*Dragonfly*
Aktivan član
- Poruka
- 1.185
moj jucerasnji ulov
napokon sam nasla baletanke, a nisam odolela ni njujorkerkama
Uploaded with ImageShack.us
Želim, želim, želim!

Prelepa boja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj jucerasnji ulov
napokon sam nasla baletanke, a nisam odolela ni njujorkerkama
Gde si ovo nasla? Treba i meni nesto ovako! Bas su dobre!moje svadbarske
Hehe, Trendy Sonji štrče prstići, a Tehduduku jok =)
Gde si ovo nasla? Treba i meni nesto ovako! Bas su dobre!
Ja sam gledala ove baletanke kada sam sa sestrinom klinkom cunjala po Njujorkeru...Lepa je boja ali ja imam utisak da se u tome noge upale i skuvaju a nakon nekoliko puta pitam se kako njihova unutrasnjost izgleda?Želim, želim, želim!
Prelepa boja.
Znam da je platno...zato i kazem...znoji se nega...ali ok nekome to ne smeta...meni jako zato i komentarisem.platnena unutrasnjost, nisam ih nosila do sada. one druge Aldo, imaju koznu unutrasnjost i malo su nedubne za sada, imaju tvrde girnje ivice, pa malo zuljalju. al, kontam da ce da popusti, juce sam ih prvi put nosila
Ja sam kupovala pre dve godine cizme kod nje....Dali je neka od vas kupovla cipele dizajnerke Lidije Jovanovic u City pasazu?
Znam da je platno...zato i kazem...znoji se nega...ali ok nekome to ne smeta...meni jako zato i komentarisem.
Namazi ivice omeksivacem za ves...i obuj malo po kuci..opustice.provereno.Ako je koza,naravno.
Ako to uradim na antilop cipelama jel nece ostati fleke od omeksivaca?
Cime da cistim bez cizme od prevrnute koze?
Kupila sam ih u Batti, ali se jako brzo prljaju.
U Batti sam kupila i sprej koji sam platila papreno, a koji ne da ne cisti, nego nije nizasta!
Dajte, preporucite nesto?