Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto vidis kako smo razlicite a ja to posebno volim kod baletanki pogotovo sam mnogo srecna ako se naziru rupice kod prstica.
One imaju jednu manu. Lome se na peti od gazenja pa to posle nekog vremena zna da izgleda bzvz al koliko para toliko muzike vazda bilo.
I ja ih gledam kao jednosezonsku cipelicu...nosis tokom leta i onda frk u djubre...pa sledece sezone aj opet.

Eto vidis kako smo razlicite a ja to posebno volim kod baletanki pogotovo sam mnogo srecna ako se naziru rupice kod prstica.
One imaju jednu manu. Lome se na peti od gazenja pa to posle nekog vremena zna da izgleda bzvz al koliko para toliko muzike vazda bilo.
I ja ih gledam kao jednosezonsku cipelicu...nosis tokom leta i onda frk u djubre...pa sledece sezone aj opet.

jao, to ne mogu da podnesem :hahaha:

imam ja jedne, kupljene džaaaaabe, nosim ih već 3-4 godine, nisu se mrdnule :eek:
tako da nije baš uvek koliko para toliko muzike :D

E, eto ti sad.

Al' opet, malo za, više protiv.

Možda i probam, videću, pa ću javiti kako sam prošla...

imaj na umu da ce ti oni automatski "smanjiti" cipelu/sandalu jer ce ti malo podici nogu..pa ako ti je ta planirana obuca vec knap, moze se desiti da te nazulja...
meni su prodavachice "preporuchivale" da ih kupim bash zbog toga jer mi je maltene svaka sandala bila veca za pola broja, pa kao time cu popuniti daj nedostatak:confused:

moje nove baletanke:D

Prilozi

• IMAG1052[1].jpg
    IMAG1052[1].jpg
    15,9 KB · Pregleda: 37
  • IMAG1053[1].jpg
    IMAG1053[1].jpg
    12,7 KB · Pregleda: 41
imaj na umu da ce ti oni automatski "smanjiti" cipelu/sandalu jer ce ti malo podici nogu..pa ako ti je ta planirana obuca vec knap, moze se desiti da te nazulja...
meni su prodavachice "preporuchivale" da ih kupim bash zbog toga jer mi je maltene svaka sandala bila veca za pola broja, pa kao time cu popuniti daj nedostatak:confused:

Veovatno ih nisi poslušala. I bolje :lol: :ok: Imam malo stopalo i nijedne sandale mi nisu 100% knap, ima dovoljno lufta za to, pa ću probati. Hvala. :) Jedino su mi neke cipele apsolutno taman.

E pa ja se nisam hvalila ovde ...imam i ja nove.
Kupljene pre nekih mesec i vise u Faraonu na BB inace potpisane kao novocento, dakle kineske :lol: al simpaticna mi je bila boja, ja je zovem ovosezonska i bile su mnogo jefine pa sam pazarila.

Evo ...i u inat Cicku opet noge na stolu :tease:

Pogledajte prilog 189136
Ajme... :neutral:
Na prvoj slici bar bile lepe baletanke, ove su blagi užas...:sad2: ko za karneval... :mrgreen:

Samo ti diži nogice... :mrgreen::lol:
nije zdudano, izgledaju napred kao patike:lol:
meni su odlicne, sad kad oticu noge i nemam sta pristojno da obujem;)
kao nogice od japančica... :mrgreen:

Mirka, koliko su te jeftine baletanke sa BB?
I jesi li skoro uzela te teget u NY? Treba mi ta boja, a nisam ih videla kad sam poslednji put bila.

Oko 1300 din ako se ne varam Medo.

Teget baletanke sam kupila u subotu.
Mogu da ti dam tel da proveris dal imaju da se ne cimas.
Tako ja radim kad god kupujem baletanke u NY.

Mirka, aj jedan dan molim te navuci kondom na glavu... da vidim koliko njih će se zainterosovati za nošenje i marku istog...:mrgreen:

Cicak, mislim da si preterala !
U medinom postu ne postoji nista zbog cega si mogla biti isprovocirana da napises ovu glupost, pa ne znam cemu da pripisem ovu glupavu konstataciju.

Kineska radnja u Požeškoj (ona blizu Butika 13), ima u ponudi obuće nekoliko baš lepih modela baletanki, spolja jednostavne, jednobojne, zatvorene, sa malom mašnicom, a iznutra cvetno dezenirane, jako simpatične, sportske, a elegantne. Ne znam kako se zove i je li to ta radnja na koju mislite. Znam samo da se prodaju ko alva :) Cena im je isto tako, oko 1300.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back