Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Da, pripadaju dvobojnim oxford modelima na snir (two tone lace up brogue pumps)...:)...

2009103111415462893.jpg

...Christian Louboutin Mamimo Shoe Boots...(Brown/Grey)

Što i pitam... mogla sam pretpostaviti... ;):lol:

Pisala sam vam da cu kupiti dva para najverovatnije.
Jedan je bio uzorak dakle jedan par jedan br i to bas moj.
Zamolila sam da mi prodaju rekli su da o tome odlucuje gazdarica :confused:
I da pozovem sutra da pitam.

Pozovem sutra kaze mi zena :"A pa za njih se vec vise vas zanima, pa cu ja prodati ko pre dodje. "
Kazem joj "gospodjo ja za cipelama da trcim necu , ako budu kad dodjem budu ako ne nista, toliko ih imam da bez njih mogu. Ipak mi recite koliko kostaju da ponesem novac. "
Kaze da ne zna videce ( na sta ja zakljucim da ce cenu da odredi kad me vidi :confused: dakle odokativni metod.
Proverim dal mi j edonela crne i to je islo napeto ....al dobro bila sam super kul.

Odem posle posla , probam crne sve ok, uzmem.
Evo njih, lose se slikaju naslutite.
Pogledajte prilog 156354

Aj sad taj uzorak da vidim , daje mi desnu.
Kazem ok desna dajte i levu ona mi daje a leva ima vrlo oviglednu grsku, kao da je kapnulo nesto po kozi i sprzilo je i boju promenilo. Kazem hvala lepo al ja ovo necu da kupim. Pitam hocete li dobijati kaze a ne to je uzorak. Pitam cemu skuzi uzorak ako necete da pravite , nema odgovor.

Zahvalim se izadjem.
Toliko o poslovnosti u srbiji.
A zelela sam da ostavim pare kod njih nije da nisam, i imala sam na sta nije da nisam al ne vredi , neposlovnost zatvara sva vrata.

Pisala sam vam da cu kupiti dva para najverovatnije.
Jedan je bio uzorak dakle jedan par jedan br i to bas moj.
Zamolila sam da mi prodaju rekli su da o tome odlucuje gazdarica :confused:
I da pozovem sutra da pitam.

Pozovem sutra kaze mi zena :"A pa za njih se vec vise vas zanima, pa cu ja prodati ko pre dodje. "
Kazem joj "gospodjo ja za cipelama da trcim necu , ako budu kad dodjem budu ako ne nista, toliko ih imam da bez njih mogu. Ipak mi recite koliko kostaju da ponesem novac. "
Kaze da ne zna videce ( na sta ja zakljucim da ce cenu da odredi kad me vidi :confused: dakle odokativni metod.
Proverim dal mi j edonela crne i to je islo napeto ....al dobro bila sam super kul.

Odem posle posla , probam crne sve ok, uzmem.
Evo njih, lose se slikaju naslutite.
Pogledajte prilog 156354

Aj sad taj uzorak da vidim , daje mi desnu.
Kazem ok desna dajte i levu ona mi daje a leva ima vrlo oviglednu grsku, kao da je kapnulo nesto po kozi i sprzilo je i boju promenilo. Kazem hvala lepo al ja ovo necu da kupim. Pitam hocete li dobijati kaze a ne to je uzorak. Pitam cemu skuzi uzorak ako necete da pravite , nema odgovor.

Zahvalim se izadjem.
Toliko o poslovnosti u srbiji.
A zelela sam da ostavim pare kod njih nije da nisam, i imala sam na sta nije da nisam al ne vredi , neposlovnost zatvara sva vrata.

Mirka...el te tvoje nove cipe imaju visoku stiklu il su ravne..?
aj slikni ih ta trane da vidimo ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back