Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupovala sam nekad kod njih cizme dok su jos bili ono romans ili kako se vec zvalo...i evo gledam ih pre neki dan ...jeste bajat model i jestu nenosive zbog mode al su kao nove i stvarno odlicnog kvaliteta.
Biles u slupe kao djavo al vredi majke mi.
Ako su ove takve,moramd a proverim, ozbiljno cu da razmotrim opciju kupovine.
Bar jedan par ...samo koji :think:

...@Mirka, oba para su odlicna - deluju kvalitetno i aktuelno...Sigurna sam da ce ti proba olaksati odluku...Oba modela je moguce kombinovati na stilski razlicite nacine, iako bi prvi par (lace up) vise odgovarao zeni koja inklinira klasicnom stilu i bira obucu koju moze da ponese na posao, prvenstveno uz suknje i haljline klasicne duzine, dok bi drugi (over-the-knee) model bio bolji izbor za osobu koja je orijentisana na casual stil, neformalne, opustene kombinacije sa pantalonama, skinny jeans-om, helankama ili kracim suknjama/haljinama... :)

Sestra kupila u Italiji za 30 evra, a ja danas iste videla za 8000... Btw, Zara je u pitanju...

071020103304.jpg
071020103305.jpg

...Postoje dve velike Peacocks prodavnice u najuzem centru grada - pored Armani i Burberry butika na Terazijama (nekadasnji Srbijateks) i u prostoru nekadasnjeg BN Boss-a ili neposredno pored (kod Benetton prodavnice, takodje na Terazijama)...Izvan Zemuna, u okviru velikog BN Boss Outlet-a, u prizemlju postoji velika outlet prodavnica Peacocks, sa odlicnim izborom zenske, muske i decije odece...Srecno!... :)

peacocks_gateshead_graham_soult.jpg

Jel' njima na vratima pise 10 % popusta za studente? :mrgreen:
Ako je to ta radnja, sto ja mislim da jeste, onda im je obuca katastrofa. :(
Deluje k'o da ce da se raspadne posle 1 nosenja...
Ali mozda je to neka druga nova radnja.... sa popustom za studente ...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back