Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Želim Oxfordice :cry:

Ovakve..ili eventualno neke cvetne
53620025_92_D3.jpg

Mada su i ove smeđe kul ali ne bih imala na šta da ih kombinujem
297474_214059198659717_100001669161818_586263_212553422_n.jpg

Kakve su Timberland cipele? Da li su udobne? Trebaju mi jedne za sneg i zimu..

Fantasticne! Neces se pokajati ukoliko ih kupis a najbolje od svega je sto traju godinama, godinama...

Wild child... kupila pored smedjih i crne oxfordice, mislim da ovako nisam bila zadovoljna cipelama od ocnih decijih "za kisu". Nosim ih uz smaknute karo dokolenice, grilon carape i suknju, podvijene farmerice, sorts a bogme planiram da ih uparim i uz kaput...

Gledam dva para cizmica, jedne crne/svetlo braon duboke do kolena ali sa oblim vrhom, kao kod decije obuce...medjutim, ne mogu da se odlucim za boju...lepse su braon ali crne su neverovatno prakticne...sa druge strane merkam maslinaste bajkerske kratke cizme od prevrnute koze...gruba obrada, siroke oko clanaka, milina...ostacu bez prebijenog dinara:dash:

Fantasticne! Neces se pokajati ukoliko ih kupis a najbolje od svega je sto traju godinama, godinama...

Wild child... kupila pored smedjih i crne oxfordice, mislim da ovako nisam bila zadovoljna cipelama od ocnih decijih "za kisu". Nosim ih uz smaknute karo dokolenice, grilon carape i suknju, podvijene farmerice, sorts a bogme planiram da ih uparim i uz kaput...

Gledam dva para cizmica, jedne crne/svetlo braon duboke do kolena ali sa oblim vrhom, kao kod decije obuce...medjutim, ne mogu da se odlucim za boju...lepse su braon ali crne su neverovatno prakticne...sa druge strane merkam maslinaste bajkerske kratke cizme od prevrnute koze...gruba obrada, siroke oko clanaka, milina...ostacu bez prebijenog dinara:dash:

Ah! Zarko zelim bajkerske cizme. :zaljubljena:

Vec imam nekoliko kombinacija na umu uz koje bih ih nosila. :)

Videla sam nekoliko divnih modela u gradu. Preostaje mi da se odlucim. :)

Jedne od potencijalnih. :)

Videh tamo jedne na ' Šta nosim danas'. Prelepe su :)
Smem da te izgnjavim da mi kažeš gde si ih nabavila : please:

ovaj video bi mogle sve cure pogledati..pogotovo one koje si prvi puta kupe štikle, a neznaju hodati u njima...a znamo da takvih ima mnogo..pogotovo mlade cure koje misle da su fora kad si kupe štikle od 10 centimetara..

Videh tamo jedne na ' Šta nosim danas'. Prelepe su :)
Smem da te izgnjavim da mi kažeš gde si ih nabavila : please:

...naravno, oba para oxfordica sam uzela u beckom Dajhmanu...u Bg-u nisam sigurna da li je radnja otvorena, znam da u Nisu jeste, nekih 30-ak evra po paru...

...inace cizme zbog kojih sam zakukala kostaju svega 80evra, odusevljeno se hvalim da cu se isprsiti za oba para po ceni jednog, a koza meka, meka...u pitanju je neka cuvena, meni sasvim nepoznata spanska marka...

Ja mislim da sam tu radnju videla u Pancevu. U nekom novom trznom centru, jednom sam bila tamo.
I ja bih neke bajkerske, onako robusne, moze i sa lancem...Od debele prevrute koze.. .
Evo sta sam ja kupovala u poslednje vreme

Ja mislim da sam tu radnju videla u Pancevu. U nekom novom trznom centru, jednom sam bila tamo.
I ja bih neke bajkerske, onako robusne, moze i sa lancem...Od debele prevrute koze.. .
Evo sta sam ja kupovala u poslednje vreme

...to bi neka od forumasica mogla znati da li ima tamo ta radnja...pa da javi..:)
...sve mi se svidja, najvise ove crvene cipele....a starke su divne, mada ja volim plitke, ne umem u dubokim das da idem, ne znam zasto:rumenko:
...a te oker oxfordice su mi super, boja rekla bih prava jesenja...

...divnoooo....

Kako mi se sviđaju te treće cipelice, Trojo.
Znate li gdje se, u bg-u, mogu naći cipele te dubine, i te visine potpetice, ali da naprijed imaju platformu, da nisu tako tankog đona? I to da su kožne ili prevrnuta koža?
Nikako ne mogu da nađem da ima u crnoj boji, našla jedne braon, a crne samo od nekog kartona (materijal najviše tome sliči).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back