Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram da se umesam.
Ovu istu pricu pricale smo i pre nekog vremena.
Akteri su bili drugi al prica je bila ista.
Uglavnom....
Slazem se sa Trojankom...tema nije zamisljena tako kako sad izgleda.
Nesto sam potpuno drugo imala na umu kad sam je otvarala.
Zanimao me je vas ukus za cipele, zanimalo me je sta vi nosite...i prosto sam uzivala da vidim koliko smo slicne/razlicite a opet sve na istoj pasiji.

Ali ...posto tema iako je moja nije moje privatno vlasnistvo vec je kao i sve druge teme ziva i raste i razvija se u pravcu koji diktira forum a ne ja...ona je skrenula u sasvim drugi pravac.
Ne smeta mi sto se to dogodilo, mozda mi je malko zao al u sustini me ne dotice.
Obzirom da se odavno ne poklapa sa mojom osnovnom idejom ja je retko posecujem.
Obidjem je cisto da vidim sta se desava, preskrolujem xy cipela sa neta i izadjem.
Licno mislim da je ovo dosadna varijanta teme o cipelama, da nije cak ni korisna obzirom da se najcesce ne pominje ni ime kreatora cipela koje kacite kao ni cena, tako da puka slika ne sluzi nicemu osim da uzdahnemo povremeno
(mada ni to ne radim cesto) i da smo mogle mozda napraviti nesto korisnije/zanimljivije od ove teme al opet ponavljam sta je tu je ....razvilo se kako se razvilo sta sad da se radi...

Nastavite u duhu koji same odredite...Laku noc.

tako je

Okej, ovde ima raznih mišljenja i lično sva uvažavam.
Ima onih koji ovde žele videti samo šta ko nosi, a u vlasništvu je te osobe, ima onih koji se raspituju o tome kakav bi model mogli da nađu, pa okače sliku sličnog, a i onih koji samo uživaju u lepim modelima.
Kada mi je čičak jednom zamerila što ne pišem cenu i marku, promenila sam to istog trenutka. Prihvatam kritiku i mislim da konfliktu ovde mesta nema.

Začudile biste se kada biste znale koliko forumašica posećuje ovu temu a da pri tom na njoj, pa čak ni na modi generalno, nisu aktivne, a dopadaju im se slike koje kačimo, bilo ja, bilo neko drugi, iako nisu lično naše.

Mislim da se svim ukusima i željama može složno izaći u susret, npr. da se ova tema podeli na uparvo te tri celine: slike cipela koje imamo i nosimo, slike onih o kojima se raspitujemo i galerija onih koje pripadaju visokoj modi.

I sama sam dva puta pravila sebi cipelu, odnosno naručivala je, kao kad šijem haljinu. Dobila sam mnogo pozitivnih komentara da su ovde mnogi našli inspiraciju, a najviše onih u kojima piše da u fotografijama uživaju i temu zato redovno posećuju.

Autorke tih komentara ovde mahom ne postuju, ja ih ovim putem ne pozivam nužno da izraze svoj stav, samo želim još jednom zaključiti da ne mislim da se tema pokvarila, samo obogatila, razgranala, dobila svoj šarmantni, simpatični diskurs.

Schatje, i za tebe i za čičak sam našla ono što ste rekle da tražite, btw. Ostalo mi je još mnogo da razgledam po gradu, ali za obe sam videla gde možete da pogledate cipele kakve vam trebaju sad za proleće, leto...

moja jedina zamerka je to što uz cipelu ne stoji i cena, da li i gde, eventualno, može da se kupi ... ne vidim kakva je poenta bez toga
da parimo oči možemo i listajući random slike na guglu

Okej, to je promenjeno. Ja sam na jednom drugom forumu npr. okačila sliku cipele iz kolekcije od pre nekoliko godina želeći da pitam je li ko video šta slično, pa makar i u kineskom butiku, devojka mi se javila gde i šta da pogledam i bum - dobih ja baš ono što mi treba. Tako da, i to nekog svog smisla ima, nije puko maštanje od hiljadu dolara vrednim potpeticama. :)

Mnoge od nas jedna drugoj mogu ponuditi alternativni san o nekom paru cipelica, koji manje košta. :)

ma ja sam specifična... prvo zamislim šta želim, pa onda tražim :dash:

Ti si htela ravne cipelice, sandale... Svratila sam u "Domino shop" na Terazijama, kod novootvorenog "Lilly"-ja, na spratu kod njih ima neka ponuda. Doduše, taj butik mi je antipatičan, vazduh je teži nego u kineskim radnjama, lepak valjda, pa sam malo skeptična po pitanju (ne)kvaliteta.

Imaju potpuno ravne od plute, izbor jarkih boja, tipa ciklama roze. Ne bih rekla da su lepe, možda bolje stoje na nozi nego na polici, šta znam... Mislim da ti se ne bi dopale, cunjam ja malo po malo svaki dan, izveštavaću ovde kako na nešto vredno pomena nailazim.

