Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam konačno uspela da nađem zamenu za moje stogodišnje čizme za sneg i led :D A stvarno je već bilo krajnje vreme, toliko su se mučenice ofucale da me bilo više sramota da ih nosim :rumenko:

Ali evo ih naslednice :D

FTW_9367_350,1.jpg

Neviđeno su lagane, mislim da mi je ovo najlakši par od sve obuće koju imam, tople su, nepropusne, ne klizaju se....mnogo sam srećna :super:

Medo, mnogo su slatke :ok:

Znaci radjene su po uzoru na Christian Louboutin, model Big Lips.

Meni se ne dopada estetika stikle nalik na predimenzioniranu iglu, ali atraktivne jesu, u lepoj nude boji.
Svakako ce privlaciti poglede. :) Lep provod ti zelim. :)

Ko voli NewYorker baletanke ....stigle su ovogodisnje boje...manje vise iste kao prosle uz dodatak pink i sive.
Cena takodje manje vise ista ...prosle godine 990 ove 1190.
Ja sam pobacala proslogodisnje i kupila sebi nove.
Crne, braon i naravno pink.
To je najbolja sezonska kupovina ako mene pitate.
Meni su se pokazale sasvim dobro. Posebno volim sto su postavljene platnom.
Mana im je sto se pokrive od nosenja i po malo slome pri dnu al na njih treba gledati kao jednokratnu investiciju nesto sto ce posluziti svrsi maks 6 meseci posle cega cete ih mirne duse baciti.

Odlicne cizme Medo.
Gde si ih navatala ?
I jesi iskoristila snizenja?

Ja kupila sebi jaknu zimsku pink i sad ne mogu da nosim uz moje braon timberlandke nikako jer izlegam kao papagaj.
Moracu da se pocastim nekim cipelama na crno, stim da ja ne mogu cizme ne znam sto nesto sam utripovala kad je u pitanju zimska obuca da to mora da bude neka cipela.
To za grad na planinu obavezno cizma :roll:

Ne pitajte me sto imam taj trip jer ne znam, samo znam da imam.

Odlicne cizme Medo.
Gde si ih navatala ?
I jesi iskoristila snizenja?

Ja kupila sebi jaknu zimsku pink i sad ne mogu da nosim uz moje braon timberlandke nikako jer izlegam kao papagaj.
Moracu da se pocastim nekim cipelama na crno, stim da ja ne mogu cizme ne znam sto nesto sam utripovala kad je u pitanju zimska obuca da to mora da bude neka cipela.
To za grad na planinu obavezno cizma :roll:

Ne pitajte me sto imam taj trip jer ne znam, samo znam da imam.

U Merkatoru ima neka nova radnja, pored Alpine, ove zime se otvorila, tamo sam ih našla. Gledala sam ja tamo čizme i početkom sezone, ali su bile skupe kao otrov. Nisu ni sad jeftine, na sniženju sam platila 10.000. Ali, kao, kontam, trajaće mi dugo, ove prethodne sam gulila 7-8 godina. A i daju na 5 rata :mrgreen:
Morala sam nešto da uzmem, znači, ne možete da verujete u čemu sam išla po gradu. Zamisli čizme sa onom prevrnutom kožom posle 7-8 godina :sad2:

A ubila sam se od traženja, još od prošle sezone. Ebg, ja ne mogu timberlandke, lepe su mi i sve, al' znaš koliki je br. 41? Ogroman i težak i širok, užas. I sve te čizme za sneg su ili kabaste ili gore u listu predebele (još ako imaju onaj šuškavac), pa u stopalu preširoke...a meni trebaju ovako klasične, crne, da mogu u njima na posao, da mogu pantalone preko, da mogu da ih kombinujem i sa farmerkama i sa suknjama i pantalonama...

U toj radnji su na početku sezone bile cifre i do 20.000. Ove su bile 14.000.
Cifre su da se rokneš, a sa druge strane, znaš kakve sam krševe sve viđala u rangu 10.000-15.000 ove zime? Strahota jedna.
Ovo makar daje kvalitet za tu cenu, ebemumater, znam za šta sam ogulila karticu.

20.000 :eek:
neka si dala, samo da ne propuštaju, i da se ne unakaze...

sestra dala 8.000 za čizme, i posle 3 dana ustanovi da propuštaju

Meni se čini da čizme nikad nisu bile gore i skuplje nego ove zime :confused:
Sine, kad je krenulo ono frljanje sa cenama još na početku, za one obične jesenje antilop čizme za suvo vreme...:roll:
Pa ovde sam pljuvala Batinu jesenju kolekciju kad su je izbacili, kožne cipele upljuvane od lepka i sve nikakve, a cifre bile 7.000-9.000, bolesno bre.

Juce u Delta Citiju u Africi cene usi otpadaju.
Cipele koje sam gledala u proseku su od 17.000 do 20.000 din
Za salonku. :roll:
Marka Nursace.
Koliko je meni poznato to je turska marka.
A kosta ko djavo.
Modela je bilo par da bih nosila al ne bih dala 200 evra za njih nema sanse.

Sad gledam sajt to je cak jesen zima kolekcija :roll: a evo i cipela o kojima pricam

Pogledajte prilog 175606

http://www.nursace.com/1011/

Poslednja izmena:
Imam ja jedne njihove cipele tj one booties kako li se zovu...mogu da ih nosim samo ako znam da cu tu gde idem sedeti.
Nesto sa padom cipele nije kako treba boli me sredina stopala kad duze hodam ili stojim ili ne daj boze djuskam.

A platila sam ih dobrano ...i bilo je il njih da kupim il da crknem.
Ono sto ne mogu da im osporim jeste da su nekako vanvremene (ove moje) mogu da se nose stalno i da su od nevidjene koze uradjene.
Mozda sam i slikala nekad i kacila ovde ko ce to sad traziti.

Ove sto sam stavila gore bi kupila i rado nosila al ne bih za njih dala vise od 100 evra.
A one su 20.990. :dash:

Ma bre bolesno je da jedna normalna cipela toliko košta, pa ne znam koliko da je dobra.
Kad budem htela toliko da istresem, pa sigurno neću za Nursace. A plus što tačno osećam da je to isto preko upola cene :besan2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back