Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokušaj da odneseš kod obućara, da ti ih stavi u kalup... greota da stoje... ;)

P.S. Dešava se i da prvih par nošenja žuljaju, pa se prilagode nozi...
Ne odustaj...:lol:

Misliš, ne odustaj dok ti ne otpadne čukalj?:lol:

I Mirka mi predložila to sa kalupom na nekoj drugoj temi. Ali zar se kalupom ne proširi cipela. Meni cipela nije mala već je deo oko čuklja tvrd. I žulja.

I Mirka mi predložila to sa kalupom na nekoj drugoj temi. Ali zar se kalupom ne proširi cipela. Meni cipela nije mala već je deo oko čuklja tvrd. I žulja.

pile,moja mama kupila onu gumu za nosenje izmedju prstiju,kaze otklanja cukljeve.skroz je mekana i prijatna.ne znam koliko pomaze,mama je tek pocela da nosi
u stvari nije guma nego silikon

Poslednja izmena od moderatora:

Mora da se postavi na pravo mesto i da se siri gde zulja.
Cipela se ne defomise tako a postigne se neko prosirenje koje moze da olaksa nosenje. Moja tetka ima cukljeve i to stalno radi. Ali dosa zavisi i od kvaliteta cipele razume se...ova kineska govanca da prostite kad gurnes u kalup trajno se deformisu mozes da ih bacis posle. A i do sustera je da se ne lazemo.

Probaj da obuces sportske bele carape i da tako na njih obujes cipeli.
Pa da hodas po kuci neko vreme. Tako se cipela prosiri prema obliku tvoje noge.
Nema garancije da ces uspeti da gurnes nogu da belom gipsarom u elegantnu cipelu al ne kosta nista pa probas.

mene jedne cipele zuljaju pozadi, uzak otvor( previse suzava) i super su mi se pokazali ....

Ma ne kažem da ne može da pomogne, samo da meni nije pomoglo. Isto bilo tvrdo na čuklju, pa kad ga postavim kako treba, suzi cipelu koliko god da je silikon, al' ajde, bolje je bilo nego bez njega, moglo je da se nosi. Međutim, nije moglo da ostane na mestu, pa kad u pola koraka sklizne i nabodeš na bolno mesto....kao u oko. Bešmisve, nema ničeg goreg od cipele koja žulja :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back