dzezer
Elita
- Poruka
- 21.906
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je opis teme:Dzezer, omašio si temu... Ovde se kače sličice sa neta -> http://forum.krstarica.com/showthread.php/467054-Zaljubljena-stopala-foto-galerija
Ovo je opis teme:
I još ovo ...slikale smo garderobu, raznorazne modne detalje , ajde da slikamo i cipele , da vidimo šta nosimo i koliko se po tom pitanju razlikujemo...
Uredu je,ti si u pravu.Kriv sam što sam poistovetio,slikanje sa slikama.Ali me je zavelo to što sam video slike,koje nisu slikane,nego skinute sa neta
Hvala![]()
evo ih, nisu po mom ukusu bas ali su zaista udobne
mozda skinem aplikaciju ako mogne bezbolno
Pogledajte prilog 202463
jako su udobne,kad si i flaster stavila![]()
nista teh,znas mene
nego niko nema savet uz sta bih nosila one cizme?
a zbog ovih sam sretna,jer su polinove i platila sam ih super jeftino i svidjaju mi se,al ne znam uz sta da ih nosim,a da nisu farmerke.znaci ne znam koja duzina suknje i haljine ide uz njih
ja sam sebi kupila neke patike za ovako, svaki dan..nisu nešto lepe ali su jeftine i zgodno izgledaju na kraće farmerke ili helankice
Dragonfly se divno potrudila...potpuno se slazem sa njom, kao i obicno...
...bas sve vase cipele divno izgledaju...i vrlo udobno sto mi se posebno dopada...
...hvala devojke, poslednje baletanke nisu crvene vec tamno narandzaste, kupljene za svega 790 dinara, hvala Newyorkeru....inace prizeljkujem jedan bordo par...
...imam jedno pitanje, na moje najdraze cizme se omaskom prosuo bordo lak za nokte...nista nisam dirala jer sam svesna da bih unistila povrsinu cipele. Zao mi je jer su predivne, Dr Martins, gauco model, tamno sive, gruba obrada...Da li neko zna spas za njih, aceton bi skinuo boju sigurna sam posto nije u pitanju glatka koza...
...probacu najpre sa strucnjakom, mozda bih mogla da ih prefarbam u krajnjem slucaju...sama bih verovatno samo pogorsala jer je u pitanju tanka "recica laka" koja je uzana ali se pruza duz cele strane...hvala Affro