Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
Evri su u pitanju.Klimava vaga prosto ne bi znala za koje da se odluci na poslednje dve slike!
Jesu li ovo cene u evrovima ili ...
Koja radnja?
Tsakiris Mallas u Atini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evri su u pitanju.Klimava vaga prosto ne bi znala za koje da se odluci na poslednje dve slike!
Jesu li ovo cene u evrovima ili ...
Koja radnja?
Ne znam stvarno.A ima li tako neceg u Solunu?
![]()
ove su wow...

Viditeeeee!!!!
skroz su kozne i kostale su 700 dinara u Maniji preko puta ETFa!
Jedina im je mana sto su malo previse tvrde za moj ukus jer su i postavljene kozom, ali to nije nista sto se ne moze srediti dr Sholl silikonskim uloscima.
Jel da da su diiiivneeee!!!!
![]()
Uploaded with ImageShack.us

Viditeeeee!!!!
skroz su kozne i kostale su 700 dinara u Maniji preko puta ETFa!
Jedina im je mana sto su malo previse tvrde za moj ukus jer su i postavljene kozom, ali to nije nista sto se ne moze srediti dr Sholl silikonskim uloscima.
Jel da da su diiiivneeee!!!!
ne secam se tacne cene,znam da je bilo mnogo za moj budzet,ali svakako manje od 100 eura,al ubi me ako se setim gde sam ih videla i kolko su tacno bile110 evra.
najbolja stvar koju sam uradila u poslednje vreme! ako vam se svidjaju, probajte, na nozi izgledaju mnogo lepse i udobne su a jake...
(cipele su spanske, tako da me bas interesuje koliko kostaju kod vas)
Meni su bas lepe i na nozi mnogo dobro stoje.Užas!Skoro ništa ružnije nisam videla!![]()
Al' o ukusima ne vredi raspravljati.
Vazno mi je da se meni svidjaju![]()
A ima li tako neceg u Solunu?
i prosto sam zaljubljena u njih! <tri
Imam i sajt,ako nekog zanima 
Jeste li videle negde ovako slične da se kupe? Volela bih da ih imam...
![]()

Užas!Skoro ništa ružnije nisam videla!![]()
...znaš mini_me, verovatno se mnogima ne sviđa od baš sve ono što ti okačiš pa ne komentarišu..nekulturno je što si ovo ovako napisala, ali pošto si "u drugom stanju", onda ti se oprašta ( i samo ime mu kaže "drugo stanje"...) (bar ja sve opraštam trudnicama)
P.S....izvini alex što odgovaram na "tvoje"cipele...a i pogrešno si citirala ulice...
Ma nije problem...znaš mini_me, verovatno se mnogima ne sviđa od baš sve ono što ti okačiš pa ne komentarišu..nekulturno je što si ovo ovako napisala, ali pošto si "u drugom stanju", onda ti se oprašta ( i samo ime mu kaže "drugo stanje"...) (bar ja sve opraštam trudnicama)
P.S....izvini alex što odgovaram na "tvoje"cipele...a i pogrešno si citirala ulice...
Nego,to sam i ja videla,al' citirala sam mini_me, ne znam kako je ispalo da sam citirala ulice...
Evo opet.... citirala sam marina.c ....