Mojrae
Domaćin
- Poruka
- 4.614
tenkju
. kupila sam ih na netu - uzela sam njih i ove crvene iz iste serije:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo su moje i jako su udobne otkako sam ih razgazila (ali sam u pocetku zazalila sto sam ih kupila, cini mi se da svaki model ima sopstveni kalup). sad su ok![]()
![]()
Ja sam juce kupila cipele u Pierre Premier-u koji se nalazi na adresi Kralja Petra, 10 kod Saborne Crkve. Neverovatne su!!!
ja sam bas zadovoljna. Imam naprimer Prada cipele, udobne su a ove iskreno receno su bolje od njih. Oni su spanske, 100% koza i najvazno da udobne su, osecas se kao u patikama.
Evo ih![]()
http://eu.tommy.com/Tommy-Hilfiger/Colette-/8718072285066,en_IE,pd.html?cgid=112000
Sad ne znam dal bi pre kupila teget ili bele , il oba pa nek ide zivot ....
Muz me je pogledao kao da sam se drogirala ovooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolikom iglom kad sam rekla da bi ja najvise volela oba para ...
to je prosla sezona, ima jos po neki par u AvangardiiMirka jel ova lepota i savršenstvo od baletanki ima da se kupi negde kod nas za tih 10.000 din?
Ako ima i ja ću skupljam pare za oba para-ne bih izlazila iz njih jedno tri leta najmanje!![]()
to je prosla sezona, ima jos po neki par u Avangardii
...aha..ček onda da i ja pitam...jel to onda znači da su na sniženju ili ????
Mirka jel ova lepota i savršenstvo od baletanki ima da se kupi negde kod nas za tih 10.000 din?
Ako ima i ja ću skupljam pare za oba para-ne bih izlazila iz njih jedno tri leta najmanje!![]()
da, zato sto nema brojeva .. i to vec duuuugo
vidjala i na drugim mestima
6-7000 bulevar 37 tegetNa kom crnom snizenju za 10.000???
U Uscu bilo koliko hoces pre jedno 3 nedelje .
Meni ne smeta nek su i od pre 6 sezona kad su
Baletanka je baletanka.
I nisam bas sigurna da to nije neka klasicna Tommijeva linija koja se svake godine ponavlja.