je vec za drugu temu...:)

Obavezno svrati u Budvu u Stari Grad, glavna ulica.
Vidjeces butique sa desne strane.
Kompanija Tica Trade, a butique je ime BOLERO II
Ima da se zamrznes od ljepote a bogami i od cijena. Od 700 eura pa na vise.
Obavezno to uradi.

Jes, sve si u pravu! Al tamo nije bilo kratkih a ja dugačke nisam "zamislila"...Ono što mi se dopalo( i dvoumila sam se da li to da kupim)-jesu one patike Polinijeve uparene sa torbama.E, one oivičene bordim su mi bile favorit.Torba se porazumeva u kompletu...Kad sam napokon presekla da ih probam (a ja kad odlučim nešto da probam- to znači da sam rešila u glavi 90% da i kupim)- ono nema mog broja...Ne mogu ti reći koje me je osećanje preplavilo u tom trenutku - tuga il radost...(ja ne nosim ravnu obuću...);)
Tako, u susednoj radnji kupih jedne Miss sixty koje btw- mislim da ima i kod nas al gde da se vratim bez ičega.Da me ne bije maler u naredne dve sezone pa da mi kupovina ne ide od ruke! :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back