gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
Da li su ovo one Kickers sandale? Meni su se mnogo svidele, pogotovo zelene, al na kraju su pobedile Art...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kickers suDa li su ovo one Kickers sandale? Meni su se mnogo svidele, pogotovo zelene, al na kraju su pobedile Art...

I videla sam par prelepih ali ne znam da li su bas udobne... 

Nego, imam pitanje... Jesu li takve sandale udobne? Ja imam nekoliko, ali sa malo punijom petom, ove su mi pretanke, kao od kartonaI videla sam par prelepih ali ne znam da li su bas udobne...
![]()
Meni jesu, ali ja nosim ravnu obuću... ove Kickers nisam probala, ali verujem u njih, oni prave /ili su bar pravili/ udobnu obuću. Ja sam kupila ove, i preudobne su
http://www.rawshoe.co.uk/mall/..\Shoe Images\Art\Art-982-multicolour-brown.jpg

Meni jesu. Sad imas ti onih sandala sa kartonskim djonom koje su ni za sta,al' verujem da su Kickers dobre,nisu bas jeftine,a uverila sam se nekoliko puta da je cena=kvalitet. Ako ih nadjem,probacu ih,pa komentarisem onda.Nego, imam pitanje... Jesu li takve sandale udobne? Ja imam nekoliko, ali sa malo punijom petom, ove su mi pretanke, kao od kartonaI videla sam par prelepih ali ne znam da li su bas udobne...
![]()
savrsene su![]()

Baš su slatke!

...lepe sandale/japanke Čičak, prave morske
...a tek boja...![]()

e videh ove cipele neki dan u prodavnici i bas se setim tebeMeni jesu, ali ja nosim ravnu obuću... ove Kickers nisam probala, ali verujem u njih, oni prave /ili su bar pravili/ udobnu obuću. Ja sam kupila ove, i preudobne su
http://www.rawshoe.co.uk/mall/..\Shoe Images\Art\Art-982-multicolour-brown.jpg

e videh ove cipele neki dan u prodavnici i bas se setim tebekolko si ih platila, ako se dobro secam ovde su bile bas skupe,al u ovoj zemlji su sve cipele skupe,tako da i nije neko merilo
![]()

Je l' ti hoćeš da me strefi srčka od ovog izloga![]()

Da,ovde snizenja pocinju 15.7. i traju do 1.9.Gledam slike i idu mi bale na usta,
prelepih modela ima tu, a krenule i rasprodaje, a?