Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke, jesu li vam lepe ove?

Jel bezveze u ovima sa cirkonima ići na plažu?:confused:

Meni su slatke ove gumene za plažu, a ove druge za šetnju... al ja htela nešto univerzalno...:mrgreen:

Jel znate možda, jesu ove cene na netu iste kao i u butiku?:think:
:D

One jesu preudobne... al me nervira što su taj đon toliko izdigli... da nije tog sa strane, bile bi ko lutka...;)

Ali onda ne bi bile udobne.
I vizuelno, noga izgleda duža u odnosu na model gde je đon skroz ravan.
Veruj mi na reč, probala sam oba modela.

Grubin i ne igra toliko na kartu estetike koliko na to da papuče budu udobne.
Ima onih koji kupuju samo obuću "za po kući" u Grubinu, dok na ulicu izlaze u modernijim brendovima. Ja volim Grubin.

Devojke, jesu li vam lepe ove?

Jel bezveze u ovima sa cirkonima ići na plažu?:confused:

Meni su slatke ove gumene za plažu, a ove druge za šetnju... al ja htela nešto univerzalno...:mrgreen:

Jel znate možda, jesu ove cene na netu iste kao i u butiku?:think:
:D

Što bezveze?
Uklopiš i neku torbu i "pare" uz to (i šeMšir, naravno)...

Samo vodi računa, kožni "uložak" ako se nakvasi morskom vodom, izvitoperi se. Zato bolje ove prve za plažu a druga dva para za šetnju.

Što bezveze?
Uklopiš i neku torbu i "pare" uz to (i šeMšir, naravno)...

Samo vodi računa, kožni "uložak" ako se nakvasi morskom vodom, izvitoperi se. Zato bolje ove prve za plažu a druga dva para za šetnju.
Šešir... eee... :think: vidiš to nemam... svaka čast... :ok:
Torbu imam...

Bold: Jel ti pile misliš da sam ja narodna banka?!:mrgreen:
E držim vas za reč... ako me oderu... ja ću da kažem:"A popust na forumašice?":mrgreen:

Uz ovu torbu mi trebaju papuče... ;)
E sad, torba je dečija... mislim tako izgleda... :rumenko: a ja bi je nosila na plažu... ide mi uz haljinu...:rumenko:

Nego, ako vam je dosadno, mogu vam okačiti dve kreacije što imam za plažu... da mi kažete kakve papuče mi idu uz to? :D

P.S. Kakav sam maler garant ove godine i neću ići na more...:mrgreen:

Grubin je zakon za kožne "japanke".
Imam ovakve, u beloj boji...http://www.google.com/imgres?imgurl...1t:429,r:21,s:82&tx=60&ty=48&biw=1440&bih=781
Kupila sam ih pre nekoliko godina i planiram da pazarim indentične. Preudobne su. I super idu uz pantalone od indijskog platna, etno tunike i teksas-šalvare...
ja planiram da po treci put kupim njihove kozne rimljanke, ubedljivo najudobnije letnje cipele koje sam ikada imala, nadam se da ih jos ima u prodaji :mrgreen: a meni se i sama cipela svidja i lepo drze stopalo.

Pa sta ima veze sto su sportske... idu.
Meni vise idu te nego one sa kamencicima. Mislim, moze i te al bolje ove jednostavnije, jer su haljinice i torbe sarene.
Ja bi one sa kamencicima uz nesto laneno, mislim da bi super islo

Pa sta ima veze sto su sportske... idu.
Meni vise idu te nego one sa kamencicima. Mislim, moze i te al bolje ove jednostavnije, jer su haljinice i torbe sarene.
Ja bi one sa kamencicima uz nesto laneno, mislim da bi super islo

Znači, ako budem kupovala, da batalim ove gumene za plažu(od onih troje accesor.), već da kupujem ovo jedno ili dvoje za šetnju? :D

A jel mi ova torba-dečija, za plažu ili nije? Reci iskreno?:mrgreen: tu torbu imam godinama, stoji u ormanu... ima čudnu priču...:lol:

P.S. Ako je po računici na netu... to dvoje šetalica bi me izašle oko 8.ooo din... :think: a da uzmem jedne?:rumenko::lol::mrgreen:

P.S.1. Garant neću ići na more... :rotf:

Još ovo i neću više daviti...
Ovu prvu haljinu što sam kačila sam uzela ove godine i platila 4.290din... sad sam našla račun...:mrgreen: a kad pogledam srednji kurs funte, ne poklapa se baš... :confused:

Piše da je ona 30 funti...
Srednji kurs 110 din...
=3.300din :neutral:
Čista matematika...:mrgreen:

Pa kod nas je uvek skuplje... A i funta je pala, bila je 120

Haljinu si platila ko Svetog Petra kajganu. Oni bas preteruju sa cenama obuce, a sad vidim i odece...
A mozda i ja lupam, meni ovde kod nas sve izgleda skuplje

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back