Moram da se umesam.
Ovu istu pricu pricale smo i pre nekog vremena.
Akteri su bili drugi al prica je bila ista.
Uglavnom....
Slazem se sa Trojankom...tema nije zamisljena tako kako sad izgleda.
Nesto sam potpuno drugo imala na umu kad sam je otvarala.
Zanimao me je vas ukus za cipele, zanimalo me je sta vi nosite...i prosto sam uzivala da vidim koliko smo slicne/razlicite a opet sve na istoj pasiji.

Ali ...posto tema iako je moja nije moje privatno vlasnistvo vec je kao i sve druge teme ziva i raste i razvija se u pravcu koji diktira forum a ne ja...ona je skrenula u sasvim drugi pravac.
Ne smeta mi sto se to dogodilo, mozda mi je malko zao al u sustini me ne dotice.
Obzirom da se odavno ne poklapa sa mojom osnovnom idejom ja je retko posecujem.
Obidjem je cisto da vidim sta se desava, preskrolujem xy cipela sa neta i izadjem.
Licno mislim da je ovo dosadna varijanta teme o cipelama, da nije cak ni korisna obzirom da se najcesce ne pominje ni ime kreatora cipela koje kacite kao ni cena, tako da puka slika ne sluzi nicemu osim da uzdahnemo povremeno (mada ni to ne radim cesto) i da smo mogle mozda napraviti nesto korisnije/zanimljivije od ove teme al opet ponavljam sta je tu je ....razvilo se kako se razvilo sta sad da se radi...

Nastavite u duhu koji same odredite...Laku noc.

'Vako..:lol: Ja sam shvatila ovu temu kao temu o cipelama :lol: - kakve volimo, koje nam se svidjaju,
koje smo kupile..

U principu, ja jako malo kacim slika nekih extra skupih..miu miu i sl. (na stranu sto stikle ne nosim posebno ne toliko visoke)

Najcesce stavim neke cipelice koje mi se svidjaju (i koje bih kupila) - da cujem vase misljenje. To su naravno cipele kojih ima u Bgd i cija je cena (meni)
pristupacna.

Eto, tol'ko od mene na ovu temu..:)

Okej, ovde ima raznih mišljenja i lično sva uvažavam.
Ima onih koji ovde žele videti samo šta ko nosi, a u vlasništvu je te osobe, ima onih koji se raspituju o tome kakav bi model mogli da nađu, pa okače sliku sličnog, a i onih koji samo uživaju u lepim modelima.
Kada mi je čičak jednom zamerila što ne pišem cenu i marku, promenila sam to istog trenutka. Prihvatam kritiku i mislim da konfliktu ovde mesta nema.

Začudile biste se kada biste znale koliko forumašica posećuje ovu temu a da pri tom na njoj, pa čak ni na modi generalno, nisu aktivne, a dopadaju im se slike koje kačimo, bilo ja, bilo neko drugi, iako nisu lično naše.

Mislim da se svim ukusima i željama može složno izaći u susret, npr. da se ova tema podeli na uparvo te tri celine: slike cipela koje imamo i nosimo, slike onih o kojima se raspitujemo i galerija onih koje pripadaju visokoj modi.

I sama sam dva puta pravila sebi cipelu, odnosno naručivala je, kao kad šijem haljinu. Dobila sam mnogo pozitivnih komentara da su ovde mnogi našli inspiraciju, a najviše onih u kojima piše da u fotografijama uživaju i temu zato redovno posećuju.

Autorke tih komentara ovde mahom ne postuju, ja ih ovim putem ne pozivam nužno da izraze svoj stav, samo želim još jednom zaključiti da ne mislim da se tema pokvarila, samo obogatila, razgranala, dobila svoj šarmantni, simpatični diskurs
.

Bas nam je milo sto ti mislis i sto si se razmahala ovuda prosvecujuci nas o stvarma o kojima mi obicne forumasice nemamo pojma ...eto bas super sad imamo tebe pa ces ti oci da nam otvoris. :worth:

Mnogo bre filozofiras u prazno...tema je o cipelama nema ovde puno sta da se misli...
Daj sliku, kreatora, cenu, mesto gde se kupuje, odgovori sta te pitaju zene i ne filozofiraj gde mu mesto nije.

To sta ti mislis o tome kako je tema otisla bitno je isto koliko i sta ja mislim, ili trojanka ili vodopadcic....dakle nije bitno...zadrzi to za sebe leba ti sledeci put a drzi se teme. O kvalitetu teme ovde necemo raspravljati jer to je jedini nacin da izbegnemo raspravu u buduce.

Nadam se da smo se razumele.

Dobrodosla si da nastavis svoju nesebicnu pomoc forumasicama u neznanju bez mnogo glasnog razmisljanja.

Ako ti to ne ide , ne odgovara il se osecas ovde ugrozeno...znas sta ti je ciniti.

Bas nam je milo sto ti mislis i sto si se razmahala ovuda prosvecujuci nas o stvarma o kojima mi obicne forumasice nemamo pojma ...eto bas super sad imamo tebe pa ces ti oci da nam otvoris. :worth:

Mnogo bre filozofiras u prazno...tema je o cipelama nema ovde puno sta da se misli...
Daj sliku, kreatora, cenu, mesto gde se kupuje, odgovori sta te pitaju zene i ne filozofiraj gde mu mesto nije.

