...Ponela me je prica o sefovima, a u kontekstu teme, te nisam odolela realisticnoj posalici......
Edit:..Izvinjenje zbog off-a...
![]()
![]()
....samo ću reći...uuuuuuuhhhhh......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Ponela me je prica o sefovima, a u kontekstu teme, te nisam odolela realisticnoj posalici......
Edit:..Izvinjenje zbog off-a...
![]()
![]()

ne znam kakve su kad se gledaju od gore....to mi je bitnije nego sa strane...
ja sam kupila ove...pre neki dan

A što ti je bitnije kakve su od gore, tako ih samo ti vidiš. Svi drugi ih vide ili spreda ili sa strane.![]()
znaće meda i ovako, ako ne napišem...

)Ko meri popins![]()
Alpina?![]()

...bako, da mogu da biram- ja bi' samo Brajana...Hebeš cipele, i nisu neke kad bolje porazmislim!!!![]()
...bako, da mogu da biram- ja bi' samo Brajana...Hebeš cipele, i nisu neke kad bolje porazmislim!!!![]()
...Pitam se zasto sam postavila njegove fotografije i nikako ne dolazim do odgovora...![]()

...ea stvarno da sam neku godinu
E, interesantno sto pitas, posto sam ih kupila pod Air Shoes, prodavacica mi rekla da su njihova podvrsta, na polici su bile sa AS
Kupljene su u Planici, i, kako kasnije saznah, bosanska su proizvodnja
Super idu sa suknjicama![]()
A što ti je bitnije kakve su od gore, tako ih samo ti vidiš. Svi drugi ih vide ili spreda ili sa strane.![]()
Ma pitam jer sam sa mamom bila u Alpini i ona je kupovala cipe a ja sam tumarala okolo i mislim da sam ovakve videla....