ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Kupljene pre dva meseca, nošene jednom, sa trajnim posledicama...
Pogledajte prilog 188795Pogledajte prilog 188796
Pogledajte prilog 188795Pogledajte prilog 188796Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 188795Pogledajte prilog 188796Kupljene pre dva meseca, nošene jednom, sa trajnim posledicama...Pogledajte prilog 188795Pogledajte prilog 188796

Slatke... skroz...![]()

Jesu al žuljaju do krvi!
I model i boja su ok za kombinovanje (i uz suknju i uz pantalone), platforma visoka koliko treba, imam i belu torbu uz njih al uzalud. Neudobne totalno.

Pokušaj da odneseš kod obućara, da ti ih stavi u kalup... greota da stoje...
P.S. Dešava se i da prvih par nošenja žuljaju, pa se prilagode nozi...
Ne odustaj...![]()

Misliš, ne odustaj dok ti ne otpadne čukalj?
I Mirka mi predložila to sa kalupom na nekoj drugoj temi. Ali zar se kalupom ne proširi cipela. Meni cipela nije mala već je deo oko čuklja tvrd. I žulja.
I Mirka mi predložila to sa kalupom na nekoj drugoj temi. Ali zar se kalupom ne proširi cipela. Meni cipela nije mala već je deo oko čuklja tvrd. I žulja.
Kupljene pre dva meseca, nošene jednom, sa trajnim posledicama...Pogledajte prilog 188795Pogledajte prilog 188796

Kupljene pre dva meseca, nošene jednom, sa trajnim posledicama...Pogledajte prilog 188795Pogledajte prilog 188796

zasto ne probas Sholove silikonske flekice za mesto cuklja ???

Jesu al žuljaju do krvi!
I model i boja su ok za kombinovanje (i uz suknju i uz pantalone), platforma visoka koliko treba, imam i belu torbu uz njih al uzalud. Neudobne totalno.
Probala ja to jednom sa sličnim problemom, nije pomoglo![]()
mene jedne cipele zuljaju pozadi, uzak otvor( previse suzava) i super su mi se pokazali ....

Da li je neko možda koristio one gelaste jastučiće za stopala? Razmišljam da ih probam za bratovljevo venčanje, biću u sandalama na visoku štiklu ceo dan. Kakva su iskustva?
moja drugarica, takođe kupljene za venčanje, kaže da joj ništa nije pomoglo
)