Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tripujes, bre, Mirka!
Meni, istina, ne stoje, ali to je vise do balvana od butina nego do visine.
Jedino sto ne nosim zbog visine su one do clanaka, skrate mi noge, licim na patku, ispadnu kratke noge, a ogroman buljander! :lol:
Nema veze, smrsacu i ja valjda, krenulo je, jos samo 5 kg!

Nisu cipele, ali moram negde da se pohvalim novim jastukom...
:)
Slika015.jpg

..onda ne kupuj, jer će stajati u kutiji posle prvog obuvanja...:think:

..i još nešto, ako počneš da nosiš ravno, i navikneš nogu na to, posle je
teško opet obuvati štikle...i onda se vremenom spustiš na to ravno..dok
god možeš ostani na štiklama...:lol:

Nosim ja i stikle i ravne cipele i patike podjednako.Samo i te ravne cipele koje imam nisu ovako ravne kao ove crvene.
Ovakve su
large_skechers_bikers_pacifica.jpg

Narucila sam danas dvoje...svaki put narucim nesto drugacije,nikada mi nije bilo jasno kad neko kupi 20 pari cipela,iste boje i skoro isti model...pa se ni ne primeti kad obuje druge...

meni je to isto kao da svaki put vodim ljubav u istoj pozi,sa istim ritmom itd...

znam da se mnogima nece svideti,ali....ali.....bas me briga....lol:)

Prilozi

• LEOPARD.jpg
    LEOPARD.jpg
    53,6 KB · Pregleda: 26
  • RED GLITTER.jpg
    RED GLITTER.jpg
    30,2 KB · Pregleda: 27
Narucila sam danas dvoje...svaki put narucim nesto drugacije,nikada mi nije bilo jasno kad neko kupi 20 pari cipela,iste boje i skoro isti model...pa se ni ne primeti kad obuje druge...

meni je to isto kao da svaki put vodim ljubav u istoj pozi,sa istim ritmom itd...

Prve su frik... prvo, ne volim taj model, drugo šara je kravlja... ali toliko loša... jezivo... :sad2:
Druge da nisu šljašteće, i da peta ne ide ka unutra, super...:ok:

Prve su frik... prvo, ne volim taj model, drugo šara je kravlja... ali toliko loša... jezivo... :sad2:
Druge da nisu šljašteće, i da peta ne ide ka unutra, super...:ok:
eh čičak
lepota je u oku posmatrača
mogu one svakome od nas pojedinačno da se sviđaju ili ne ali ako su za ms bejb dobre, tu se priča završava
da nije tako, svi bi smo nosili iste stvari a to bi baš bilo dosadno, zar ne?
inače meeni su ove cipe i ms bejb, baš par.

Meni su oba para ocaj. Prve su katastorfa u svakom pogledu, i taman kad sam mislila da ne moz' biti gore, pogledah u druge i shvatih da ipak moze. :mrgreen: U odnosu na druge, prve su zlato. :hahaha: Ove druge manje-vise sto sljaste, napred su presiroke jos bebi roze postava. :eek: Kada ce ljudi shvatiti da crveno i roze jednostavno nikako ne ide. :dash:

Pa, ne mogu da kazem da su mi ruzne.
Ove sarene bi bile super u nekoj mirnoj kombinaciji- farmerke, crne pantalone, rolka, kardigan, crni mantil- neka cista klasika. Malo da razbiju monotoniju. I bila bi fora da imaju platformu umesto stikle.
Drugi model mi je lep, imala sam jedne takve lakovane crne. Ali su mi crvene sljokice bas bezveze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back