To sta ti mislis o tome kako je tema otisla bitno je isto koliko i sta ja mislim, ili trojanka ili vodopadcic....dakle nije bitno...zadrzi to za sebe leba ti sledeci put a drzi se teme. O kvalitetu teme ovde necemo raspravljati jer to je jedini nacin da izbegnemo raspravu u buduce.

Dobrodosla si da nastavis svoju nesebicnu pomoc forumasicama u neznanju bez mnogo glasnog razmisljanja.

Ako ti to ne ide , ne odgovara il se osecas ovde ugrozeno...znas sta ti je ciniti.
Budi malo nežnija, ebem mu miša... što si tako gruba... čovek bi pomislio da si neki mrgud... ;):D

Meni se svidjaju ove Batine
462469.jpg

Kako vam se svidjaju ove baletankice? :ceka: Ne znam zasto ali osecam da vam se ne dopadaju..

Meni se samo ne dopada kombinacija model i crna koza.
Takvi modeli su mi nekako sportstki i onda mi to crno nesto ne ide uz njih.
Ono sto je zanimljivo jeste da gro cipela na slici izgledaju daleko bolje engo kad ih obujes u radnji.
Da li si ti njih videla i uzivo ?

Jesam Mirka, bas juce, ima u crnoj i bez boji (cena je 6.000) i nekako su mi lepse uzivo. Doduse, nisam ih probala,
ali deluju bas lagano, udobno..inace su Flexible (sa posebnim djonom, bla, bla..)
Svidja mi se ta sportsko eleg. kombinacija..a i sto su ravne..nekako mislim da mogu da ih uklopim i uz farke i majicu..a opet iz uz nesto malo elegantnije..
(posto sam ja ne znam za neku eleganciju :mrgreen:)

Nema potrebe da se na ovako lepoj, relaksirajućoj temi stvara suvišna tenzija. Naravno da je svačije mišljenje bitno i da su važna čak i ona koja predstavljaju suprotstavljenje stavove. Prirodno je da svaka tema, bilo na forumu ili negde drugde, spontano počne da se račva i u neke druge. Ovde je, uprkos tome što je topik dobio i neke nove pravce, i dalje glavni predmet upravo naslov teme.

Naravno da svaka od nas ima google pretraživač i zna njime da se služi, ali to nije isto kao družiti se kroz komentarisanje istih slika koje bismo gledali sami, sa još nekim. :)

I naravno da svaka od nas zna koja je cipela najbolja za nju, ja sam se samo ponudila, pošto nameravam da detaljno prošešljam sve prodavnice obuće u gradu, kažem nekom ko traži određen tip modela, da li sam negde nešto videla. :)

Pa ne znam..iskreno, nisu bas jeftine, to jeste..Nisam mogla da ih probam, mozda cu ovih dana, pa cu moci da jos konkretnije kazem misljenje.
Bata sada ima neki popust od 10 %, sto znaci da bi ipak bile malo jeftinije. Btw, koza je i spolja i iznutra..

Nema potrebe da se na ovako lepoj, relaksirajućoj temi stvara suvišna tenzija. Naravno da je svačije mišljenje bitno i da su važna čak i ona koja predstavljaju suprotstavljenje stavove. Prirodno je da svaka tema, bilo na forumu ili negde drugde, spontano počne da se račva i u neke druge. Ovde je, uprkos tome što je topik dobio i neke nove pravce, i dalje glavni predmet upravo naslov teme.

Naravno da svaka od nas ima google pretraživač i zna njime da se služi, ali to nije isto kao družiti se kroz komentarisanje istih slika koje bismo gledali sami, sa još nekim. :)

I naravno da svaka od nas zna koja je cipela najbolja za nju, ja sam se samo ponudila, pošto nameravam da detaljno prošešljam sve prodavnice obuće u gradu, kažem nekom ko traži određen tip modela, da li sam negde nešto videla. :)

Meni samo nije jasno zašto se skreće sa ove teme, koja je navedena u prvom postu, kad se na drugim temama skretanje smatra za spam... Zašto ne otvoriš temu - "Guglamo lepe cipelice zajedno" i svi srećni?

Meni samo nije jasno zašto se skreće sa ove teme, koja je navedena u prvom postu, kad se na drugim temama skretanje smatra za spam... Zašto ne otvoriš temu - "Guglamo lepe cipelice zajedno" i svi srećni?

Jedno je skretanje sa teme o cipelama na temu o, recimo, kiselim kišama i ozonskom omotaču, to je spam, a drugo je kad je se sa teme kakve cipele imamo i nosimo, dođe na temu kakve nam se viđaju, kakve tražimo, i sl.

Okej, razumela sam, napisala sam to x puta i, ako ne primećujete, poslušala sam vas.

Eto, ja mašem belom zastavicom podignutom visoko od starta, a sve vreme se saplićem o "sve imamo gugl".

Da, sve imamo gugl, ali neće nas sve gugl odvesti istom "stazom", čak i kada idemo istim tragom. Ovde hoće :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back