Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
scaled.php

Ovo je opis teme:

Cipeliceeeeee

Ili...naša mala pasija...

Volimo ih pa ih kupujemo i kad nam stvarno trebaju i kad nam uopšte ne trebaju , i kad je to peti roze par , i kad već imamo slične, i kad uopšte nisu naš fazon , i kad su toliko skupe da ne možemo da ih priuštimo, ali i kad su toliko jeftine da je glupo ne kupiti ih...

Danas ...gurajući svoj najnoviji par u orman za cipele shvatih - orman je već premali da ih sve primi...

I zato otvaram ovu temu ..da Vas pitam - kad je dosta ?

I ako je vaš odgovor nikad , onda zašto nam ih nikad nije dosta...šta je to u cipelama što nas čini tako neracionalnim???

I još ovo ...slikale smo garderobu, raznorazne modne detalje , ajde da slikamo i cipele , da vidimo šta nosimo i koliko se po tom pitanju razlikujemo...

Uredu je,ti si u pravu.Kriv sam što sam poistovetio,slikanje sa slikama.Ali me je zavelo to što sam video slike,koje nisu slikane,nego skinute sa neta
Hvala :)

Nema na čemu! Na svakih 5 strana se na ovoj temi vodi ista polemika, zato je otvorena nova, i ova je dosta zamrla baš zbog kačenja google slika koje su nam svima dostupne...

Vazdusasta, plave baletanke su carobne.

Raskosna, kraljevska plava boja koketira s decentnim dizajnom.

Patikice su stilizovane, nezne, tople boje. S vilinim konjicem. :)

Iako ne ljubim crvenu boju, dopadaju mi se poslednje u nizu.
Upravo ta ruz crvena pleni.
Uz jesenju paletu boja gardarobe, toplu cokoladnu, jantar, oker cak, pretpostavljam da bi efektno izgledale. :)

Tusenfryd, fantasticne su cipelice.
Oblikom podsecaju na oksfordice koje veoma volim.
Dopada mi se boja peska, savrseno se kombinuje, i sedef na pertlama. :)

Pazarila sam samo jesenju gardarobu, nekoliko komada tek, pa vam zavidim devojke na ovako divnim cipelicama. :)

Dragonfly je objasnila.
Meni su ipak te crvene baletankice najlepše, noga deluje tako graciozno u njima<3

A Tusenfryd, takođe preslatke!

ja sam sebi kupila neke patike za ovako, svaki dan..nisu nešto lepe ali su jeftine i zgodno izgledaju na kraće farmerke ili helankice

Prilozi

• DSC03148.JPG
    DSC03148.JPG
    127,1 KB · Pregleda: 22
a zbog ovih sam sretna,jer su polinove i platila sam ih super jeftino i svidjaju mi se,al ne znam uz sta da ih nosim,a da nisu farmerke.znaci ne znam koja duzina suknje i haljine ide uz njih

Ovakav model moze odlicno da se kombinuje, nosi u sebi dasak grubosti, pa bi uz naglaseno zenstvenu haljinu, malo iznad kolena, s detaljima cipke, s punim carapama i s koznom jaknom, odavao utisak rock chica.

Uz dobre farmerke, kosulju s cvetnim printom recimo, i oversized kardigan od debelog pletiva, ili ponco.

Cizme su zahvalne crne boje, neka ostatak gardarobe bude tonski raznovrstan.
Npr. sivo pletivo i torba u boji sljive, esarpa u boji petroleja uz antracit kardigan...

Uz farmerice jednostavnog kroja, majicu na teget pruge, kardigan u boji senfa i veliku crnu tasnu, cizme bi izgledale stajlis. :)

Uz suknju malo iznad kolena od finog tvida, belu kosulju i upadljivu ogrlicu.
Uz vunene bermude i romanticnu bluzu.
Uz pruduzeni sako muskog kroja za svojevrstan feminine/masculine look.
Uz duge suknje s faltama.
Uz romanticne haljine od pamuka s printom ili jednobojne, kombinovane s pletivom, za dnevne varijante.

Meni su ove cizme veoma inspirativne. :)

Zaista su odlican komad i mogu se nositi uz vise razlicitih stilova. :)

crna dragonflay,sad mi dodje da bacim cizme sa terase:D
muka moja,al ja skoro nista od toga sto si rekla nemam,pa mi samo predstoji dizanje jednog lepog kredita za kupovinu potrebnih stvari.
salim se,lepi su ti predlozi,vrlo si mastovita
hvala :heart:

Dragonfly se divno potrudila...potpuno se slazem sa njom, kao i obicno...:heart:

...bas sve vase cipele divno izgledaju...i vrlo udobno sto mi se posebno dopada...

...hvala devojke, poslednje baletanke nisu crvene vec tamno narandzaste, kupljene za svega 790 dinara, hvala Newyorkeru....inace prizeljkujem jedan bordo par...

...imam jedno pitanje, na moje najdraze cizme se omaskom prosuo bordo lak za nokte...nista nisam dirala jer sam svesna da bih unistila povrsinu cipele. Zao mi je jer su predivne, Dr Martins, gauco model, tamno sive, gruba obrada...Da li neko zna spas za njih, aceton bi skinuo boju sigurna sam posto nije u pitanju glatka koza...

Dragonfly se divno potrudila...potpuno se slazem sa njom, kao i obicno...:heart:

...bas sve vase cipele divno izgledaju...i vrlo udobno sto mi se posebno dopada...

...hvala devojke, poslednje baletanke nisu crvene vec tamno narandzaste, kupljene za svega 790 dinara, hvala Newyorkeru....inace prizeljkujem jedan bordo par...

...imam jedno pitanje, na moje najdraze cizme se omaskom prosuo bordo lak za nokte...nista nisam dirala jer sam svesna da bih unistila povrsinu cipele. Zao mi je jer su predivne, Dr Martins, gauco model, tamno sive, gruba obrada...Da li neko zna spas za njih, aceton bi skinuo boju sigurna sam posto nije u pitanju glatka koza...

....najbolje da ih odneses kod nekog malo bolje obucara...oni imaju specijalne "brusilice" sa kojima mislim da bi mogli
da skinu lak, a da ne ostete povrsinu cizme, bar ne onoliko koliko bi to uradio aceton ili neko drugo sredstvo....
...eventualno da uzmes sama neku jako finu smirglu pa da probas lagano da sastruzes taj lak....

...probacu najpre sa strucnjakom, mozda bih mogla da ih prefarbam u krajnjem slucaju...sama bih verovatno samo pogorsala jer je u pitanju tanka "recica laka" koja je uzana ali se pruza duz cele strane...hvala Affro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back