Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ček da se i ja upišem na temi cipeleee :D

Imam pitanjce za vas , gledah na sajtu Metro obuću, pa me zanima da li je neko kupovao nešto njihovo i naravno cene kako im se kreću, jer na sajtu cena nema :sad2: a da su bitne jesu, a da imaju lepe baletankice imaju :rida: a i one sa štiklicama isto , doduše ne one od 12cm već ja bih nešto manje ne bih da se lomim ako mi nije nužno ...
I tako ko zna neka javi što pre :hvala:
Evo i sajta
http://www.obucametro.rs/metro.php?strana=zenska_obuca

Evo jedan izlog,ovaj put Migato

2qbvyaa.jpg

:zaljubljena: Ne znam koje bih pre

Imam pitanjce za vas , gledah na sajtu Metro obuću, pa me zanima da li je neko kupovao nešto njihovo i naravno cene kako im se kreću, jer na sajtu cena nema :sad2: a da su bitne jesu, a da imaju lepe baletankice imaju :rida: a i one sa štiklicama isto , doduše ne one od 12cm već ja bih nešto manje ne bih da se lomim ako mi nije nužno ...
Evo i sajta

Pa ima raznih cena. I skupe i jeftinije...
Kvalitet je dobar, barem za one skuplje.
Ja imam jedne kozne cizme sto sam kupila kod njih, 2006 i dalje su za nosenje.
Isla sam i u outlet kod Piramide u trznom centru, tamo je bilo bas svasta. Valjda postoji i dalje...

Evo i sajta

Joj ne znam meni je tamo sve plasticno i bljak.
Al nije da nisam usla jedno 1000x sve u nadi da cu nesto naci.
Cene prosecne, odnos cena kvalitet ok, znaci koliko para toliko muzike.
Posteno.

kome je Faraon blizu, neka pogleda, stigle su im baletanke i sandale :D

Meni je blizu a ti si izgleda moja komsinica :)
Nego taj faraon sad poceo da radi novocento ?
Meni se svidjaju jedne sandale za leto, al ne postizem da odem da vidim cenu, pa me zanima jel ista cena kao na sajtu novocenta ?

A Aleks....necu ni da komentarisem udicu koju si nam bacila...vec vidim sebe u svetlo plavim :( htela sam da kupim Guessove bez taj isti fazon al mi je muz drzao slovo o tome kako imam 201 par pa mi preselo. Ne patim od toga da mi cipela ima marku , samo da je kvalitetna i udobna , ove plave bi zavrsile posao i cena je kul.

Samo da su blize.

Meni je blizu a ti si izgleda moja komsinica :)
Nego taj faraon sad poceo da radi novocento ?
Meni se svidjaju jedne sandale za leto, al ne postizem da odem da vidim cenu, pa me zanima jel ista cena kao na sajtu novocenta ?

izgleda da jesam :D
sandale su oko 1.500 din, do 2.000
možda ima i preko, nisam baš sve gledala

imaju i torbe, ima finih... prosečno oko 3.000 din

Ženske hvala vam na odgovorima :D

Mada sam razočarana eto njihovim kvalitetom po vašim rečima, a vama verujem :zag:, tako da ću odustati.:sad2:

Čitam ovde cene koje vi pišete pa mi dođe da se preselim kod vas :besna:
jer pre neki dan šetala po podzemlju u Nišu cipele ispod 3500 i 4000 din. nema, baletanke su im preko 2000 din naginju ka 3000 :eek:, čak sam ugledala i kineske :besna: tamo, poludela sam.:evil:
A čini mi se Mirka da si negde pominjala baletanke za 1000 i nešto kinte , zato vam dajem ove cene na uvid.

Jesam, pominjala sam u New Yorker radnji su baletanke 1190 din.
Al nalence da se ne zanosis nisu to baletanke nekog kvaliteta, one su platnene i nosive jednu sezonu.
Ni u Bg nema dobro a jeftino. to sto je dobro nije jeftino a sta je jeftnino je prosecno ili lose.

Zato ne ocajavaj. Nije ni ovde nista bolje. Mozda je eventualno veci izbor.

Ja sam danas obigrala pola grada da kupim cerki prolecne cipele i nisam kupila.
Nista mi se ne svidja ...i prosto ne mogu da verujem kakav ocajan izbor cipela kod nas za malce.

Tako u hodu nisam ni za sebe nista nasla....prosla sam kroz batu odvratne su im cipele.
Ostale radnje sam zaobisla nesto mi se nije htelo.

Pitanje za cipeholičarke...kupila sam cipeliške ali me žuljkaju na čukljevima. Je l postoji neki "uložak" da se nakekerči na to mesto i da spreči oderotine. U pitanju su kožne cipelice, nisu nikakvi "plastikaneri", na platformu ali imam osetljivo stopalo i čukalj i sve me živo nažulja.
Rekla sam da ću pazariti još u Geoxu i ako me i njihova obuća nažulja, idem bosa.:(

Odnesi kod obucara oni imaju neku spravicu, stavi na nju, namesti koliko misli da moze da prosiri a da ne pokvari, tako prenoce i sutra kad dodjes cipele kao nove.
Moja tatka se pati sa cukljevima, to radi sa cipelama uvek.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back