Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko od vas zna gde se kod nas moze nabaviti obuca ove firme?
www.the-art-company.com

Ja sam nabavila tri para u tri sasvim razlicite radnje i u rasponu od dve tri godine, a na sva tri mesta su mi rekli da ih verovatno nece vise narucivati jer su skupe pa ih ljudi ne pazare.

Ima ih na netu, ali su cene skoro duple u odnosu na ono sto sam ja platila. :confused:
Recimo, cizme koje sam platila 12000 din, na netu su oko180 evra, a cipele koje sam na snizenju platila 5700, na netu su oko 130 evra tako da mi je jako skupo da ih narucim online...jos kad se uracunaju one postarine i sl, ispalo bi jos vise.

Verujem da su bar negde preostale, msm negde u Bg. Ako neko zna, javite molim vas u profil. :hvala:

Da li neko od vas zna gde se kod nas moze nabaviti obuca ove firme?
www.the-art-company.com

Ja sam nabavila dva para u dve sasvim razlicite radnje, a na oba mesta su mi rekli da ih verovatno nece vise narucivati jer su skupe pa ih ljudi ne pazare.

Ima ih na netu, ali su cene skoro duple u odnosu na ono sto sam ja platila. :confused:
Recimo, cizme koje sam platila 12000 din, na netu su oko180 evra, a cipele koje sam na snizenju platila 5700, na netu su oko 130 evra tako da mi je jako skupo da ih narucim online...jos kad se uracunaju one postarine i sl, ispalo bi jos vise.

Verujem da su bar negde preostale, msm negde u Bg. Ako neko zna, javite molim vas u profil. :hvala:

http://www.shoebedo.com/ (Ima radnje i u bg)
i u merkatoru sam kupila u jednoj radnji, al vise nisam sigurna el planika ili nesto drugo
provjerim pa javljam

i to su super cipele; kupujem ih godinama
a i moj tata ima jedan par i kaze da je prezadovoljan : )

http://www.shoebedo.com/ (Ima radnje i u bg)
i u merkatoru sam kupila u jednoj radnji, al vise nisam sigurna el planika ili nesto drugo
provjerim pa javljam

i to su super cipele; kupujem ih godinama
a i moj tata ima jedan par i kaze da je prezadovoljan : )

Planika je, tamo sam i ja kupila ove poslednje. Ali i oni su mi rekli da ce bataliti tu marku.
Prethodne sam kupila u Shoebedo, ali su oni zatvorili radnju u NS. Hvala za link, bila sam na sajtu, ali je sajt trenutno u nekoj preradi pa ne radi. :)

Pa posto sajt ne shljaka jos da priupitam jos i ovo. Koja je adresa te radnje u Bg? Ili broj telefona?

Planika je, tamo sam i ja kupila ove poslednje. Ali i oni su mi rekli da ce bataliti tu marku.
Prethodne sam kupila u Shoebedo, ali su oni zatvorili radnju u NS. Hvala za link, bila sam na sajtu, ali je sajt trenutno u nekoj preradi pa ne radi. :)

Pa posto sajt ne shljaka jos da priupitam jos i ovo. Koja je adresa te radnje u Bg? Ili broj telefona?

uf, radnja je preko puta doma omladine, al nemam pojma koja je adresa
+ sam bacila kutije : (
al moguce da je ovo?
http://www.yellowpages.rs/sr/Trgovački-centar/Obuća/Shoe-be-do/profil/76784

nesto ovogodisnjih modela su dobili + sumnjam da ce oni bataliti : )

Hvala Sehnsucht :)

Meni se ove dopadaju
1609~blue-grey.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back