Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
taako je drugar, primetio sam da ti dosta znas o modi, jel se bavis time profesionalno mozda?
Cakaj,
pa kako sad DRUGAR a bila si zensko?!?!
Ne bavim se profesionalno modom. Cak moj sloljasnji izgled, odnosno garderoba je jako prosjecna. Niti moderno niti nemoderno.
pa hvala cici,al ko ebe modu :)
meni srce puno kad gledam ovu sliku
inace ja uvek kaskam par godina ...
Draga Cici,
kada pogledam par godina unatrag i vidim sto se sve nosilo o kakvo sam tada misljenje imao o tome - danas je to smijurija.
Toliko je sve otislo naprijed da su se granice dobrog ukusa pomjerile.
Ono sto je nekome prije 7 godina bilo jako, jako vulgarno danas izgleda toliko pitomo. :)

mozda me nisi razumeo,moda me ic ne interesuje,mada obozavam da gledam emisije tipa sopingholicarka i sta ne treba obuci,jer se tu smejem kako oni pricaju ovo nije vise moderno,ovo treba ovo ne treba
valjda treba ono sto ti se svidja,a ne ono sto nosi ceo sve te godine

mozda me nisi razumeo,moda me ic ne interesuje,mada obozavam da gledam emisije tipa sopingholicarka i sta ne treba obuci,jer se tu smejem kako oni pricaju ovo nije vise moderno,ovo treba ovo ne treba
valjda treba ono sto ti se svidja,a ne ono sto nosi ceo sve te godine

Cici,
sunce moje malo, pa emisije tipa Shopingholicarke su vrlo dekadentne. Ljudi koji savjetuju su bez veze, u stvari nisu oni bez veze vec ono sto savjetuju je zastarelo.
Ti znas da sam uvijek minimum pola godine ispred njih u tom pogledu.

Cakaj,
pa kako sad DRUGAR a bila si zensko?!?!
Ne bavim se profesionalno modom. Cak moj sloljasnji izgled, odnosno garderoba je jako prosjecna. Niti moderno niti nemoderno.

Draga Cici,
kada pogledam par godina unatrag i vidim sto se sve nosilo o kakvo sam tada misljenje imao o tome - danas je to smijurija.
Toliko je sve otislo naprijed da su se granice dobrog ukusa pomjerile.
Ono sto je nekome prije 7 godina bilo jako, jako vulgarno danas izgleda toliko pitomo. :)

drugar, ja sam musko bio oduvek i bicu ou yea

...za mene ce ova prednja platforma zauvek ostati simbol teskog neukusa i vulgarnosti ma koliko sakrivena bila i ma ko stavio svoje ime na nju...ime k'o ime, nista ne vredi ako nemas svoje na sebi, zato su danas blogeri to sto jesu i zato dizajneri nisu ono sto su bili.

Mala sugestija...

Ova tema, Cipeliceeeeee, obzirom da je i LEPLJIVA nece imati svrhu da to bude.
Druga, novootvorena tema, Zaljubljena stopala - foto galerija, nije ljepljiva i vrlo brzo ce da padne na 2. ili 5., 7. stranu obzirom da jasno ne govori da su u pitanju CIPELE.
Dijeliti ove dvije teme je po mom misljenju propust.

Forumasica koja je otvorila ovu temu i jos neke njene istomisljenice su se pobunile sto su se ovde kacile slike cipela sa neta, jer je prvobitna zamisao bila kacenje fotografija nase obuce. :)

Da bi se izbegao nepotreban konflikt, ja sam pomirila dve strane kompromisom da se otvori tema samo kao galerija. :)

Videla sam ove cipelice u Zari, u Knezu, ali imao je samo jedan par, i to veliki broj, a meni treba 36.

Ukoliko ih neko slucajno bude video, posto sam ja bolesna i shopping ture po Bg-u su trenutno mission impossible za mene, zamolila bih da mi javi.

Hvala unapred. :)

387626_324992110863724_208565979173005_1235892_1289946685_n_large.jpg

sta sad ja da radim???
ne podnosim ljubicastu boju i nikad nisam nosila lakovane cipele
ali stalno gledam na tlc sta ne treba obuci i oni stalno na bilo sta od gaderobe kace ljubicaste lakovane cipele
i ja juce najdem u gradu iste takve na snizenju
i celu noc ih sanjam
i jel sad treba da idem da ih kupim???

ipak su to Amerikanci, koji nisu baš poznati po nekom naročitom ukusu, čak i kad su "stručnjaci". I ja isto to gledam i primećujem da svima savetuju isto. Neki su bili bolje obučeni pre emisije. Jednom su se zgrozili kad je žena rekla da je uparila tašnu s cipelama. Ispade to najveći greh. Mislim, olakšanje je da ne mora da se uparuje, ali meni ipak lepo kad se upari. Šta ću kad sam staromodna.
Ja bi, Smoki, kupila ljubičaste cipele. Ali ja to volim i nosim kad imam. Obično gledam da kupim jedne kvalititnije, crne ili neke neutralne boje, a te u bojama kupim ako nadjem jeftine pošto ih nosim samo ponekad.

..e sto se tice uparivanja, kad sam ja ucila sta je moda i kako treba sta da se nosi, bilo je cipele, tasna i kais pod obavezno....cak zimi i rukavice u skladu sa cizmama i tasnom,
sad je istina lakse jer moze sve "rasparno"......emisiju gledam i ja, pola onoga sto su oni nametnuli zenama ne bih ni pomislila da obucem..al' ajde "ono znaju"...:)

..i da kazem samo, nosila bih ljubicaste cipele, ako i crvene i svakakve samo kad bi se imalo za takva "luksuziranja"..:)

jao sto me mucite :D
samo hiljadarka su
al ja ne volim tu boju
al posto sam ih sanjala,to mora da je neki znak,jel :)
nego videcemo za par dana hoce li biti broja,jer ja nigde ne mrdam,dobila sam kijavicu i boli me grlo i poslednju masazu sam otkazala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back